15.000 Adet DVD Kopyalama Yaptıraileceği Yer_?
-
hocam bunu sürekli yapıyosan, dublicater al 2 tane, sen evde kendin çek parayıda sen al başkasına vereceğine :)
-
Bilgi amaçlı yazıym dedim toplam 5.000 TL ye 15.000 DVD + Üzerlerine baskı + Zarflama işi ve kargosu içinde.
çok garip şeylerden bahsedilmiş önceki postlarda bu iş okadar pahalı bir iş değil 100 binler falan diyen olmuş.Hostingde olmuyor çünkü bu dvdler tüm dünyadaki petrol kuyusu işletenlere gönderilecek kimse sizin 4-5 GB verinizi indirmekle uğraşmıyor bu işlerde
Maksat tak-çalıştır :)
Tşkler yorumlar cevaplar için.
-
ne gerek var amq hepsini bir haricide topla babalar gibi takıl iso şeklinde zamanla tek tek yaz çok dvd meraklısıysanda ben cd-dvd ile ugraşmıyorum artık
He mevzuyu yalnış anlamışım ben :D
DVD e Ne Gerek Varki Gene :D Alırsın Bir Hosting Onun üstünden İzletirsin
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------ne gerek var amq hepsini bir haricide topla babalar gibi takıl iso şeklinde zamanla tek tek yaz çok dvd meraklısıysanda ben cd-dvd ile ugraşmıyorum artık
-----------------------------bütün hepsini geçtim son postu bi okusaydın bari keşke :D
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------ne gerek var amq hepsini bir haricide topla babalar gibi takıl iso şeklinde zamanla tek tek yaz çok dvd meraklısıysanda ben cd-dvd ile ugraşmıyorum artık
-----------------------------bütün hepsini geçtim son postu bi okusaydın bari keşke :D
-----------------------------son anda fark ettim düzeltiyim dedim tırro firefox problem yarattı :D tamam