15 Tl Havale Aldım 10 Tl Hesap İşletim Ücreti Kestiler! Tüm Garanti Hesaplarımı Kapattırdım...
-
Liquid bunu yazdı
Maasini bankadan aliyorsa o bankadan kredi karti al onlar hesap ve kredi karti icin para almaz.
Diger bir yol ise kac tane fatura yatiriyosun bilmiyorum ama genelde iki faturaya hesap isletim ucrti almiyorlar. İki karta iki de hesaba bagla ikisinden de almazlar. Birde kredi kartindan fatura odeyince 1 tl falan kesiyor.
Son ve en kolayi finansbak tan fix kart cikar. Aidatsiz bir karttir. Bende var iki uc senedir ucret gelmedi. Hesap icin de enpara.com u kullan. Faturalari enpara ya ekle ordan zaten para kesmezler hesap oldugu icin. Fix kartida aidatsiz kullanirsin en guzeli bu
iyimiş fix card da.. şöyle bi kampanyası varmış şuan:
Eylül ayında Fix Card'ınız ile harcama sözü karşılığı Hediye Para teklifimizi kabul edin, bu kartınızla Eylül’de eğitim, kırtasiye ve giyim sektöründe* yapacağınız toplam 300 TL ile 1000 TL arası alışverişiniz bedavaya gelsin!
vay be..
ama bende play card zaten var onu kullanacağım sanırım.. en fazla 26 yaşıma kadar tabi ama bakalım bakalım... inşallah memnun kalırım play'den.
-
İs bankasi en iyisi...
-
iş bankası hesap işletim ücreti almıyor öğrencilerden yaş da fark etmiyor
-
enpara.com
başka lafa gerek yok.
türkiye de daha iyisi yok.
iş bankası en iyi , şu banka en iyi , kredi kartı aldır en iyi diyenlere bakma , her havaleye eft ye para mı vermek istiyorsun ?
PanxeR tarafından 29/Eyl/14 21:53 tarihinde düzenlenmiştir -
burada hukuk dişi bir şey yok ki hocam hesap açarken çat çat çat imza atmayı biliyorsun hiç okududnmu o imza attıklarının yok okumadın tabi
SeRDaR tarafından 29/Eyl/14 22:00 tarihinde düzenlenmiştir
orada herşey yazıyor işte havale miktarından hesap işletim ücretine kadar imza atmayı biliyorsun sonra neden banka kötü oluyor anlamadım
kimse sana zorla hesap açtırmadı silah filan dayadılarsa başına hesap açarken o ayrı ki hiçöbir banka silahla zorla kimseye hesap açtırmaz neyse
sen sözleşmeyi okuyup ona göre hesap açacağım diyip okuyup işine gelmesse açmaz gider başka bankadan açardın yani imza attıysan hepsini kabul etmiş sayılırsın burada ben bir haksızlık göremedim kusura bakma
hesabın maaş hesabı değilse yada hesaba tanımlı otomatik fatura ödeme talimatın yoksa 6 ayda bir 58 tl ücret alınıyor diye biliyorum
verilen hesap hizmetinin karşılığı bence
enparanın beleş oluşuna gelince herşeyinin atm den ve internetten yapıyorsun şubeyi hiç kullanmıyorsun adam şube açmıyor eleman çalıştırmıyor banka kirası vermiyor tabi almaz hocam ücret yüksek meblalı işlem yap bakalım göreyim enparayı kullanabilecek misin