folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 15 Tl Havale Aldım 10 Tl Hesap İşletim Ücreti Kestiler! Tüm Garanti Hesaplarımı Kapattırdım...

15 Tl Havale Aldım 10 Tl Hesap İşletim Ücreti Kestiler! Tüm Garanti Hesaplarımı Kapattırdım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kofcu
    kofcu's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

Maasini bankadan aliyorsa o bankadan kredi karti al onlar hesap ve kredi karti icin para almaz.

Diger bir yol ise kac tane fatura yatiriyosun bilmiyorum ama genelde iki faturaya hesap isletim ucrti almiyorlar. İki karta iki de hesaba bagla ikisinden de almazlar. Birde kredi kartindan fatura odeyince 1 tl falan kesiyor.

Son ve en kolayi finansbak tan fix kart cikar. Aidatsiz bir karttir. Bende var iki uc senedir ucret gelmedi. Hesap icin de enpara.com u kullan. Faturalari enpara ya ekle ordan zaten para kesmezler hesap oldugu icin. Fix kartida aidatsiz kullanirsin en guzeli bu

iyimiş fix card da.. şöyle bi kampanyası varmış şuan:

Eylül ayında Fix Card'ınız ile harcama sözü karşılığı Hediye Para teklifimizi kabul edin, bu kartınızla Eylül’de eğitim, kırtasiye ve giyim sektöründe* yapacağınız toplam 300 TL  ile 1000 TL arası alışverişiniz bedavaya gelsin!

vay be..

ama bende play card zaten var onu kullanacağım sanırım.. en fazla 26 yaşıma kadar tabi ama bakalım bakalım... inşallah memnun kalırım play'den.

ben de sevgiden yanayım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

İs bankasi en iyisi...

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

iş bankası hesap işletim ücreti almıyor öğrencilerden yaş da fark etmiyor

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

enpara.com

başka lafa gerek yok.

türkiye de daha iyisi yok.

iş bankası en iyi , şu banka en iyi , kredi kartı aldır en iyi diyenlere bakma , her havaleye eft ye para mı vermek istiyorsun ?

PanxeR tarafından 29/Eyl/14 21:53 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

burada hukuk dişi bir şey yok ki hocam hesap açarken çat çat çat imza atmayı biliyorsun  hiç okududnmu o imza attıklarının yok okumadın tabi
    orada herşey yazıyor işte havale miktarından hesap işletim ücretine kadar imza atmayı biliyorsun sonra neden banka kötü oluyor anlamadım 

kimse sana zorla hesap açtırmadı  silah filan dayadılarsa başına hesap açarken o ayrı ki hiçöbir banka silahla zorla kimseye hesap açtırmaz neyse
    sen sözleşmeyi okuyup ona göre hesap açacağım diyip okuyup işine gelmesse açmaz gider başka bankadan açardın yani imza attıysan hepsini kabul etmiş sayılırsın burada ben bir haksızlık göremedim kusura bakma 

hesabın maaş hesabı değilse yada hesaba tanımlı otomatik fatura ödeme talimatın yoksa 6 ayda bir 58 tl ücret alınıyor diye biliyorum
    verilen hesap hizmetinin karşılığı bence 

enparanın beleş oluşuna gelince herşeyinin atm den ve internetten yapıyorsun şubeyi hiç kullanmıyorsun adam şube açmıyor eleman çalıştırmıyor banka kirası vermiyor tabi almaz hocam ücret yüksek meblalı işlem yap bakalım göreyim enparayı kullanabilecek misin 

SeRDaR tarafından 29/Eyl/14 22:00 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 2075 Toplam Mesaj: 16