1.5 TB Bilgim Aniden Yok Oldu !
-
vay abi bu ne arşiv böle :|
-
orada o kadar dosyan var ve burada hiç paylaşım yapmıyorsun...
edi: Allah iyi etmiyor işte...
-
winrarla harddiske gir bakayım gözüküyomu
-
GetDataBack for NTFS programı ile bir diski tarattım oda hiç bir şey bulamadı, ayrıca winrar ile diskin içerisine göz attım yine bir şey yok,
-
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------orada o kadar dosyan var ve burada hiç paylaşım yapmıyorsun...
edi: Allah iyi etmiyor işte...
-----------------------------bide diğer arşivleri görsek 1.5 tb onlar vardır o kadarını doldurmuşsa garanti 2. bi harddisk vardır
-
Arkadaşlar dosya kurtarma programlarıda bi şey bulamıyor eskiden silmiş olduğum işe yaramaz dosyaları filan buluyor ne yapayım bi akıl verin bi bardak soğuk sumu içim ne yapım,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar dosya kurtarma programlarıda bi şey bulamıyor eskiden silmiş olduğum işe yaramaz dosyaları filan buluyor ne yapayım bi akıl verin bi bardak soğuk sumu içim ne yapım,
-----------------------------abi bunu genelde sen koyardın :D hatırladın mı ? :D

-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar dosya kurtarma programlarıda bi şey bulamıyor eskiden silmiş olduğum işe yaramaz dosyaları filan buluyor ne yapayım bi akıl verin bi bardak soğuk sumu içim ne yapım,
-----------------------------abi bunu genelde sen koyardın :D hatırladın mı ? :D

-----------------------------Durum da öyle gibi Barış :D belki başka yaratıcı fikirler çıkar biraz daha bekleyeyim diyorum,
-
Evlat acısı gibidir, tahmin edebilirim kısmi olarak geçmiş olsun hocam.
Bu arada eğitim diskinin içeriğini de merak etmedim değil :P
-
Bende geçenlerden buradan bir program almıştım. Evde dosyalarımı kurtarmam gerekiyordu. Kurtardım ama ondan önce masaüstüne dosya attığım için eski dosyaların sadece isimleri geri geldi... İçerik olarak masaüstüne kopyaladıklarım vardı...
http://www.tahribat.com/Forum-Resim-Kurtarma-152137/ buradan almıştım...