150 Metre Uçtu, 20 Takla Attı ÖLMEDİ!
-
yarıştıkları yere baksana abi ben orda 20 ile gitmeye korkarım adam nasıl sürüyor :|
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Beş yaşındayken üstümden kamyon geçti banada bir şey olmamısdı, öldürmeyen allah öldürmüyor...
-----------------------------Kamyon mu geçti :|
-----------------------------Evet, kamyon gelirken yola fırlayıp, kendimi tekerleklerin altına attım, ayaklarımın üzerinden geçti, bayılmışım. Uyandığımda hiç bir şeyim yoktu :)
-
bi keresinde banada kartal çarpmıştı ööle bisikletle giderken takla atıp arabanın altına girmiştik arkadaşla Allah'tan adam biz düşer düşmez arabayı durdurmuştu.. yoksa beynimiz sanzımana sıkışıp salça gibi yollara saçılabilirdi.. Öldürmeyen Allah öldürmüyo işte..
-
Evet, kamyon gelirken yola fırlayıp, kendimi tekerleklerin altına attım, ayaklarımın üzerinden geçti, bayılmışım. Uyandığımda hiç bir şeyim yoktu :)
-----------------------------işte ondan sonra sende tahtalar eksik oldu reis :) hehe
-
seni tek geçerim ford
-
tahribatıda farklı kılan bu normal değilde anormal şahsiyetlerin bir arada olması :D
-
HacKeR_tr bunu yazdı:
tahribatıda farklı kılan bu normal değilde anormal şahsiyetlerin bir arada olması :D
-----------------------------zaten anormal olmasaydık bu normal olmazdı bence :)
-
bi kerede arı sokmuştu beni.
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
bi kerede arı sokmuştu beni.
İyiki Ayı Sokmamış Talihsiz Bedevim :) -
Biz de 3 kişi golf arabasıyla kaza yapmıştık. Süren arkadaş direğe çarptı arabayı :) Az kalsın arabadan fırlıyorduk :)