folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 15 Ocak Kütahya Merkez Hava İndirme

15 Ocak Kütahya Merkez Hava İndirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek

vazo nedir, hangi yollar vazoya çıkar bunu da öğrenmelisin lazım olur illa :) şimdiden hayırlı tezkereler.

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

haa bir de havacımısın sen diye sorarlarsa evet dedikten sonra çavuşların senin eğitim yapmanı isteyecekler paraşüt eğitimi dicekler.

eline havlu verip hadi merdivene çıkartıp atla hadi diye gülüp eğlenecekler.

dikkat et yeme :D

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

ne havası ne indirmesi a.q ya.

ne yap ne et şöför yada mebs ci olmaya bak. yoksa usta birliğinde öperler çok fena.

ama rahat yerdir. bi yüzme havuzu eksiktir. her gün et çıkar. çikolata çıkar. yemekleri iyidir. reviri fena değildir. rdm si süperdir.

merak ettiğin şeyler olursa pm at anlatayım tek tek

ha bide vazoyu falan sittir et 30 gün acemilik yapanlar görmez bile genelde.

esnafı askeri ziker. dikkatli yaklaş. halkı öküzdür (kusura bakmasın kütahyalılar. askerlik hizmetim dışında da şehirde yaşamış biri olarak söylüyorum)

giderken fazladan 2-3 don atlet çorap al. havlunu, içliğini, çorabını, donunu, atletini zaten devlet veriyor. sen 2-3 takım falan al fazladan.

derby 3 bıçaklı mavi traş bıçağı tavsiyemdir. hem ucuz da traş kpüğünü de alabilirsin yanına. kapıdan girerken zorla satmaya çalışıyolar.içinde ekstra 1-2- bişey daha var. ondan aldıydım ben. yanında iğne iplik olsun nefte dikeceksin içerde. gerçi buda var satııkları nanenin içinde.

onun dışında bişey gelmedi aklıma. merak ettiklerini pm le sor

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaisTLiNTR
    RaisTLiNTR's avatar
    Erkek

usta birligin de cezaevi  guvenlıgınden sorumlu asker olacaksın aga kutahyada % 90 cezaevı personelerı yetıstırıyolar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------

ne havası ne indirmesi a.q ya.

ne yap ne et şöför yada mebs ci olmaya bak. yoksa usta birliğinde öperler çok fena.

ama rahat yerdir. bi yüzme havuzu eksiktir. her gün et çıkar. çikolata çıkar. yemekleri iyidir. reviri fena değildir. rdm si süperdir.

merak ettiğin şeyler olursa pm at anlatayım tek tek

ha bide vazoyu falan sittir et 30 gün acemilik yapanlar görmez bile genelde.

esnafı askeri ziker. dikkatli yaklaş. halkı öküzdür (kusura bakmasın kütahyalılar. askerlik hizmetim dışında da şehirde yaşamış biri olarak söylüyorum)

giderken fazladan 2-3 don atlet çorap al. havlunu, içliğini, çorabını, donunu, atletini zaten devlet veriyor. sen 2-3 takım falan al fazladan.

derby 3 bıçaklı mavi traş bıçağı tavsiyemdir. hem ucuz da traş kpüğünü de alabilirsin yanına. kapıdan girerken zorla satmaya çalışıyolar.içinde ekstra 1-2- bişey daha var. ondan aldıydım ben. yanında iğne iplik olsun nefte dikeceksin içerde. gerçi buda var satııkları nanenin içinde.

onun dışında bişey gelmedi aklıma. merak ettiklerini pm le sor

sen ne ara kütahyada yaşadın. yaşadın da niye bana uğramadın pezo :)

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

agrilion bunu yazdı:

vazo nedir, hangi yollar vazoya çıkar bunu da öğrenmelisin lazım olur illa :) şimdiden hayırlı tezkereler.

hocam bütün yollar vazoya cıkıo ztn memlekette:D bak resimdde görünüo:d

dada

imza
Toplam Hit: 3452 Toplam Mesaj: 17