14 Bin Lira Araç (Soru)
-
Arkadaşlar bir soru daha sorayım;
Ankarada araba pazarı nerede? Kırıkkaleden trenle giderken nasıl giderim?
Yarın birde oto pazarına bakayım. -
buz_mavisi bunu yazdı
2000 model cıvarı megan 1 öneririm
Meganelar 2001'den itibaren karışık (yerli-avrupa) üretime geçtiler. 99 ve 2000'e göre 2001 bakarsan farkı görürsün döşemelerinden tut konsola kadar kalite farkı var.
Muhtemeln tüplü olucak. Tüp belli süre sonra rölanti motorunu haşat ediyor. Işıklarda falan durduğunda bi ayağın gazda olması lazım yoksa stop eder. artı birde 100 le giderken stop edebilme yeteneği var. rölanti motorunun sıfırı 1800 Tl civarıydı en son. Yani alırken iyi bakman lazım. Genelde satarken benzine geçirip öyle teste sokuyolar ki ben yaptım :)
-
Fransız ve japon arasında kaldıysan japon.
Ekonomik ( parça , yakıt , içi , dışı , eti , budu ) diyorsan fransız.
Güven ( Yol tutusu , koltuk şekli , parça kalitesi , direkler , ve teknik diyorsan ) japon.
Alım / Satım ( Aldıgımdan fazla veriyim , kar ediyim , sıkıntı çekmiyeyim , 1 ayda satayım ) diyorsan fransız.
Teknik arıza ( Gösterge , klima , hidrolik , motor , elektrik , aksamı ) diyorsan japon.
Sürme süresi ( uzun yol , kısa yol , şehir içi , şehir dışı , yaz , kış , sürüyüm ) diyorsan japon
Karıyı balkanlardan
Halıyı afganlardan
Arabayı almanlardanbilindiği üzere ( Opel ) eskiden , alman markası bir araçtı şimdi alman sponsorlar , alman sloganlar , ve alman reklamlar kullansalar dahi , özgeçmişi ve tarihinde alman yazsa dahi , Chevrolet markası ve Vauxhall ( Opel ile ) ortak çalışır ve bunlar ( GM ) holding çatısı altındadır.
Alınacak ve maddi manevi durum var ise markalar sunlardır ; bmw , mercedes , volvo , audi , land-rover , wv TR'de 6 araç is görür , maybach , rr , brabus yazmıyorum.
Konuyla alakası pek yok lakin yazmak istedim. Yukarıda ki yazdıklarıma rağmen 2010-dan sonra normal ekonomi ile alınacak arabalar ise ; Hyundai , Kia , Opel , 'Dir bence. 2010'dan sonra hyundai , kia , opel cıtayı yükselttiler , opel hala düz kafa kaba arabalar üretiyor , bunun yanı sıra ( + ) yanı olarak , arabalar elektronik&şase&hız&güvenlik konusunda kaliteli arabalardır lakin uzun yol sonucu bel ağrılarınız , hamladım ya gibi cümleleriniz olabilir.Koreliler' kia k900 , hyundai genesis ile su anda amerika ve bazı yurtdısı ülkelerinde mercedes - bmw - audi - land-rover , maserati - volvo - vb gibi birçok ( makan , zengin , başkan , vip zümre ) diye hitap ettiğimiz markalara toz yutturmaktadır.
TR olsun YURTDIŞI olsun 2010-Dan sonra HYUNDAİ ve KİA konfor&güvenlik&hız&şase&uzun ömür & yol tutuşu gibi aklınıza gelebilecek arabaya dair , tüm mühendislerinin başlarına vura vura , işi prof seviyeye yükseltmişlerdir.
Roark tarafından 17/May/14 21:55 tarihinde düzenlenmiştir
14 bin tl dediğine göre , 15 olmaz. 13 olur 12 olur 11 olur 10 olur. Bana sorarsan al bir hyundai accent , keyfine bak.