150 GB Dosya İndirmek İçin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Merhaba,

150 gb civarı dosya çekmem gerekiyor 3d model arşivi. Adil kullanım kotasından dolayı iş yerim yada evim bunu aşıyor. Nasıl bir çözüm bulabilirim.. Bir internet kafeyle falan mı anlaşmam lazım yada nasıl bir çözüm önerirsiniz. Fikir ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bu adil kullanım olayına takılmadan indirebileceğim yada indirtebileceğim bir yol yordam nedir?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    McM bunu yazdı

Arkadaşlar Merhaba,

150 gb civarı dosya çekmem gerekiyor 3d model arşivi. Adil kullanım kotasından dolayı iş yerim yada evim bunu aşıyor. Nasıl bir çözüm bulabilirim.. Bir internet kafeyle falan mı anlaşmam lazım yada nasıl bir çözüm önerirsiniz. Fikir ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bu adil kullanım olayına takılmadan indirebileceğim yada indirtebileceğim bir yol yordam nedir?

Nerede oturuyorsun?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Türk Telekom Roketi araştır hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Malesef fiber yok hocam :( Gelemedi ank.nın göbeğine..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    McM bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Olsun hocam max kaç hız görüyor ? Modemin arayüzden bi ekran görüntüsü atar mısn ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    McM bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Olsun hocam max kaç hız görüyor ? Modemin arayüzden bi ekran görüntüsü atar mısn ?

Hocam merhaba simdi bende de var bir 100gb 'a yakın diyelim , ayda 1 defa olmak üzere ücretsiz fiber hız diyor ama bende fiber yok. Nasıl oluyor? 

Ve gerçekten ücretsiz mi ? :) türk telekom sonucta bu :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    McM bunu yazdı

Arkadaşlar Merhaba,

Nerede oturuyorsun?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Roket hizmeti evet ücretsiz. AKK aşıp açarsanız hızınız 24 saatliğine AKK'siz gibi olur. AKK bitirmeden açarsanız hızın 100 megabit olacağını vaat ediyor ama yalan ben max 60 gördüm. İndirmeler AKK'ye işliyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackstone_tr
    blackstone_tr's avatar
    Erkek

İst anadolu yakası indirir teslim ederim bugun ver linki

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek
    blackstone_tr bunu yazdı

http://gfxdomain.co/2016/09/evermotion-archmodels-collection-2016-102979.html

Hocam torrent olarak bulamadım siteye girişte problem var.. Gerekirse premium account alabilirim, ama ben sizden nasıl alıcam bunları :) Ben ank.dayım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    McM bunu yazdı
    blackstone_tr bunu yazdı

http://gfxdomain.co/2016/09/evermotion-archmodels-collection-2016-102979.html

Hocam torrent olarak bulamadım siteye girişte problem var.. Gerekirse premium account alabilirim, ama ben sizden nasıl alıcam bunları :) Ben ank.dayım

odtü den birini bul, indirsin sana. 100mbit internetleri var.

black implies white, self implies other, life implies death.
Toplam Hit: 4671 Toplam Mesaj: 30
dosya indirme yüksek boyut