15 Sene Önce İstanbul Ve Hayvan :|
-
çok mübarek bi insan olucağın ta o zamandan belliymiş:D
-
Has avatarına dönmüş olman beni çok mutlu etti diğer fanların gibi :|
-
ayakkabılarını beğendim x)
-
kuçu:D
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------Tmm Kabul Raylarıda Sana :) Trenin Uzunluğu 50 metre de :D Raylar Türkiyeyi Dolanıyor :F Gerisini Sen Düşün :D afkjalkfjakfhajkjfkaljf Bozuldun mu ? :D
-----------------------------Yoo hesaplıyom kaç metre o raylar acaba :\ Neyse o raylar bana dünya bana bende sana xD
-----------------------------Valla pes Senle Başedilmez. :)
-
bu şirin çocuğa bula bula hayvan nickini mi buldun yani
bu arada bi tarayıcın olmadığını okadar üstelemişsin ki sana tarayıcı alasım geldi :K
-
sen istanbulda kısa donla gezerken :)))
-
İlk resimde mendil satan çocuklar gibi çıkmışsın :)
fotoşop bilseydim bilirdim yapacağımı :)
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------Tmm Kabul Raylarıda Sana :) Trenin Uzunluğu 50 metre de :D Raylar Türkiyeyi Dolanıyor :F Gerisini Sen Düşün :D afkjalkfjakfhajkjfkaljf Bozuldun mu ? :D
-----------------------------Yoo hesaplıyom kaç metre o raylar acaba :\ Neyse o raylar bana dünya bana bende sana xD
-----------------------------Valla pes Senle Başedilmez. :)
-----------------------------:) hacım kiminle başedilmez ?
-
god bunu yazdı:
-----------------------------bu şirin çocuğa bula bula hayvan nickini mi buldun yani
bu arada bi tarayıcın olmadığını okadar üstelemişsin ki sana tarayıcı alasım geldi :K
-----------------------------Valla almayı düşünüyorum ama dur bakalım. Bi tane dükkana düşerde ucuzdan kapatırım diye bekliyorum ama olsa da fena olmaz hani :D