13 Rakamının Uğursuz Olmasının Nedeni Bizmiyiz
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------tamamiyle radikal hristiyanların bir ayağı bazı türkler de buna inanıyor uğursuz bir rakam diye
571 efendimizin doğum tarihi
talas savaşı 751
1453 istanbulun fethi vb hepsi nin toplamı 13
bence bunun sebebi osmanlı döneminde bizden bayağı çekenlerin bizde keramet aramasındandır
-----------------------------kerameti bizden aramayacaklar da kimde arayacaklar :)
-
zndmn bunu yazdı:
-----------------------------
kroo bunu yazdı:
-----------------------------tamamiyle radikal hristiyanların bir ayağı bazı türkler de buna inanıyor uğursuz bir rakam diye
571 efendimizin doğum tarihi
talas savaşı 751
1453 istanbulun fethi vb hepsi nin toplamı 13
bence bunun sebebi osmanlı döneminde bizden bayağı çekenlerin bizde keramet aramasındandır
-----------------------------bncede aynen böle hoca toplamı 13 olan yıllarda bi tırs sarıyodur bunları =) 2019 bekle bizii =)=)
-----------------------------2019dan 13 nası çıktı ya bulamadım bi türlü :(
hem zaten o kadar beklemeye gerek yok 2011 de tamam bu iş :)
-
İsanın 13. havarisimi ne ihbar etmiş ve ölmesini sağlamış ondan başka bi sebebi yok..
-
Saybır Veriyor 13 harflidir. Yar ve yardımcınız olsun :).
Selam ve dua ile CW bedevileri.
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------bence uğursuz olmasının en büyük sebebi;
31 güzel ve uğurlu birşeydir
13 onun tersi olduğu için uğursuzdur
-----------------------------süpersin :) bu arada ben ayın 13ünde doğdum. bu yüzden 13 sayısına uğursuz bakan arkadaşlarım da war :)
-
Bu arada 13 rakamını sadece hristiyanlar uğursuz bulur...
-
bence ben ve benm gibiler için uçaklara otellere 13 numara koyulmalı ve %50 indirimli olmalı yerim uğurunu valla yumulurum hemen :D
-
Arkadaş kız ark. ile 13.cü buluşmasında mercimeği fırına vermişti bende ayın 13ünde kız ark. ayrılmıştım..
şimdi kim için uğurlu kim için uğursuz siz karr vern benm içn uğursz :))
Türklere uğurlu gavurlara uğursuz mu oluo peki:D bi arkadaş açıklık getirirse bu konuya, bahtiyar olup gözlerinden öpücim :) -
Yaa bi boka uğursuzluk getirdiği yok ! Öle bağtıl inanç yapmış dangalaklar..
-
13 olmasaydi matematigin a.q ulmus olurdu, sayi dizileri olmazdi, fizik olmazdi ,kimya olmazdi, hic bisey olmazdi,,iyiki varsin 13