12.Sınıf Devamsızlık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    ne0n12 bunu yazdı:
    -----------------------------

Normalde 45 gün raporlu raporsuz devamsızlık hakkımız var ama her sene milli eğitim kağıt gönderiyor 15 gün yada 20 gün normal izin hakkı verıyor devamsızlıkltan ayrı ama bu sene daha hic bir okula böyle bir izin göndermemiş isyanlardayım devamsızlık 18 gün raporlu 11 gün var :/

-----------------------------
    Yok kardeş öyle bişey. Sadece 25 gün raporlu devamsizlik hakkını zamanı gelince rapor vermeden kullaniyon.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

2010  mezunuyum biraz zaman rapor olayını önlemek için 4 hafta izin vermişlerdi pazartesi gelip dilekçe yazıyorduk bir hafta izin. ama suan yok sanırım bu sistem

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek

Şimdi size bilen bir ağızdan açıklama bendeniz :D

Hacılar Hocalar ;

Sağlık Meslek son sınıftayım,

20 + 25 dışında hiçbir ekstra hakkınız yok

MEM den gelen izin 25 günlük özürlü hakkınızın 20 gününü veli imzalı dilekçe ile rapor almadan kullanmaya yarıyor.

Şimdi benim devamsızlık dışarda okuduğumdan biraz fazla,

14 özürsüz 9 özürlü

Ama ben 1 ay daha gitmiyorum sınava kadar çözüm basit :D

Heyet Raporu !

Hiçbir şekilde devamsızlığa işlemez ve e okulda devamsızlıktan sayılmayan süreler kısmında gözükür ve sınırı yoktur. Kısaca SH diye görürsünüz.

Bulunduğunuz İl e göre alma zorluğunuz değişir maalesef :D

Ben Antalya dan alıp Tefenni/Burdur daki okulama verecektim ama Antalya da kimse vermedi sonra telefon geldi Burdur Merkez de devlet hastanesinde bayramda şeker dağıtır gibi heyet raporu dağıtıyorlarmış hallettik :D

Son sınıflara tavsiye gidin heyet raporu alın.

Olmadı önceki postlarda da okuduğum ve Yönetim Bilgi Sistemine nasıl giriş yapılıyor stajda gördüğümden dolayı her türlü esneklik yapılabiliyor adamına göre.

Taa sene başında ki devamsızlığı sorunsuz bir şekilde silebiliyorlar her şey ellerinde yani.

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

2 sene oldu 12. sınıfı bitireli , torpil saolsun güzel yurdumda, 90 gün devamsızlık vardı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

sene 2004. devamsızlık olmuş 60. müdür yrd. bayan olunca ve ben gibi nur yüzlü öğrenciyi görünce dayanamadı sildiydi :F

yani normalde 20 kafa izni + 25 rapor.

ya da 25 kafa izni+20 rapor.

tee 7 sene olmuş liseyi bitireli unutmuşum bea..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

devamsızlığım son sene 19,5'du. :D elemanlar fişi çalmışlar okulun son dönemleri. müdür bi geçirmiş 21,5 olmuş. sınıfta kaldık kalıyoruz falan derken sildirdik :) 120 günden 19 buçuğa düşenler bile var. 20 gün kafa izni ve 5 günde rapor, toplam 25 gün eder geçmiş olsun. :F 

ne diyon?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ortason+lise1+2.lise1+lise2 busınıfların hepsinde düzenli olarak dönem başı devamsızlıktan sınıftakalıp sonrada devamsızlığı sildirdim lise1de derslerden kaldım zaten lise 2 bitincede açık liseye geçtim sizde geçin rahatlarsınız

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 3526 Toplam Mesaj: 18