120 Gb Ssd Veri Kurtarma 600 $ İstediler
-
cukurova bunu yazdı
Fiyat normal, ortalama 400$ dan başlar ki onlarda manyetik diskler için. Malesef ssd lerden veri kurtarma çok daha zor ve bazen imkansız olabiliyor.
İster 10 mb olsun, isterse 100 gb olsun diskin içerisindeki veri büyüklüğü (eğer kurumsal raid, nas değilse) fiyatı pek etkilemez. Bu işi yapan bir sürü merdiven altı firmada var dikkat et, diski daha beter hale getirebilirler.
Google da basit bir arama ile TR de en büyük, kurumsal 10 veri kurtarma firmasını bulabilirsin. Arayıp fiyat alabilirsin.
Bilmiyorum üstadım ssd yi vediğim kişide aynısı söyledi kaç mb olduğu önemli değil dedi ben tamamını kurtarmaya çalışacağım dedi biraz araştıracağım,
-
Twitter da habib_karatas görüş istersen işini çözer
-
Fiyat normal ki ucuz bile
Abi zaten para babası değil misin sen 2k neyine koyacak, ne bu mıhsıçtılık.
-
Diski vermeden önce fikir alacaktın. şimdi diske ne yaptılar kim bilir.
-
Dos_Attach bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Gaziantepde bir firma üstadım,
Ne biosta nede başka şekilde asla görmüyor, windows üzerinde takdığımda sadece takıldı sesi veriyor,
Bilgi alayım üstadım,
@ TheErne
Yaptırmadım ki üstadım,
@ hypnot1c
Üstadım yukarıda dediğim gibi hiç bir şekilde açılmıyor 3 farklı pc de denendi, veri kurtarmacının dediği kısa devre görüyormuş, firma ismini vermim üstadım,
@ mavii
Bende oda yok,
Pazartesi getir bir iki gün kalsın bende donanım arızası var muhtemelen. çözebilirsek hallederiz
Donanım arızası var taktığında görmüyor oksitlenme yada kömürkeşme olmuşsa iletken yatağını silgiyle sileceksin hepsi bu
-
eyuperol bunu yazdı
Hocam iki sene önce James Donkey 480gb ssd ile başımdan benzer olay geçti. (İçinde Düğün fotoğrafları vardı.)
SSD yi notebook hiçbir şekilde görmedi, sonra evdeki kasaya taktım gene görmedi.
Bilgisayar işi yapan arkadaşımın yanına gittik 3-4 kasaya bağladık görmedi, sonra arkadaş bir kaç farklı ssd kutusu ile denedi. İçlerinden bir tek ORİCO markanın kutusuna tepki verdi ssd, bilgisayar gördü.
Arkadaş SSD Orico kutuda takılı iken HETMAN RECOVERY isimli bir kurtarma programı ile tarama yaptı. Benim Bütün resimlerim, videolarım geri geldi hepsi sağlamdı, sonra Diğer dosyalarımı da kurtardım ama hepsini kontrol etmedim çalışıyor mu çalışmıyor mu diye.
İsterseniz sizde bu şekilde farklı ssd kutuları kullanarak deneyebilirsiniz. Belki sizde de böyle bir durum olabilir. Kolay gelsin.
James donkey demişken bende 480 gb vardı çok kısa sürede cortladı uzak durulması gereken marka.
-
8 Tb kurtarmak için 75 bin istendi.