folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder 14 Ekimden İtibaren Geçerli Kurallar.

14 Ekimden İtibaren Geçerli Kurallar.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wahseth
    wahseth's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

Under abi saat 09-11 arasi arayanlar
    --------------------------------------------

Sun Microsystem CEO'su Jonathan Schwartz aradi ,adam acikli bir sesle konusuyordu "is teklifimizi niye kabul etmedin, 87.bin $ maasi az bulduysan 111bin $ yapariz ,lutfen feedback yap bize" mesajini birakti

IBM'den aradilar ,3aylik bir projeleri varmis katilima davet ediyorlar senide ucret dolgunmus

Microsoft'tan Bill amca bizzat kendisi aradi 29 Ekim'de Seatle da aksam yemegi verecekmis,ozellikle seni davet etti,zaten ozel ucagini gonderecekmis,musaitmisin diye sordu ,musait degilsen yemegi senin musait oldugun bir tarihe alacakmis

Oracle'dan aradilar Oracle11G testlerinde gorev almani istediler

saat 13:00 - 16:00 arasi arayanlar
    -------------------------------------------

Yenge aradi abi cok kizmis sana :)

Ben aradim ama ulasamadim ,telekom grevdeymis :)

Zimbabwe'nin 132 nufuslu bir dag koyunden asker arkadasinmis ,hayirsiz ciktin under diyip kapatti :)

Irandan 3tane gay aradi ama bana birsey soylemediler,kanimca Ahmedi Nejattan kacan gayler bunlar ,gay tacirligimi yapiyorsun abi ,iyi para varsa bizde yapalim

Hollandadan Noshend diye kil ,tuy firmasi aradi ,onlarin kil tuy islerine bakiyormussun,son parti tuylerin kalitesini pek begenmemisler :)

Kuzey kutbunda bir arastirma merkezinden aradilar ama hat kesildi,sanirsam oradaki telekomda grevde :)

----------------------------------------

17:1 de elektrikler kesildigi icin arayanlari kayit altina alamadim :D

Abi adamlari bilgilendirmeyi unutma ,ozellikle Bill amcamizi cok ayip olur adama :)

-----------------------------

puhahaaaaaaa hocam koptum ;)

Ayrıca Reneye katılıyorum çok yerinde bir karar olmuş özellikle bu sıralarda açılan savaş konularına sınır getireceğini umarım ;)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    peki compü beni arayan oldumu?

tahribat.com/murid/tugrulbaba
Toplam Hit: 2880 Toplam Mesaj: 13