1200-1350 Tl Arasi Notebook Oneri
-
mfatihbodur bunu yazdı:
-----------------------------flassy nickli mürit laptopunu satıyordu 950 tl ye. Hp marka. Ben çok istedim arkadaşa aldırmayı ama parası çıkmadı. biraz pazarlık yaparsanız ki yapmanıza bile gerek yok makine çok iyi o fiyata. kaçmamalı
Edit : http://www.tahribat.com/Forum-Satilik-Laptop-I5-2-66ghz-6550m-Ekran-Karti-156737/
Mutlaka bakmalısın bi hocam.
-----------------------------hocam hp iyi, en azından casper gibi değil,
**Açık açık söyleyeyim benim elimde sıcak para olsa emin olun direk alırım, bi yıl önce çok daha yüksek fiyata aldığım casper dizüstü pc bf3 ü çalıştırma gereksiniminde bile bulunmuyo...
-
Sana tavsiyem kardeşim sakın casper alma.
-
HP ye kötü diyen müritlere gülüp geçiyorum. Elimde pavilion dv5 1225 et var. taş gibi makine biraz ısınıyor evet ama zararını görmedim. Ve hocam emin ol HP deki garanti servisinden daha iyisini türkiyede bulamazsın. hiç ugraştırmıyorlar seni.
-
hp pavilion serisi genel olarak güçlü makineler ama aşırı ısınır ve çok BGA arzası verir BGA arzası yüzünden çok canın sıkılır ve sürekli tekrarlar bende var altında sogutucu kullanmadan kullanmıyorum git asus yada sony al
-
BGA Arızası nedir hocam
Anladığım kadarıyla anakartı parsellemişler komple anakart bozulmuyor sadece ilgili kısım bozuluyor ve tamir ediliyor. Böyle bi sorun yaşamadım 3. yılımı dolduruyorum, cihazımın tek arızası ekranı hep sol köşeden açtıgım için menteşesi esnemiş tam o kısımdan lcd kabloları geçiyor 2 kez tamire götürdüm 3. defa yine başladı ekran titreme yapıyor kapagı oynatınca yada hafif vurunca duruyor. bu soruna çözüm bulamadm