14 Haftalık Ücretsiz Unity 3D Egitimi.
-
Türkiye'de henüz yeni gelişme aşamasında olan ve iş gücü kıtlığı çekilen, ancak dünyada 55 milyar dolarlık hacimlere ulaşan oyun sektörüne Türk geliştiricilerin dikkatini çekmek amacıyla internet ortamında ücretsiz oyun gelişltirme eğitimleri verilecek. İlki 4500 kişi tarafından yoğun bir ilgi gören eğitimin ikincisi başlıyor.
Türkiye Oyun Geliştirici Öğrenciler Grubu'nca (TOGOG) düzenlenen eğitimlerde oyun geliştirme evreleri, oyun, yapay zeka ve network programlama ile optimizasyon konuları işlenecek. Eğitimler tamamen internet ortamından gerçekleşecek.
Toplam 20'şer kişilik iki sınıftan oluşacak eğitimlerde jürice seçilecek katılımcılar toplam 14 hafta boyunca toplam 7000$ değerinde ücretsiz bir eğitim alacak.
Eğitimlere katılmak isteyenler http://www.surveymonkey.com/s/FXMTCS9 adresindeki formu 20 Mayıs'a kadar doldurabilecekler. Eğitimler 22 Mayıs Pazar günü başlıyor.kaynak : http://www.gelecekonline.com/metin/togog_ucretsiz_unity3d_egitimi_basliyor-14570
arkadaslar, 20 Mayıs'ta listeler acıklanacak, egitimler büyük ihtimalle Adobe Connect üzerinden verilecek, konular adım adım islenecek, yeri geldiginde soru-cevap yapılacak, baslangıc - orta düzey arasında olan kisilerin katılması daha uygun olur.
ilk olarak gecen yaz denendi bu olay fakat coluk cocuk sayısının fazlalıgı sebebiyle gercekten bir seyler ögrenmek icin gelenler de magdur oldu, o yüzden ufak bi anket var ve toplamda 40 kisi secilecek. gecen senenin ilk toplantısını ve egitimlerini hatırlıyorum, 4000 küsür kisi girmisti, hatta dün yapılan toplantı da da aynı sey oldu, yani ilgi var da titizlikle secim yapıp, bu egitimle kendini gelistirebilecek kisiler alınmak isteniyor.
baslıkta da yazdıgı gibi egitim kesinlikle ücretsizdir.
egitmen Gürcan Serbest'tir.
özel olarak sormak istediginiz sorular varsa cevaplamaya calısırım veya Gürcan Serbest'e iletebilirim.
simdilik bu kadar.
-Ekleme-
Secilen kisilere mail yollandı, egitim tarihi 27 Mayıs 2012 olarak belirlendi.
25 Mayıs 2012'ye kadar egitime KESİN katılacak olanların, gurcan.serbest@togog . net ve gurcanserbest@gmail.com'a bildirim yapması gerekmektedir, egitim saati de onay mailinize karsılık size bildirilecektir.
-
Etkinliğin hangi şehirde olduğunu hangi zamanlarda olacağını ben mi göremedim yoksa yazmıyormu. Ayrıca eğitimlerin video kayıtları alınacakmı?
Diye sorman mümkünmü hacı
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------Etkinliğin hangi şehirde olduğunu hangi zamanlarda olacağını ben mi göremedim yoksa yazmıyormu. Ayrıca eğitimlerin video kayıtları alınacakmı?
-----------------------------arkadaslar, 20 Mayıs'ta listeler acıklanacak, egitimler büyük ihtimalle Adobe Connect üzerinden verilecek, konular adım adım islenecek, yeri geldiginde soru-cevap yapılacak, baslangıc - orta düzey arasında olan kisilerin katılması daha uygun olur.
bak ççizdim :D
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------Etkinliğin hangi şehirde olduğunu hangi zamanlarda olacağını ben mi göremedim yoksa yazmıyormu. Ayrıca eğitimlerin video kayıtları alınacakmı?
-----------------------------:] FCN cevaplamıs, egitimler internet üzerinden.
video kayıtları alınacak.
ankete bakarsan orada 2 secenek var zaman dilimleri icin, Pazar günü olacagı kesin, saat konusu secime bırakıldı.
-
Doldurdum gönderdim, beni seçerlerse şok olurum valla :)
-
dün 2 saat konuştular saat 19'da. orda sen de mi vardın hacı yoksa?
-
mactaydım dostum, girmedim toplantıya.
-
göremeyen arkadaslar icin yukarı.
-
şöyle temmuz ortalarınadn itibaren başlasalardı iyiydide, neyse napalım. Genede başvurduk. Sağolasın hocam
-
peki dersler an itibari ile bir yere kayıt edilse sonra biz onları alsak sonuç olarak bazılarımızın interneti tırt TT yüzünden böyle bişey mümkün mü hem daha sonrada bir çok kişi faydalanır .
-
Adobe Connect in sürümü farkeder mi?