1300 Tl'ye Kadar Telefon Önerisi
-
İstediğim Özellikler
* En az +32 GB..
* Uygulamalarda sıkıntı yaratmayacak özellikte..
* Kamerası iyi seviyede. En azından +12 MP
* İnternet çekimi üst seviyede
* En az 5.5 inç. ( 6 olsa çokkk daha iyi olur )
Özelliklerde bir telefon istiyorum. En fazla 1300 TL olsun fiyatı. O kadar da çok para ödemeyi mantıklı bulmuyorum açıkçası. 1.000 civarı olsa daha iyi olur sanki..
İkinci el temiz önerebilecekleriniz olursa onu da değerlendiririm. Pek güvenli olmasa da..
Son kullandığım telefon Sony Xperia C5 Ultra idi. Performansı son zamanlarda sıkıntılı da olsa, 6 inç olması ve ön kameranın 13 MP olması benim için güzeldi..
Arkadaşımın ısrarla istemesi sonucu ona sattım.. Yeni bir telefona ihtiyacım var.. Aynısını almayı düşünmüyorum..
-
http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-c7-ithalatci-garantili-p-HBV0000025PVY
5.7 inç ekranıyla tam istediğin türde.
Ayrıca kamera kalitesi megapiksel ile ölçülmez. Kamerası kaliteli cihaz istiyorsan amiral gemisi modellere yönelmen gerek ki onlarda bütçeni aşıyor. Amiral gemisi cihazlar harici cihazların kameraları tost makinası gibi. Ne kadar ekmek o kadar köfte anlayacağın.
mkyb tarafından 15/Haz/17 01:20 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-c7-ithalatci-garantili-p-HBV0000025PVY
Ayrıca kamera kalitesi megapiksel ile ölçülmez. Kamerası kaliteli cihaz istiyorsan amiral gemisi modellere yönelmen gerek ki onlarda bütçeni aşıyor. Amiral gemisi cihazlar harici cihazların kameraları tost makinası gibi. Ne kadar ekmek o kadar köfte anlayacağın.
hocam bende yeni iphone alıcam turkcelliyim
sence tarifi üzerine almakmı mantıklı yoksa taksitlemi?
kaç gb alayım en az 5 sene beni idare edecek hangi model var
-
mkyb bunu yazdı
Geçen arkadaşım almış C7 modelini gerçekten sağlam cihaz. fiyat performans olarak baktığımızda alınabilecek düzeyde
-
SaviorAngel bunu yazdımkyb bunu yazdı
Enpara varsa kredi çek. Turkcell kadar komisyon almıyorlar. Hem ödeme aralığını kendin belirlersin. Hemde eline para geçince toptan ödeyip erken kapatırsan faizde indirim yapıyorlar. 1.000 lira 12 ay taksit yaparsan 100 lira faiz oluyordu en son.
Diğer soruna gelecek olursak iPhone ailesinde önceki modele göre yenilik getirmeyen 2 model var. 6 ve 7.
iPhone 6, 5S ile neredeyse aynı deneyimi sunuyor. Tek olayı ekranı büyüttüler.
iPhone 7'nin ise 6S'ten farklı 2 olayı var. Daha iyi kamera ve şu yeni nesil parmak izi zımbırtısı. iPhone 7 Plus parasını hak eder ancak düz 7 hak etmez.
Hafıza konusunda bi şey diyemem zaten 32 ve 128 GB var artık.
Özetle 6S al yoluna bak.
-
mkyb bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdımkyb bunu yazdı
Enpara varsa kredi çek. Turkcell kadar komisyon almıyorlar. Hem ödeme aralığını kendin belirlersin. Hemde eline para geçince toptan ödeyip erken kapatırsan faizde indirim yapıyorlar. 1.000 lira 12 ay taksit yaparsan 100 lira faiz oluyordu en son.
Diğer soruna gelecek olursak iPhone ailesinde önceki modele göre yenilik getirmeyen 2 model var. 6 ve 7.
iPhone 6, 5S ile neredeyse aynı deneyimi sunuyor. Tek olayı ekranı büyüttüler.
iPhone 7'nin ise 6S'ten farklı 2 olayı var. Daha iyi kamera ve şu yeni nesil parmak izi zımbırtısı. iPhone 7 Plus parasını hak eder ancak düz 7 hak etmez.
Hafıza konusunda bi şey diyemem zaten 32 ve 128 GB var artık.
Özetle 6S al yoluna bak.
Annem ve babamda 6 var memnunlar ama bana büyük ekran geliyor
se nin 6sle aynı olduğunu söylüyorlar se 32 gb nasıl?
-
SE evet iç donanım olarak 6S ile aynı ancak ön kamera ve parmak izi okuyucu eski nesil.
-
mkyb bunu yazdı
SE evet iç donanım olarak 6S ile aynı ancak ön kamera ve parmak izi okuyucu eski nesil.
anladım teşekkür ederim
-
ben de o niyetle hem de ucuz diye casper aldım.
o gün bu gündür teknoljiden soğudum.
dandik sıfır alacağına sağlam ikinci el al hocam.
-
xiaomi mi5s
-
note 4 düşünürsen satabilirim hocam 32 gb 3 gb ram 4,5 g 1 sene daha garantisi var