..14 Şubat.. | Bekliyorum Ama, Gelmeni İstemiyorum..
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------Yaklaşık 3 sene önce sevgililer gününde yalnızdım.Bi arkadaşımı da yanıma aldım.Farklı birşeyler olsun da eğlenelim dedim.
Taksim ve ortaköy e gittik o gece.Elimize aldığımız 1 er gülü hiç tanımadığımız tek başına olan kızlara vermeye çalıştık.
Sonuç: O gece 2 mizinde sevgilisi oldu =) 1 ay kadar süren kısa ilişkimiz oldu.
Tavsiye ederim =)
Sevgililer gününü seviyorum..
Bu sene sevgilimiz var.Ve sanırım evlenecez =)
-----------------------------
ahah :D:D güzelmiş... the_Behulder duyuyo musun kanka,aynısını yapalım biz de 14 şubatta,bunlar önemli taktikler :D -
opusdei bunu yazdı:
Yaklaşık 3 sene önce sevgililer gününde yalnızdım.Bi arkadaşımı da yanıma aldım.Farklı birşeyler olsun da eğlenelim dedim.
Taksim ve ortaköy e gittik o gece.Elimize aldığımız 1 er gülü hiç tanımadığımız tek başına olan kızlara vermeye çalıştık.
Tavsiye ederim =)
-----------------------------mesele bir sevgilinin olması değil, sevdiğin kişinin sevgilin olması ve tabi onun daima seninle olacağını bilmenin vereceği huzur... yoksa yemişim sevgililer gününü, çakma sevgili arayana sokaklar barlar sevgili dolu.
-
Beta Rapci bildiğim kadarıyla bu eleman. Rap dinlemesemde bu şekilde saglam ifade ediyor kendini. Banada bir arkadaş geçen sene "misafir" adlı şeysini yollamıştı.
-
N0NSt0P bunu yazdı:
Beta Rapci bildiğim kadarıyla bu eleman. Rap dinlemesemde bu şekilde saglam ifade ediyor kendini. Banada bir arkadaş geçen sene "misafir" adlı şeysini yollamıştı.
http://www.youtube.com/watch?v=yyLpeyR8bjU
-----------------------------bu ve konu mesajındaki harika :/ başka varmıymış böyle?
-
Noneyim bunu yazdı:
N0NSt0P bunu yazdı:
http://www.youtube.com/watch?v=yyLpeyR8bjU
-----------------------------bu ve konu mesajındaki harika :/ başka varmıymış böyle?
-----------------------------bu iyi yine dayı ya beta nın böyle bişey yaptığını bilmezdim :D çünkü adam trdeki eminem gibi dalga geçme konusunda felan
http://www.youtube.com/watch?v=2Nd4zdwKkZM
-
manita yok eleman depresyona girmiş :)
-
insanlar hayatındayken değer bilmezler yakar yıkarlar o insan yoksa o kadar sewerken ne die gitsinki hayatından sonra şair olurlar yazarlar ağlarlar ayrıyken werdiği değeri beraberken werse zaten ne bunu yazardı ne acı çekerdi..o yüzden ayrılık şiirleri hep saçma gelmiştir bana
-
Sevgililer günü ne lan? İlerleyin.
-
KrypT bunu yazdı:
Sevgililer günü ne lan? İlerleyin.
-----------------------------kesinlikle bunu beğendi :)
-
opusdei bunu yazdı:
Yaklaşık 3 sene önce sevgililer gününde yalnızdım.Bi arkadaşımı da yanıma aldım.Farklı birşeyler olsun da eğlenelim dedim.
Tavsiye ederim =)
-----------------------------ne güzel gönlünün sahibini bulmuşsun:)Allah tamamına erdirsin inş.
video da gerçekten güzel:)