folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder 120 Gb Ssd Veri Kurtarma 600 $ İstediler

120 Gb Ssd Veri Kurtarma 600 $ İstediler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    cukurova bunu yazdı

Fiyat normal, ortalama 400$ dan başlar ki onlarda manyetik diskler için. Malesef ssd lerden veri kurtarma çok daha zor ve bazen imkansız olabiliyor.

İster 10 mb olsun, isterse 100 gb olsun diskin içerisindeki veri büyüklüğü (eğer kurumsal raid, nas değilse) fiyatı pek etkilemez. Bu işi yapan bir sürü merdiven altı firmada var dikkat et, diski daha beter hale getirebilirler.

Google da basit bir arama ile TR de en büyük, kurumsal 10 veri kurtarma firmasını bulabilirsin. Arayıp fiyat alabilirsin.

Bilmiyorum üstadım ssd yi vediğim kişide aynısı söyledi kaç mb olduğu önemli değil dedi ben tamamını kurtarmaya çalışacağım dedi biraz araştıracağım,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CISSP
    CISSP's avatar
    Erkek

Twitter da habib_karatas görüş istersen işini çözer 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Fiyat normal ki ucuz bile

Abi zaten para babası değil misin sen 2k neyine koyacak, ne bu mıhsıçtılık.

Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek

Diski vermeden önce fikir alacaktın. şimdi diske ne yaptılar kim bilir.

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheErne
    TheErne's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

yunusdogan

Gaziantepde bir firma üstadım,

helyum_pasha

Ne biosta nede başka şekilde asla görmüyor, windows üzerinde takdığımda sadece takıldı sesi veriyor,

Dos_Attach

Bilgi alayım üstadım,

TheErne

Yaptırmadım ki üstadım,

hypnot1c

Üstadım yukarıda dediğim gibi hiç bir şekilde açılmıyor 3 farklı pc de denendi, veri kurtarmacının dediği kısa devre görüyormuş, firma ismini vermim üstadım,

mavii

Bende oda yok,

Pazartesi getir bir iki gün kalsın bende donanım arızası var muhtemelen. çözebilirsek hallederiz 

Donanım arızası var taktığında görmüyor oksitlenme yada kömürkeşme olmuşsa iletken yatağını silgiyle sileceksin hepsi bu

Renegadealien
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    eyuperol bunu yazdı

Hocam iki sene önce James Donkey 480gb ssd ile başımdan benzer olay geçti.  (İçinde Düğün fotoğrafları vardı.)

SSD yi notebook hiçbir şekilde görmedi, sonra evdeki kasaya taktım gene görmedi.

Bilgisayar işi yapan arkadaşımın yanına gittik 3-4 kasaya bağladık görmedi, sonra arkadaş bir kaç farklı ssd kutusu ile denedi. İçlerinden bir tek ORİCO markanın kutusuna tepki verdi ssd, bilgisayar gördü.

Arkadaş SSD Orico kutuda takılı iken HETMAN RECOVERY isimli bir kurtarma programı ile tarama yaptı. Benim Bütün resimlerim, videolarım geri geldi hepsi sağlamdı, sonra Diğer dosyalarımı da kurtardım ama hepsini kontrol etmedim çalışıyor mu çalışmıyor mu diye. 

İsterseniz sizde bu şekilde farklı ssd kutuları kullanarak deneyebilirsiniz. Belki sizde de böyle bir durum olabilir. Kolay gelsin.

James donkey demişken bende 480 gb vardı çok kısa sürede cortladı uzak durulması gereken marka.

-
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek

8 Tb kurtarmak için 75 bin istendi.

Toplam Hit: 1548 Toplam Mesaj: 18
veri kurtarma disk sssd