144Hz Ve Üzeri Monitör Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

wert orada 60 fps demek istedi :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

bu video ile neyi kanıtladın?

ciddi ciddi merak ettim şimdi adam doğrusunu yazmış

asus vg248qe ya bu

benq xl2420z yada bunu aldır 

daha birşey yazmaya gerek yok

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şunu kanıtlamaya çalıştım,ekran kartı 144hz veremez 1000hz monitör de alsa ekran kartının 60hz vereceğini söyledi bende ekran kartının 144hz verebileceğini kanıtlamaya çalıştım hepsi bu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı

şunu kanıtlamaya çalıştım,ekran kartı 144hz veremez 1000hz monitör de alsa ekran kartının 60hz vereceğini söyledi bende ekran kartının 144hz verebileceğini kanıtlamaya çalıştım hepsi bu.

yorumu bi daha oku gtx970 144 fps veremez demedi adam zaten sanada cevap vermedi tnrskya yazdı o yazıyı

ben sana öneri verdim birde ne oynuyacak bu adam dedim eğer csgo oynamayacaksa göz zevki dışında hiç bir anlamı olmayacak

https://www.youtube.com/watch?v=928VyYQxKKo

umarım uzlaşabilmişizdir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı

müdür ben 150 fps oyun oynuyorum bendeki kasayla 

ama mönitör 60 hertz isterse ekran kartım 1000 fps de göstersin çalıştırsın oyunu monitörümden ötürü ben bu oyunu 60 fps göreceğim 

şimdi bunun tersini düşün monitörün 1000 hertz ama ekran kartın maksimum 60 fpsye gücü yetiyor sen oyunu 1000 fpsdemi oynayacaksın ? bunu anlatmaya çalıştım 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Gercekten merak ediyorum,  o kadar büyük datayi hangi protokol ve kablo üzerinden taşıyorsunuz. 

displayport 1.2,  1.3 bile 2k ve 4kda 60hz üzerine çıkamıyor. 

2 ay önce 2 tane monitör alip geri verdim bu yüzden, alacağınız monitörün giriş çıkışlarını,  kasanin giris çıkışlarını,  kablonun Türkiye'de var olup olmadigini iyi araştırın. Benim laptopta da bazi oyunlarda 100fps görüyorum ama yalan yani. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

eğer arkadaşın parası çoksa bunu alsın http://www.vatanbilgisayar.com/asus-pg278q-27-rog-swift-monitor.html 

değilse şunu alsın http://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-vg248qe-genis-ekran-led-monitor.html 

konuya gelince; bir çok oyunu 60fps üstünde oynatır o kart ancak yeni nesil oyunlarda 60 fps üstüne çıkması için detay ve çözünürlük kısacak. crossfire veya sli yoksa o kadar para bayılmaya gerek yok zamanında ben de alacaktım heves etmiştim ancak bir kaç gün sonra geçti o hevesim.

hangi kablo veriyor o çıkışı elbette hdmi vermiyor. display port her şekilde veriyor kablosu vs farketmez yani. 4k oynayıp da 144hz alabilecek değil zaten o kartla 1k veya 2k yeterli displayport için o hze ulaşmaya.

şunu da aydınlatalım;

ekran 60hz ise 60fpsden üzeri sadece oynanışa etki eder görsel açıdan anca yırtılmalar olur vsync bu yüzden vardır

ekran 60hz üzeri ise 60fpsden sonrası ultra yumuşak akıcılık demektir bu da hem oynanışa hem de göz zevkine hitap eder.

:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

yazık günah paralarınıza :)

Kurtlar tasma takmaz....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

yazık günah paralarınıza :)

Evet bu sözünde haklısın ve hatta arkadaşımda şu monitör var LG W2261VP ama buna rağmen 144Hz monitör alacağım diyor,bende açıklama yaptım monitörün var diye amma GTX970 aldım 144Hz monitör olmalı diyor,yani kafaya takmış durumda.
    800 TL ile 1000 TL arası verecek yani :(

Jubei tarafından 06/Oca/15 12:36 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    wert bunu yazdı
    Jubei bunu yazdı

müdür ben 150 fps oyun oynuyorum bendeki kasayla 

ama mönitör 60 hertz isterse ekran kartım 1000 fps de göstersin çalıştırsın oyunu monitörümden ötürü ben bu oyunu 60 fps göreceğim 

şimdi bunun tersini düşün monitörün 1000 hertz ama ekran kartın maksimum 60 fpsye gücü yetiyor sen oyunu 1000 fpsdemi oynayacaksın ? bunu anlatmaya çalıştım 

Güzel söylemişsin ki bende ekran kartının 144Hz verebileceğini anlatmaya çalıştım,sorun yok yani relax :)

Toplam Hit: 2526 Toplam Mesaj: 22