150 Ytl Ve Ekran Kartı
-
pazar pazar dolaştk heryer kapalıydı.Biyer vardı sadece internetten alıyo üstüne biraz parada kendi için koyuyo olmaz yani.
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd50008
hepsi buradadan alıcam eve teslimmiş nasıl bu ürün iyimidir alayımmı ? -
Yada bi yer söyleyinki gidim alim ürünümü parayı verip hemen :) bilgisayar çarşısında varmıdır bugün kapalydı heryer.
Edit:yukardakini editlicegime yeni msj atmşm özür.
-
o paraya 9600gt al gel sen beni dinle 8600gts den %40 daha iyi bir ekran kartıdır.
-
20 milyonu harcamştm ekran kartı almaktan vazgeçtim tabikide.Genede dolanıyım dedim.130 milyona 1. el hd2600 xt buldum pro deil xt daha iyi heralde.Herneyse geldim eve şu an mutluyum taktım kurdum.Assasin creed i dx10 olarak tüm ayarlar 3 teyken yani en sonunda 1280xBilmemkaç 60 hz olarak hic kasılmadan oynuyorm.Rahatım mutluyum tavsiye ederim parasına rağmen çok iyi geldi bana.
-
Ge Force 7300 tavsiye Ederim 110 Ytl civarı suan kullanıyorum cok memnunu izmir Cankayada olbim bilgisayardan aldım tesekurler .
-
caves bunu yazdı:
-----------------------------Ge Force 7300 tavsiye Ederim 110 Ytl civarı suan kullanıyorum cok memnunu izmir Cankayada olbim bilgisayardan aldım tesekurler .
-----------------------------
bro adam kartı almış bile :D -
tühh kaçırdık müsteriyi :D saglık olsun :P
-
kivanchh bunu yazdı:
20 milyonu harcamştm ekran kartı almaktan vazgeçtim tabikide.Genede dolanıyım dedim.130 milyona 1. el hd2600 xt buldum pro deil xt daha iyi heralde.Herneyse geldim eve şu an mutluyum taktım kurdum.Assasin creed i dx10 olarak tüm ayarlar 3 teyken yani en sonunda 1280xBilmemkaç 60 hz olarak hic kasılmadan oynuyorm.Rahatım mutluyum tavsiye ederim parasına rağmen çok iyi geldi bana.
hoca hd2600pro alsaydın daha iyiydi.cod4 herşeyiyle full hiç takılma yok.
crysis te herşey high 1 saatten aşağı takılma olmuyor, 1 saatin sonrasında ise sadece çatışmalarda hafif takılmalar oluyor.
değiştirebilirsen değiştir benden söylemesi...
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------kivanchh bunu yazdı:
hoca hd2600pro alsaydın daha iyiydi.cod4 herşeyiyle full hiç takılma yok.
crysis te herşey high 1 saatten aşağı takılma olmuyor, 1 saatin sonrasında ise sadece çatışmalarda hafif takılmalar oluyor.
değiştirebilirsen değiştir benden söylemesi...
-----------------------------hocam bende cod 4 de var 1280xbilmemkaç herşey full anti alias 2x de kasma olmuyo bende.Crysis denemedim daha.Assasin creedi yazdım yukarı.Hem prosu 90 ytl birinci el xt si 130 ytl.10 tene yer gezdim :) .Senin pro hangi pro bilmem ama bu daha iyi gözüküyo.
hd 2600 pro çekirdek hızı 600 bellek hızı 1000 bellek tipi ddr2
hd 2600 xt çekirdek hızı 800 bellek hızı 1400 bellek tipi gddr4Not:Bu arada bilgisayar çarşısı şerefsiz dolu.Hepsine demiyorum tabi.Hd2600xt nin 2.eline 150 ytl diyen oldu siz düşünün.