1500 Ytl Ye Alınacak En İyi Laptop

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

selam 

acer ne datron neyse de hp yi niye katıyon aralarına hacı..tamam asus ta fena değil ama hp nb babası..bana sorarsan sen hpden vazgeçme  :D herkes farklı düşünüyo

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qral
    qral's avatar
    Erkek

m51sn den yazıyoru.

m51sn rulez,

23 nisanda 1730'a almıstım....

bokvarsendegel@hotmail.com iletişim adresim;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek
    qral bunu yazdı:
    -----------------------------

m51sn den yazıyoru.

m51sn rulez,

23 nisanda 1730'a almıstım....

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBASUAN-3082

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    msı la acer da düüşün derim MSI kullananlar alırken korktukları gibi olmadığını sölüyorlar :S

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaMeRT
    SaMeRT's avatar
    Erkek

oldwolf bunu yazdı:

adam doyamadı teknolojik ürüne, daha geçen toplamadın mı sen pc :P

mavibilgisayarda şu gözüme çarptı, o fiyatta bi laptop için işlemci ile ram iyi, ekran kartına bakmıom bile madem kıza alıcaksın, oyun falan oynamaz o yüzden :) 

Link: Aspire AS5920-5A2G16MI Intel Core2 Duo Mobile 1.83GHz 2GB 160GB DVD+-RW

aga saten aldığım bilgisayardan muhabbet açılınca sen anlıosun muhabbeti oldu :) ondan sonra bana danıştı ben de bi araştırıyım falan dedim tekrar döncem ona :) tabi sizlerden aldığım tavsiyelerle ... ayrıca eve aldığım sistem çok iyi gerçekten tavsiye veren herkese çok teşekkür ederim saolun saygılar...

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. " M.K.ATATÜRK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek
    bigwave bunu yazdı:

selam 

acer ne datron neyse de hp yi niye katıyon aralarına hacı..tamam asus ta fena değil ama hp nb babası..bana sorarsan sen hpden vazgeçme  :D herkes farklı düşünüyo

hocam belli ki hp kullaniyorsun kullanan bi cok arkadasta vardir, ancak ben ve is arkadaslarim hp ile yasadiklarimiz sonucunda, cevredende duyduklarimla hp nin sorunlu makinalar olduklarini söyleyebilirim.. yeni cikan modelleri nasildir bilemem ama hp laptop önermem beni okadar illet ettirdikten sonra..

servisi iyi ona birsey demiyorum, ama adamlarin pratiklik kazanmasi lazimdi okadar sorun cikarinca cihazlar :D

choosing my confessions...
Toplam Hit: 5103 Toplam Mesaj: 17