folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 122 Ülkenin Vize Ugkudağı İtibarlı Ülkeyiz(Herkes Görsün)

122 Ülkenin Vize Ugkudağı İtibarlı Ülkeyiz(Herkes Görsün)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    FaTHeR bunu yazdı:
    -----------------------------

"Aya karı resmi yapıstır----> türk oraya merdiven dayar yine çıkar.. "

Çıkmassa Ne Olim...:)

işte buÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK doğru. sapına kadar katılıorm :)

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı:
    mayrip bunu yazdı:

az kaldı 2017ye geldiğimize bize diycekleri şeyler;

lan nolur gelin eliniz ayağınız olayım ülkemize gelin çalışın...avrupada 3 kişiden birisi 60 yaş üstü. 22milon türk genciyixz

yalnız bu sözleri demeden önce bizi kendi kültürlerine alet etmek için çok çabalayacaklar yoksa nasıl desinler. yoksa biz kendi kültürümüzü onlara gösterir çoğalan bir türkiye olur dünyada.

kore japon çin bu ülkeler vizesiz ecdadın bıraktığı izler sayesinde. diğer sömürgelilerin a.k

Bu nasıl bi ruyadır hayalciliktir ya!! Kritik noktalara ulastıklarında ırklarının yokolmasına izin mi verecekler, elbette onlar da karsı kampanyalarla halkı uyaracaklar ve tekrar cogalacaklar. Mantıklı olun ya

bu arada snn medyumla bi yakın iliskin var heralde kesn tarih de vermisin..

laf atmakta bir numarasın. medyum la iş ne ? medyumları önüme koysan hepsinin kellesini keserdim. küresel ısınma da medyumlar mı söylüyor sana göre ?=

biraz etraftan çevreden kitap dergi kaynaklardan takip et dünyayı. avrupa yaşlanıp geberiyor.

avrupalılar nasıl uyardıkları belli bizim gençliği aptal yerine koyup türk gençliğinin kültürünü silip kendi kültürlerini bize yüklemekteler bunu farkedemediysen çok yazık.

avrupalılar bizden korkuyor.bizdeki gençlikten korkuyor.onlarda ne yapıp ne edip bu gençleri sömürmek için malzeme bulmalıyım diye düşünüyorlar he bunu nasıl yapıyorlar sanal yoldan TV den örnek veriyorum : birşeyi beğendiğimizde şimdilerde '' abi bu manyak bişey ya'' diye çok vardır etrafınızda yada manyak bi film gibi bu sadece misal manyak derken orda bilinç altına zehirler yerleştiğini unuttuğumuz an bizi kendilerine çekmiştir.

la delimisin bilmiyorum. halkı uyaracak diyorsun birde almanyada insanlara çocuk diye kaç bin dolar veriyorlar aylık maaş ama yok işte çocuk doğuracak göz yok adamlarda. adamlar kedi köpek besliyorlar. yalansam yalansın deyin. bize aylık 1 milyar verseler biz en az yılda 3 aileden aileden 6 çocuk doğurabiliriz ::))

avrupa yaşlanıyor. siz hala uyuyun. mesela;

bizim bi genç üstadlardan kişisel gelişim uzmanı hollandaya gitmişti.ordaki uzmanlar konuşurken demişlerki sizin hocalarınız bu kadar genç mi ?_ napsın ecnebi şaşırmış genç görünce hoca 30 yaşlarında filan.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    haklılar a.k vize koymakta

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gubarigam
    Gubarigam's avatar
    Erkek

aq ogullarından bizde vizealıyoz

almıyozmu sanıyosunuz? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

lan nolur gelin eliniz ayağınız olayım ülkemize gelin çalışın...avrupada 3 kişiden birisi 60 yaş üstü. 22milon türk genciyixz

yalnız bu sözleri demeden önce bizi kendi kültürlerine alet etmek için çok çabalayacaklar yoksa nasıl desinler. yoksa biz kendi kültürümüzü onlara gösterir çoğalan bir türkiye olur dünyada.

kore japon çin bu ülkeler vizesiz ecdadın bıraktığı izler sayesinde. diğer sömürgelilerin a.k

Kültür deişmez müritlerim biz yine koyarız kapıya tavlayı iki de çay söleriz  hans a da öğretiriz john a da :)

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tugra bunu yazdı:
    mayrip bunu yazdı:

Kültür deişmez müritlerim biz yine koyarız kapıya tavlayı iki de çay söleriz  hans a da öğretiriz john a da :)
    BÖYLE GİDERSE;

-*kültüründen geriye 50 sene sonra bişey kalmayacagını kalacaksa bile kapının önüne tavla atıp oynamakdan öteye geçemeyeceginin farkında olduguna inanıyorum...

gerçi gerekli cevabı mailine atdım ama neyse :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    Ben vize olayını tam bilmiyorum ne anlama gelir? Bizden vize istemeleri ne demek istememeleri ne demek?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:

BÖYLE GİDERSE;

-*kültüründen geriye 50 sene sonra bişey kalmayacagını kalacaksa bile kapının önüne tavla atıp oynamakdan öteye geçemeyeceginin farkında olduguna inanıyorum...

gerçi gerekli cevabı mailine atdım ama neyse :D

ohoo hacım sen umutsuz vakasız bea :S 50 yıl sonra yanıma gel herşeyi deiştirseler mail attığın 3 şeyi deiştiremezler !!

ha bide tavlayla çayı :DD

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tugra bunu yazdı:

ohoo hacım sen umutsuz vakasız bea :S 50 yıl sonra yanıma gel herşeyi deiştirseler mail attığın 3 şeyi deiştiremezler !!

ha bide tavlayla çayı :DD

3 şeyi hiç bi güç değiştiremez...

ama tavla çayı bilemem :p seviyorum ülkemi a.q :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    Ben vize olayını tam bilmiyorum ne anlama gelir? Bizden vize istemeleri ne demek istememeleri ne demek?
     hacı seni bi nevi barkodluyo lavuk.. maddesel olarak pasaportun üzrene yapıştırdığı pul damga vs

ama asıl amaç senin o ülkeye girdiğin andan itibaren çıktığın ana kadar olay yapmayacağına dair mührün adıdır

nasıl yani?? senin yasal hakkın boyunca kaçak çalışma iltica oraya yerleşmeyeceğine dair kendini burda ki temsilcilere

ispatındr..bana göre adam bize ilticacı kurallara uymayacak ülkede kaçak kalmaya yönelik adam ilan ediyo ve kendini

böyle olmadığına ispat etmeni bekliyo 

Toplam Hit: 4581 Toplam Mesaj: 33