150 GB Dosya İndirmek İçin
-
Arkadaşlar Merhaba,
150 gb civarı dosya çekmem gerekiyor 3d model arşivi. Adil kullanım kotasından dolayı iş yerim yada evim bunu aşıyor. Nasıl bir çözüm bulabilirim.. Bir internet kafeyle falan mı anlaşmam lazım yada nasıl bir çözüm önerirsiniz. Fikir ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bu adil kullanım olayına takılmadan indirebileceğim yada indirtebileceğim bir yol yordam nedir?
-
McM bunu yazdı
Arkadaşlar Merhaba,
150 gb civarı dosya çekmem gerekiyor 3d model arşivi. Adil kullanım kotasından dolayı iş yerim yada evim bunu aşıyor. Nasıl bir çözüm bulabilirim.. Bir internet kafeyle falan mı anlaşmam lazım yada nasıl bir çözüm önerirsiniz. Fikir ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bu adil kullanım olayına takılmadan indirebileceğim yada indirtebileceğim bir yol yordam nedir?
Nerede oturuyorsun?
-
Türk Telekom Roketi araştır hocam.
-
mkyb bunu yazdı
Malesef fiber yok hocam :( Gelemedi ank.nın göbeğine..
-
McM bunu yazdımkyb bunu yazdı
Olsun hocam max kaç hız görüyor ? Modemin arayüzden bi ekran görüntüsü atar mısn ?
-
mkyb bunu yazdıMcM bunu yazdımkyb bunu yazdı
Olsun hocam max kaç hız görüyor ? Modemin arayüzden bi ekran görüntüsü atar mısn ?
Hocam merhaba simdi bende de var bir 100gb 'a yakın diyelim , ayda 1 defa olmak üzere ücretsiz fiber hız diyor ama bende fiber yok. Nasıl oluyor?
Ve gerçekten ücretsiz mi ? :) türk telekom sonucta bu :)
-
HoLyCat bunu yazdıMcM bunu yazdı
Arkadaşlar Merhaba,
Nerede oturuyorsun?
-
Roket hizmeti evet ücretsiz. AKK aşıp açarsanız hızınız 24 saatliğine AKK'siz gibi olur. AKK bitirmeden açarsanız hızın 100 megabit olacağını vaat ediyor ama yalan ben max 60 gördüm. İndirmeler AKK'ye işliyor.
-
İst anadolu yakası indirir teslim ederim bugun ver linki
-
blackstone_tr bunu yazdı
http://gfxdomain.co/2016/09/evermotion-archmodels-collection-2016-102979.html
Hocam torrent olarak bulamadım siteye girişte problem var.. Gerekirse premium account alabilirim, ama ben sizden nasıl alıcam bunları :) Ben ank.dayım
-
McM bunu yazdıblackstone_tr bunu yazdı
http://gfxdomain.co/2016/09/evermotion-archmodels-collection-2016-102979.html
Hocam torrent olarak bulamadım siteye girişte problem var.. Gerekirse premium account alabilirim, ama ben sizden nasıl alıcam bunları :) Ben ank.dayım
odtü den birini bul, indirsin sana. 100mbit internetleri var.