120.000 Feet'den Atlayıp Yaklaşık 36.000 Metre Serbest Düşüş Yapacak.
-
tebrik ederim çok başarılı bir atlayış oldu..
-
wikwik bunu yazdı
Ayakta alkışlıyorum. Adamlar inanılmaz zor bir işi mükemmel bir şekilde tamamladı. Ben hala Türk kafasıyla bir sorun bekliyorum. Adam ölcek diye :) Yazık bana ya...
Twitteri bu yüzden seviyorum anlık olarak her konuyu inceleyebiliyorsun. Sen twtter daki türklerin yorumlarını görsen neler neler vardı :)
-
ErotikPanda bunu yazdıwikwik bunu yazdı
Ayakta alkışlıyorum. Adamlar inanılmaz zor bir işi mükemmel bir şekilde tamamladı. Ben hala Türk kafasıyla bir sorun bekliyorum. Adam ölcek diye :) Yazık bana ya...
Twitteri bu yüzden seviyorum anlık olarak her konuyu inceleyebiliyorsun. Sen twtter daki türklerin yorumlarını görsen neler neler vardı :)
Tahmin edebiliyorum hacı kendimden biliyorum ;)
-
Helal olsun ölmedi :)
Öldürmeyen Allah öldürmüyo işte :)
ama rekoru kıramadı...sonucta yaptı mı yaptı anasını satım...1.300 e yakın bı hızda asagı dogru ınmek delı cesaretı :)
-
-
bunu da gördüm ya artık 2012 için bu kadar atraksiyon yeter :D Adamın dibisin FeliX
-
bu adamın üstünde kamera yokmuydu atlarken çekmedimi onun görüntüleri hani.??
-
apokontek bunu yazdı
Helal olsun ölmedi :)
Öldürmeyen Allah öldürmüyo işte :)
ama rekoru kıramadı...sonucta yaptı mı yaptı anasını satım...1.300 e yakın bı hızda asagı dogru ınmek delı cesaretı :)
adam 3 tane rekor kırmadı mı ?
- en yüksekten atlama
- balonla en yükseğe çıkma
- en hızlı bir şekilde düşme
-
Helal olsun lan adama. Utandım biz burda boş beleş işler peşinde adamlar tarih yazıyor. Yazık bize.
-
ahaha :D
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=395282600544501&set=a.146852378720859.36557.146826292056801&type=1&theater