15 Günde 16.Şehidimiz...Nereye Gidiyoruz Böyle...
-
Geçen yıl aynı karakola bağlı birliğe, zırhlı araçla seyir halindeyken düzenlenen mayınlı saldırı sonucu 9 askerimiz şehit olmuştu. İHA
-
Bu vatanın Türkçülükten uzak hertürlü düşünceden sakınılması gerektiğini 184721894721894712984 kere söyledik.
yok ben o idim sen şu idin ile bir çok Mehmetçiğe kıyan bu şerefsizlere en büyük tokadı 3 Mayıs Türkçülük gününde atacağız inşallah.
-
akp acilimi bunlar,
adamlarin altina kirmizi hali sermedikleri kaldi..geleek secimlerde akp oy verin kirmizi haliyi birakin,imralidaki ibneyi meclise getirir bunlar..demedi demeyin..
-
simdi bisey diycem de beni fasist ilan edicekler ama diyorum !
bizim proflarin , bir dag admi afgan kadar aklimi yok kimyasal silah yapmaya ? saddam kadar olamiycazmi ?
atalim kimyasali kurtulalim, neden asker atese atiliyor ? simdi kardeslik turkuleri soyleyenlere sozum, bugun 1/5 imiz kadarlar , yarin bu 1/3 oldugunda pkk yada ihtiyac duymucaklar ! ama o zaman gec olucak ...
tarih ogretmenim anlatmisti , doguda ogretmenlik yaparken. pkkcilar kutlama yapar , ogretmen sepet uzatir cocuga ve der "bunlar neden toplanmis " , ciragin dedigi "bizim icin , bugun sen ordasin ama yarin ben orda senin cocugun benim yerimde olucak" bunu diyen 9 - 10 yasinda bakkal ciragi . gerisini siz dusunun ...
-
Diyarbakır'ın Lice İlçesi Abalı Köyü jandarma karakoluna bir grup PKK'lı terörist uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Karakoldaki askerlerin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada ilk bilgilere göre bir üsteğmen şehit oldu, 1 asker yaralandı.
Çatışma bölgesine Lice'den takviye askerler sevk edildi. Yaralı askerler Diyarbakır Asker Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.
Bölgede çatışmanın sürdüğü bildirildi.
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------
Diyarbakır'ın Lice İlçesi Abalı Köyü jandarma karakoluna bir grup PKK'lı terörist uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Karakoldaki askerlerin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada ilk bilgilere göre bir üsteğmen şehit oldu, 1 asker yaralandı.
-----------------------------bu nasıl bi cümledir bu hangi o.ç. hangi piçin cümlesidir?
askerimiz karşılık vermese problem yokmuş gibi yazmış şerefsiz
utanmasa karşılık verdi kendi kaşındı yazıcak
-
yaşasın halkların kardeşliği(!)
-
Prometheus bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------bu nasıl bi cümledir bu hangi o.ç. hangi piçin cümlesidir?
askerimiz karşılık vermese problem yokmuş gibi yazmış şerefsiz
utanmasa karşılık verdi kendi kaşındı yazıcak
hee yaa şaka gibi mq evlatlarına bak :| -
Geçen yıl aynı karakola bağlı birliğe, zırhlı araçla seyir halindeyken düzenlenen mayınlı saldırı sonucu 9 askerimiz şehit olmuştu. İHA
-----------------------------ya açılım değil ne halt olursa olsun yer aynı ,daha 1 sene evvelinde acı bir tecrübe yaşanmış .. asker neden önlem almıyor? askerin işi güvenlikse gereken ne
önlem varsa almalı ..
-
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------ya açılım değil ne halt olursa olsun yer aynı ,daha 1 sene evvelinde acı bir tecrübe yaşanmış .. asker neden önlem almıyor? askerin işi güvenlikse gereken ne
önlem varsa almalı ..
hocam bu tip sinsi saldırılar için ne tip önlem alabilirlerki ?
@AbdullahAzad
neyin kardeşliği , hangi halkların kardeşiliği ?