1500 Ytl Ye Alınacak En İyi Laptop
-
acer ne datron neyse de hp yi niye katıyon aralarına hacı..tamam asus ta fena değil ama hp nb babası..bana sorarsan sen hpden vazgeçme :D herkes farklı düşünüyo
-
m51sn den yazıyoru.
m51sn rulez,
23 nisanda 1730'a almıstım....
-
qral bunu yazdı:
-----------------------------m51sn den yazıyoru.
m51sn rulez,
23 nisanda 1730'a almıstım....
-----------------------------
http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBASUAN-3082 -
msı la acer da düüşün derim MSI kullananlar alırken korktukları gibi olmadığını sölüyorlar :S
-
oldwolf bunu yazdı:
-----------------------------adam doyamadı teknolojik ürüne, daha geçen toplamadın mı sen pc :P
mavibilgisayarda şu gözüme çarptı, o fiyatta bi laptop için işlemci ile ram iyi, ekran kartına bakmıom bile madem kıza alıcaksın, oyun falan oynamaz o yüzden :)
Link: Aspire AS5920-5A2G16MI Intel Core2 Duo Mobile 1.83GHz 2GB 160GB DVD+-RW
-----------------------------aga saten aldığım bilgisayardan muhabbet açılınca sen anlıosun muhabbeti oldu :) ondan sonra bana danıştı ben de bi araştırıyım falan dedim tekrar döncem ona :) tabi sizlerden aldığım tavsiyelerle ... ayrıca eve aldığım sistem çok iyi gerçekten tavsiye veren herkese çok teşekkür ederim saolun saygılar...
----------------------------- -
bigwave bunu yazdı:
acer ne datron neyse de hp yi niye katıyon aralarına hacı..tamam asus ta fena değil ama hp nb babası..bana sorarsan sen hpden vazgeçme :D herkes farklı düşünüyo
hocam belli ki hp kullaniyorsun kullanan bi cok arkadasta vardir, ancak ben ve is arkadaslarim hp ile yasadiklarimiz sonucunda, cevredende duyduklarimla hp nin sorunlu makinalar olduklarini söyleyebilirim.. yeni cikan modelleri nasildir bilemem ama hp laptop önermem beni okadar illet ettirdikten sonra..
servisi iyi ona birsey demiyorum, ama adamlarin pratiklik kazanmasi lazimdi okadar sorun cikarinca cihazlar :D