1300 Tl'ye Kadar Telefon Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeNRoM
    ZeNRoM's avatar
    Erkek

İstediğim Özellikler

* En az +32 GB..

* Uygulamalarda sıkıntı yaratmayacak özellikte..

* Kamerası iyi seviyede. En azından +12 MP 

* İnternet çekimi üst seviyede

* En az 5.5 inç. ( 6 olsa çokkk daha iyi olur )

Özelliklerde bir telefon istiyorum. En fazla 1300 TL olsun fiyatı. O kadar da çok para ödemeyi mantıklı bulmuyorum açıkçası. 1.000 civarı olsa daha iyi olur sanki.. 

İkinci el temiz önerebilecekleriniz olursa onu da değerlendiririm. Pek güvenli olmasa da..

Son kullandığım telefon Sony Xperia C5 Ultra idi. Performansı son zamanlarda sıkıntılı da olsa, 6 inç olması ve ön kameranın 13 MP olması benim için güzeldi.. 

Arkadaşımın ısrarla istemesi sonucu ona sattım.. Yeni bir telefona ihtiyacım var.. Aynısını almayı düşünmüyorum.. 

Hiçbir şey, apaçık ortada olan kadar aldatıcı değildir !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-c7-ithalatci-garantili-p-HBV0000025PVY 

5.7 inç ekranıyla tam istediğin türde.

Ayrıca kamera kalitesi megapiksel ile ölçülmez. Kamerası kaliteli cihaz istiyorsan amiral gemisi modellere yönelmen gerek ki onlarda bütçeni aşıyor.  Amiral gemisi cihazlar harici cihazların kameraları tost makinası gibi. Ne kadar ekmek o kadar köfte anlayacağın.

mkyb tarafından 15/Haz/17 01:20 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-c7-ithalatci-garantili-p-HBV0000025PVY 

Ayrıca kamera kalitesi megapiksel ile ölçülmez. Kamerası kaliteli cihaz istiyorsan amiral gemisi modellere yönelmen gerek ki onlarda bütçeni aşıyor.  Amiral gemisi cihazlar harici cihazların kameraları tost makinası gibi. Ne kadar ekmek o kadar köfte anlayacağın.

hocam bende yeni iphone alıcam turkcelliyim

sence tarifi üzerine almakmı mantıklı yoksa taksitlemi?

kaç gb alayım en az 5 sene beni idare edecek hangi model var 

No way out
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Geçen arkadaşım almış C7 modelini gerçekten sağlam cihaz. fiyat performans olarak baktığımızda alınabilecek düzeyde

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    SaviorAngel bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Enpara varsa kredi çek. Turkcell kadar komisyon almıyorlar. Hem ödeme aralığını kendin belirlersin. Hemde eline para geçince toptan ödeyip erken kapatırsan faizde indirim yapıyorlar. 1.000 lira 12 ay taksit yaparsan 100 lira faiz oluyordu en son.

Diğer soruna gelecek olursak iPhone ailesinde önceki modele göre yenilik getirmeyen 2 model var. 6 ve 7.

iPhone 6, 5S ile neredeyse aynı deneyimi sunuyor. Tek olayı ekranı büyüttüler.

iPhone 7'nin ise 6S'ten farklı 2 olayı var. Daha iyi kamera ve şu yeni nesil parmak izi zımbırtısı. iPhone 7 Plus parasını hak eder ancak düz 7 hak etmez.

Hafıza konusunda bi şey diyemem zaten 32 ve 128 GB var artık.

Özetle 6S al yoluna bak. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    SaviorAngel bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Enpara varsa kredi çek. Turkcell kadar komisyon almıyorlar. Hem ödeme aralığını kendin belirlersin. Hemde eline para geçince toptan ödeyip erken kapatırsan faizde indirim yapıyorlar. 1.000 lira 12 ay taksit yaparsan 100 lira faiz oluyordu en son.

Diğer soruna gelecek olursak iPhone ailesinde önceki modele göre yenilik getirmeyen 2 model var. 6 ve 7.

iPhone 6, 5S ile neredeyse aynı deneyimi sunuyor. Tek olayı ekranı büyüttüler.

iPhone 7'nin ise 6S'ten farklı 2 olayı var. Daha iyi kamera ve şu yeni nesil parmak izi zımbırtısı. iPhone 7 Plus parasını hak eder ancak düz 7 hak etmez.

Hafıza konusunda bi şey diyemem zaten 32 ve 128 GB var artık.

Özetle 6S al yoluna bak. 

Annem ve babamda 6 var memnunlar ama bana büyük ekran geliyor 

se nin 6sle aynı olduğunu söylüyorlar se 32 gb nasıl?

No way out
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

SE evet iç donanım olarak 6S ile aynı ancak ön kamera ve parmak izi okuyucu eski nesil.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

SE evet iç donanım olarak 6S ile aynı ancak ön kamera ve parmak izi okuyucu eski nesil.

anladım teşekkür ederim

No way out
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

ben de o niyetle hem de ucuz diye casper aldım.

o gün bu gündür teknoljiden soğudum.

dandik sıfır alacağına sağlam ikinci el al hocam.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cayan
    Cayan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

xiaomi mi5s

https://www.youtube.com/watch?v=jQk82bpUy1Y
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeTr
    DeTr's avatar
    Erkek

note 4 düşünürsen satabilirim hocam 32 gb 3 gb ram  4,5 g 1 sene daha garantisi var 

Kelimeler Kanatır !
Toplam Hit: 2456 Toplam Mesaj: 17
1300 tlye kadar telefon önerisi