15000 Tlye Kadar Araç Tavsiyesi
-
Tnrsk bunu yazdımodelleri kilometreleri falan Iyi niye bu fiyata veriyolarki iyiymiş aslinda,yedek parça bakımı vs uzmesin bizi sıkıntıya sokmasın bi arastirayim
aslında güzel araçtır ama yedek parça sıkıntısından dolayı pek tutulan tip değil hocam. allah korusun bi kaza yapsan arabanın yarı parasına toplarsın aracı.
bugrahan45 tarafından 06/Haz/14 14:55 tarihinde düzenlenmiştir -
HorbaDor bunu yazdı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-mazda-lantis-167391310/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-lantis-bordo-166141687/detay
bunlar hep dikkatimi çekmiştir bi bakıver belki seversin :)
mazdanın yedek parçası sıkıntı çıkartır hocam
-
Takipteyim bende bakıyorum bu sıralar.
-
10-15 bina ralığındaki tavsiye konularına yazdığım gibi bunada yazıp kaçıcam :D
98-99-2000 model bi avensis al, ama 2.0 motor, lpg ile çok uyumlu :d at gibi gezersin :D -
al japon rahat et sıkıntı çıkartır filan hikaye öbür arabaya harcarsın senede 5 lira japona harcarsın 1 lira rahat arabalar az yakar çok kaçar arabalar mazda olur subaru olur suzuki olur daihatsu bilem olur
-
hyundai ın iki aracını kullanmış birisi olarak soyluyorum
getz süper bir araçtır üzmez lpg ile uyumu (zaten genel olarak hyundai uyumludur) çok iyidir getz in eski modelleri özellikle 2006 ya kada rolanlar 4 cam otomatik sis elektrikli aynalar standarttır. Küçük görünsede çok küçük değildir
Çok sürat yapmazsanız sıkıntı yaşamazsınız
söylediklerim accent içinde geçerlidir
-
Arkadaşlar bana da lazım böyle bişi. Ehliyeti almak uzereyim soyle az yakan imajı düzgün araç tavsiyelerinizin devamını diliyorum.
-
ben de arıyorum aynı durumdayım :)
sana hiç "15 verene kadar 20liklere bak" vs diyen olmadı mı? sırf bu sebepten soramaz oldum kimseye :)
-
bu tür konular açıldığında hep söyledim. Yine söyleyeyim.. Renault Clio..Hangi modeli olacağı sana kalmış. Az yakar, vergisi az, ihtiyaçlarını karşılar ve şirin bir araç.
-
ya oluyo hocam ben maks. tutarı söylüyorum elimdeki,adamlar 2 daha koy şunu al diyo e tamam 2 daha koydum mesela bu seferde e onu alıcağını 3 daha koy şunu al diyecekler sonu yok bunun :)
ya clio babam sedan istiyo bende tipini beğenmiyom onun ama, hb hoşuma gidiyo onunda bagaj sıkıntısı var bide tüp olucak hepten ufalıcak bagaj,oto pazarına gidicem pazar günü bütçe dahilinde kafama yatan bişey olursa bakıcam işte ama önceliğim clio hb