14 Şubat Yaklaşırken...
-
14 şubat sevgisizlerin, sevgiyi bir güne sığdırmak isteyenlerin günüdür.
kapitalizm yine yaptı yapacağını, yine ortada büyük paralar dönecek anlaşılan. Kim bilir neler çıkardılar yine 14 şubat için...
Kapağını açınca müzik çalan kırmızı güller, Aşk parfümleri, Konuşan bebekler vs... ve kim bilir nasıl zehirleyecekler bunlarla sevgileri...
Gelin biz sevgiyi sadece bir güne hapsetmeyelim.
Gelin biz sevgiyi büyük paralarla zehirlemeyelim.
Gelin biz 14 şubatı değil, onunla geçirdiğimiz her günü en özel gün yapalım.
Biz bu 14 şubatı protesto edelim.
"Onun bir gülüşü dünyalara bedel olsun bizim için..." -
nasil olsa sewgili felan da yohk.. edek a.k. :)
-
kız olsa cebimdeki son paraya kadar harcardım bab...Kapitalist düzene tilt oluyorum markalar falan filan..Ama konu duyd,guya gelince herşey değişiyor..Ama kız yok o yüzden kahrolsun kapitalist düzen! :)
-
benimde kız arkadajım yok şuan ve kankamında erkek arkadajı yok ama harbici kardejim gibidir biz birbirimize hediye alıcaz çok komik
-
Yaşasın 23 nisan (:
-
kapitalizmi de geçtim herkes adam gibi sevmeyi öğrenen kadar kutlanmasın ..
-
A.q onun için 133 italyan sitesi hackledim 3 yıldır onu seviyorum daha adam akıllı konuşamadım bile gidip oona söyliyicem şubat ın 9 unda.
ama ben hayatımda hiç kimsaeye sevdiğimi söylemedim daha ya yanlış bişi söylersem... :(
-
HeathCliff bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ahaha :D
-
HeathCliff bunu yazdı:
Bende katılaym benimde yok :) -
6 sene olmuş. hala aynı şeyi düşünüyorum. (: bu arada nereden buldunuz çıkardınız konuyu yau
-
NovalgiN bunu yazdı:
6 sene olmuş. hala aynı şeyi düşünüyorum. (: bu arada nereden buldunuz çıkardınız konuyu yau
-----------------------------bak iki günlük konuyu hortlatıyosun :)