120 Mph İle Kamyona Çarpan Acıların Motor Şöförü
-
öfff mekanı cennet olsun ne diyeyim... motor kullananlar daha dikkatli olalım, dalıp gitmeyelim...
il dısındaydım motorla geri dönüyordum Antalyaya kulağımda kulaklık var mp3 dinliyorum kepezden aşşa iniyodum baktım motor virajı almıyo meğerse 105km olmus hemen aklım basıma geldi bastım frene... honda beat2007 başka schooter kullananlar varsa sölesin soracak çok sorum var
-
turuncu bir soru soracaksan bana sorabilirsin, ilk kazam yaklaşık 1,5 sene önce oldu scooterle bi gün daha o zamanlar a2 ehliyetim yok hızla kaptırmışım gidiyorum boş dümdüz yol biraz hız yapayım dedim motor çıktı 70'e rüzgarın heyecanlıyla gidiyordum, önüme bir tane çukur çıktı lahım mı ne pok çukuruysa ben bir girdim scooterın ön tekerliği girdi, tak ben o hızla savruldum uçtum ön tarafa :) ağzım yüzüm yara oldu tabi motorda ön aksam aynalar falan gitmişti çok fena olmuştum ama şükürler olsun kırık yoktu sadece sol koluma atel diye bişey var ondan takmıştık hiç fren yapma şansım olmamıştı, resmen ağzım yüzüm dağılmıştı...