15 Ocak Kütahya Merkez Hava İndirme
-
vazo nedir, hangi yollar vazoya çıkar bunu da öğrenmelisin lazım olur illa :) şimdiden hayırlı tezkereler.
-
haa bir de havacımısın sen diye sorarlarsa evet dedikten sonra çavuşların senin eğitim yapmanı isteyecekler paraşüt eğitimi dicekler.
eline havlu verip hadi merdivene çıkartıp atla hadi diye gülüp eğlenecekler.
dikkat et yeme :D
-
ne havası ne indirmesi a.q ya.
ne yap ne et şöför yada mebs ci olmaya bak. yoksa usta birliğinde öperler çok fena.
ama rahat yerdir. bi yüzme havuzu eksiktir. her gün et çıkar. çikolata çıkar. yemekleri iyidir. reviri fena değildir. rdm si süperdir.
merak ettiğin şeyler olursa pm at anlatayım tek tek
ha bide vazoyu falan sittir et 30 gün acemilik yapanlar görmez bile genelde.
esnafı askeri ziker. dikkatli yaklaş. halkı öküzdür (kusura bakmasın kütahyalılar. askerlik hizmetim dışında da şehirde yaşamış biri olarak söylüyorum)
giderken fazladan 2-3 don atlet çorap al. havlunu, içliğini, çorabını, donunu, atletini zaten devlet veriyor. sen 2-3 takım falan al fazladan.
derby 3 bıçaklı mavi traş bıçağı tavsiyemdir. hem ucuz da traş kpüğünü de alabilirsin yanına. kapıdan girerken zorla satmaya çalışıyolar.içinde ekstra 1-2- bişey daha var. ondan aldıydım ben. yanında iğne iplik olsun nefte dikeceksin içerde. gerçi buda var satııkları nanenin içinde.
onun dışında bişey gelmedi aklıma. merak ettiklerini pm le sor
-
usta birligin de cezaevi guvenlıgınden sorumlu asker olacaksın aga kutahyada % 90 cezaevı personelerı yetıstırıyolar
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
ne havası ne indirmesi a.q ya.
ne yap ne et şöför yada mebs ci olmaya bak. yoksa usta birliğinde öperler çok fena.
ama rahat yerdir. bi yüzme havuzu eksiktir. her gün et çıkar. çikolata çıkar. yemekleri iyidir. reviri fena değildir. rdm si süperdir.
merak ettiğin şeyler olursa pm at anlatayım tek tek
ha bide vazoyu falan sittir et 30 gün acemilik yapanlar görmez bile genelde.
esnafı askeri ziker. dikkatli yaklaş. halkı öküzdür (kusura bakmasın kütahyalılar. askerlik hizmetim dışında da şehirde yaşamış biri olarak söylüyorum)
giderken fazladan 2-3 don atlet çorap al. havlunu, içliğini, çorabını, donunu, atletini zaten devlet veriyor. sen 2-3 takım falan al fazladan.
derby 3 bıçaklı mavi traş bıçağı tavsiyemdir. hem ucuz da traş kpüğünü de alabilirsin yanına. kapıdan girerken zorla satmaya çalışıyolar.içinde ekstra 1-2- bişey daha var. ondan aldıydım ben. yanında iğne iplik olsun nefte dikeceksin içerde. gerçi buda var satııkları nanenin içinde.
onun dışında bişey gelmedi aklıma. merak ettiklerini pm le sor
-----------------------------sen ne ara kütahyada yaşadın. yaşadın da niye bana uğramadın pezo :)
-
agrilion bunu yazdı:
-----------------------------
vazo nedir, hangi yollar vazoya çıkar bunu da öğrenmelisin lazım olur illa :) şimdiden hayırlı tezkereler.
-----------------------------hocam bütün yollar vazoya cıkıo ztn memlekette:D bak resimdde görünüo:d