14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye Önerileri
-
Selam müridler. Malüm sevgililer günü yaklaşıyor, çok pahalı olmuycak çiçek, böcek hariç bakınca hatırlanacak anı niayetinde hediye arayışı içersindeyim. Sevgilisi olan veya olmayan fikir sahibi insanın fikirleri aranıyor. Saygılar sevgiler.
-
pek anlamam bu işlerden ama bir gün cebime 30 gayme para koyup eli ayağı düzgün bir tavla almıştım sonrada bu müdürlerin önüne filan isimlik yapan reklamcılara gidip bi tabelaya bir şeyler yazdırım tavlanın kenarına yapıştırtmış sonrada tavla açıldığında ortadaki yerede resim bastırtmıştım.
çok gençtim hey gidi hey artan 5 gaymeyede oturup bi 50lik bira içmiştim :)
-
Ben saat aldım
-
-
1 litre benzin al altından daha degerli
-
takipteyim
-
çizik ben kitap alcam ama bakalım
-
Ben şehirdışında olduğumdan çiçeksepetinden çiçek yolluyorum iş yerine :p
-
www.ciceksepeti.com/sevgililer-gunu
-
Çanta aldım ben
-
Ben sevgililer günü kutlamıyorum. Benim için her gün sevgililer günü. Sevgilimde benimle aynı düşünüyor. 14 şubat ta neymiş ? ergenlik çağında önemserdim de geçti Allahtan...
Sevgilinize gidin bugün bir hediye alın. 14 şubatta neymiş bizim günümüz olsun bugün diyin. Vereceğiniz hediye daha anlamlı olur...
Sevgilim koyu beşiktaşlı olduğu için 19.03.2013 tarihinde kendisine vermek üzere alyans yaptırıyorum. Bir ona bir de bana. Gümüş, Dışında 1903 ve kartal bulunuyor. İç kısmında tarih ve isimlerimiz var. Bu onu çok sevindirecek. Zaten evlilik planım olduğu için ilk aldığı yüzük te bu olsun ;)
(Alyans hazırlattığımı bilmiyor o süpriz olacak)
Bu hafta zaten ona kartal yuvasından güzel bir forma aldım. Bu onu çok ta sevindirdi.
Kısacası daha orjinal şeyler planlayın. Çok pahalı olmaz ama onun içini etkilesin...
Şimdi ben fikir olsun diye yaptığımı yazdım. Ben böyle yaptım diye siz de yapmayın. Her insan farklı özelliklere sahip. Sizin sevgilinizi tanısam ona göre birşey önerebilirdim. Neleri sever, neyi çok ister ona bakın siz ;)