15000 Tlye Kadar Araç Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    modelleri kilometreleri falan Iyi niye bu fiyata veriyolarki iyiymiş aslinda,yedek parça bakımı vs uzmesin bizi sıkıntıya sokmasın bi arastirayim

aslında güzel araçtır ama yedek parça sıkıntısından dolayı pek tutulan tip değil hocam. allah korusun bi kaza yapsan arabanın yarı parasına toplarsın aracı.

bugrahan45 tarafından 06/Haz/14 14:55 tarihinde düzenlenmiştir

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Takipteyim bende bakıyorum bu sıralar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

10-15 bina ralığındaki tavsiye konularına yazdığım gibi bunada yazıp kaçıcam :D
    98-99-2000 model bi avensis al, ama 2.0 motor, lpg ile çok uyumlu :d at gibi gezersin :D

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

al japon rahat et sıkıntı çıkartır filan hikaye öbür arabaya harcarsın senede 5 lira japona harcarsın 1 lira rahat arabalar az yakar çok kaçar arabalar mazda olur subaru olur suzuki olur daihatsu bilem olur

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

hyundai ın iki aracını kullanmış birisi olarak soyluyorum 

getz süper bir araçtır üzmez lpg ile uyumu (zaten genel olarak hyundai uyumludur) çok iyidir getz in eski modelleri özellikle 2006 ya kada rolanlar 4 cam otomatik sis elektrikli aynalar standarttır. Küçük görünsede çok küçük değildir

Çok sürat yapmazsanız sıkıntı yaşamazsınız

söylediklerim accent içinde geçerlidir

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bana da lazım böyle bişi. Ehliyeti almak uzereyim soyle az yakan imajı düzgün araç tavsiyelerinizin devamını diliyorum. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

ben de arıyorum aynı durumdayım :)

sana hiç "15 verene kadar 20liklere bak" vs diyen olmadı mı? sırf bu sebepten soramaz oldum kimseye :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

bu tür konular açıldığında hep söyledim. Yine söyleyeyim.. Renault Clio..Hangi modeli olacağı sana kalmış. Az yakar, vergisi az, ihtiyaçlarını karşılar ve şirin bir araç.

Cigu bigule :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

ya oluyo hocam ben maks. tutarı söylüyorum elimdeki,adamlar 2 daha koy şunu al diyo e tamam 2 daha koydum mesela bu seferde e onu alıcağını 3 daha koy şunu al diyecekler sonu yok bunun :)

ya clio babam sedan istiyo bende tipini beğenmiyom onun ama, hb hoşuma gidiyo onunda bagaj sıkıntısı var bide tüp olucak hepten ufalıcak bagaj,oto pazarına gidicem pazar günü bütçe dahilinde kafama yatan bişey olursa bakıcam işte ama önceliğim clio hb 

Toplam Hit: 5422 Toplam Mesaj: 50