1200-1350 Tl Arasi Notebook Oneri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

mfatihbodur bunu yazdı:
    -----------------------------

flassy nickli mürit laptopunu satıyordu 950 tl ye. Hp marka. Ben çok istedim arkadaşa aldırmayı ama parası çıkmadı. biraz pazarlık yaparsanız ki yapmanıza bile gerek yok makine çok iyi o fiyata. kaçmamalı

Edit : http://www.tahribat.com/Forum-Satilik-Laptop-I5-2-66ghz-6550m-Ekran-Karti-156737/

Mutlaka bakmalısın bi hocam.

-----------------------------

hocam hp iyi, en azından casper gibi değil,

**Açık açık söyleyeyim benim elimde sıcak para olsa emin olun direk alırım, bi yıl önce çok daha yüksek fiyata aldığım casper dizüstü pc bf3 ü çalıştırma gereksiniminde bile bulunmuyo... 

Çok sıkılıyom
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Sana tavsiyem kardeşim sakın casper alma.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

HP ye kötü diyen müritlere gülüp geçiyorum. Elimde pavilion dv5 1225 et var. taş gibi makine biraz ısınıyor evet ama zararını görmedim. Ve hocam emin ol HP deki garanti servisinden daha iyisini türkiyede bulamazsın. hiç ugraştırmıyorlar seni.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

hp pavilion serisi genel olarak güçlü makineler ama aşırı ısınır ve çok BGA arzası verir BGA arzası yüzünden çok canın sıkılır ve sürekli tekrarlar bende var altında sogutucu kullanmadan kullanmıyorum git asus yada sony al

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

BGA Arızası nedir hocam

Anladığım kadarıyla anakartı parsellemişler komple anakart bozulmuyor sadece ilgili kısım bozuluyor ve tamir ediliyor. Böyle bi sorun yaşamadım 3. yılımı dolduruyorum, cihazımın tek arızası ekranı hep sol köşeden açtıgım için menteşesi esnemiş tam o kısımdan lcd kabloları geçiyor 2 kez tamire götürdüm 3. defa yine başladı ekran titreme yapıyor kapagı oynatınca yada hafif vurunca duruyor. bu soruna çözüm bulamadm

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 1522 Toplam Mesaj: 16