15 Bine Kadar Araba Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

E30 al. 

ZalımMadam.10.07.24
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

o fiyata uzun yolda rahat ettirecek araçlar ya eski model yada çok fazla tutulmayan kasalar olur hocam.

benim nacizane önerim budur : https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-burak-oto-dan-1.6-1-volswagen-polo-100-hp-98-model-vizeli-348717411/detay

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Mazda 626 89-91 ya da

mazda 626 92-97 kasalar tam aradığın araç. Ama ikinci elini satarken bekletir. Temizini bulursan sıfır araç almazsın o derece kalitelidir. Parçaları biraz pahalı olabilir ama uzun ömürlüdür. Kafa ağrıtmaz.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gestapo26
    gestapo26's avatar
    Erkek

rover olsun volvo olsun saab olsun bu araçları bilmeyenler hemen konuşur yok parçası pahalı yok şusu busu diye fakat bu tip araçlar kolay kolay arıza çıkarmaz gider başka tip araçlar alırsın sanayicilerle akraba olursun.Araç alırken sırf yakıtı parçası diye bakmayın konforu ve size sağlayacağı güvenliğide düşünün 

sen vaktinden sonra gelen sevdalı bir çiçeksin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    gestapo26 bunu yazdı

rover olsun volvo olsun saab olsun bu araçları bilmeyenler hemen konuşur yok parçası pahalı yok şusu busu diye fakat bu tip araçlar kolay kolay arıza çıkarmaz gider başka tip araçlar alırsın sanayicilerle akraba olursun.Araç alırken sırf yakıtı parçası diye bakmayın konforu ve size sağlayacağı güvenliğide düşünün 

bilmeyen konusmuyor hoca merak etme sen

Koca hestiy aya bedenem ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

ford alma.hararet conta fan müşürü turbo vs vs bunları iyi öğrendim sayesinde.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockes
    rockes's avatar
    Erkek

nerdeyse bir yıl once tipo aldım 13 bine memnunum araç çok rahat ilk arabam ş.içi 26 kuruş kadar ş.dışı 18 kuruş kadar yakıyo (şehir içi çok yakması benim acemiliğimden olabilir :D )  büyük bi sıkıntısı olmadı başıma gelen daha hesaplılarını da bulabilirsin  bu arada dışardan göründüğü gibi de küçük değil içerisi clio dan daha iyi ama bagaj hakkaten sıkıntı :D

askerden geldi işsiz . edit: artık işli
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

eğer düşüncen masraf ise ; alacağın marka hiç önemli değil. tofaşta olsa volvoda olsa farketmez. Önemli olan nokta temiz bakımlı araç bulman.

ama dersen ki "arkadaş ben güvenli sağlam arabaya binmek istiyorum." o zaman wolswagen, e30, arkadaşların bahsetmiş olduğu rover'lara vs dengi araçlara bakabilirsin.

86 model 131'im var 100bin km bindim, deli gibi yaz kış uzun yol yaptım, şehir içinde cirit attım 1 defa bile beni yolda bırakmadı çünkü hep bakımlı tuttum.

2012cliom var. hiçbirşey yokken bir akşam yolda bıraktı. servis bakımlı olması sebebiyle bakım kontrolü bende değildi. sağolsun servis akü kontrolü yapmamış, yeni bakımlı araç akü yüzünden beni yolda bıraktı.

sonuç: bakımlı temiz araba bul ve bakımlı tut.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

o paraya 95/96 temiz astra alınabilir 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

Gecen ay 2003 corsa sattim tek kapi 1.7dizel o paraya. Az yakar cok kacar isini gorurdu. Dugun dernek isleri olmasa satilcak araba degildi. Jantli ses sistemli canavar gbi arabaydi.

Toplam Hit: 4808 Toplam Mesaj: 35
araç tavsiyesi