1335 Kısa Film
-
Amatör adam elinde adam gibi malzeme olsa bunlarda adam gibi çeker. Bugun tarsusta kurtlar vadisi filistinin çekilerini tesadüf eseri gördüm dur bakayım ne bu memati polat abdulleyhi de görelim diye bir heyecan daldık abi adamlarda makina var bir sürü adam birinin elinde uzun saplı süpürge gibi birşey ki mikrofon havada tutuyo biri elinde mercek gibi birşeyle güneşe bakıyor biri ordan burdan duman çıkarıyor biri kamera havada uçuyor yani bir sürü para masraf yaneee.
Bunlardada para olsa bunlarda dört dörtluk çekerler elbet.
-
Hacım, o bayan pilot arkadaşımız erkek pilot rolünde mi oynuyor? Tarihin bize bildirdiği Sabiha Gökçen'in ilk bayan pilotumuz olduğu. Eğer o bayan arkadaşımız da bayan pilot rolünde ise, burada bi yanlışlık var sanırım.
-
kardeşimizin bill gates örneğine benzer bir örnekte benden olsun kim derdiki kevin mitnick annesinin karnından yeni çıktığında bu çocuk gelmiş geçmiş en büyük hacker olacak diye :) kardeşimizde bir gün bakarsınız animasyon filmlerinin gelmiş geçmiş en büyük ismi olur çıkar...bir TÜRK ün dünyaya bedel olduğunu gösterir bakarsınız yeniden...
-
kusura bakma ama hocam hayatımda izlediğim en bktan filmlerdendi
-
-
iskarpin bunu yazdı:
-----------------------------
Hacım, o bayan pilot arkadaşımız erkek pilot rolünde mi oynuyor? Tarihin bize bildirdiği Sabiha Gökçen'in ilk bayan pilotumuz olduğu. Eğer o bayan arkadaşımız da bayan pilot rolünde ise, burada bi yanlışlık var sanırım.
-----------------------------hocam sabiha gökçen benim bildiğim Türkiye Cumhuriyetinin ilk bayan piliotudur. merakım oldmadığı için osmanlı devletindeki pilotları araştırmadım. araştırmanı tavsiye ederim.
-
o6u2 bunu yazdı:
cidden handycamle mi çekiyosunuz ?
-----------------------------neyle çekiceklerdi yarr*m:D
-
Osmanlıda bayan pilot yoktu . haklısınız...
ama biz pek fazla tarihsel gitmek istemedik. bir de bayan olsun istedik filmde...
eğer sadece erkeklerin olduğu bir film olsa tarih filminden ziyade askercilik filmi olabilirdi :)
Aslında AE aklıma geldi diyebilirim.ancak AE'nin yapısal özelliklerini bilmediğimiz ve daha önce bi tecrübemiz olmadığı için eldekilerle idare etmek zorunda kaldık.Belki de bakarsınız AE 'destekli yaparız FİLM'i :)
Ama dediğim gibi AE desteğini biraz zorlamamız gerekecek gibi...
Ben sadece yapım ortağı olduğum için pek bir şey diyemiyorum bu konularda.
Gerekli açıklamayı burak kardeşim yapacaktır zaten .Bu arada evet Handycam ile çekiliyor :)
-
AE konusunda çok uzman olmasamda hocam bu animasyondaki çatışa sahnelerini efekt patlama efektleri felan kat kat daha gercekci yaparım lazım olursa... aklınızda bulunsun
-
Silent_King bunu yazdı:
AE konusunda çok uzman olmasamda hocam bu animasyondaki çatışa sahnelerini efekt patlama efektleri felan kat kat daha gercekci yaparım lazım olursa... aklınızda bulunsun
-----------------------------Eyvallah hocam ;) aklımızda.