folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder 154 Kişiyi Öldüren Bilgisayar Virüsü!

154 Kişiyi Öldüren Bilgisayar Virüsü!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

Trajik uçak kazasına trojan mı neden oldu?

Bir bilgisayar virüsü 154 kişinin ölümüne nasıl neden olabilir? İşte yaşanan acı bir olay...

2 yıl önce yaşanan ve 154 kişinin yaşamını yitirdiği uçak kazasının nedeninin malware olabileceği açıklandı. Madrid'den Las Palmas'a gidecek uçak 2008 yılında düşmüş ve yalnızca 18 kişi kurtulabilmişti.

İddialara göre teknik sorunaları aktaran bilgisayarlardaki trojan'lar yüzünden, yetkililer kaza yapan uçaktaki arızaları algılayamadılar. Böylece uçak öncesi yapılan kontrollerdeki eksikler ve hatalar, trojanli bilgisayar yüzünden es geçildi.

Olayı araştıran bağımsız dedektiflere göre, eğer havayollarının bilgisayarı düzgün çalışıyor olsaydı büyük bir trajedi önlenmiş ve trojan nedeniyle 154 hayat kaybolmamış olabilirdi. Uçağın kalkışından önce uçağı kontrol eden bir mekanik ve şefi, kastsız adam öldürme suçundan halen yargılanıyorlar.

alıntı:chıp online

virüs deyip geçmiceksiniz böylesi virüsü hiç görmedim :s e tabi uçaklarda bilgisayar sistemi olunca girmeleride normal.

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

sasser virüsünden dolayı bayağı bir insan öldüğünü hatırlıyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:
    -----------------------------

sasser virüsünden dolayı bayağı bir insan öldüğünü hatırlıyorum.

hocam bunda da işte sistem hatalarını yoksaymış virüs , hatasız kalkış yapıyoz sanmış kokpitteki iki kafadar da

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

yakında direk uçağı hack leyip kaçıracaklar ondan korkuyorum :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

piradomim bunu yazdı:

yakında direk uçağı hack leyip kaçıracaklar ondan korkuyorum :)

yaparlar hocam direk adamlar kendi pc'sinden yönetebilir teknoloji ilerliyo gün geçtikçe biliyosun :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    santacolos
    santacolos's avatar
    Erkek

onları oluyor bile beyler artık telsizlere sızılıp korsanlar istedikleri gibi talimat verebiliyor...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Uçaklar da pc mi kullanılıyor arkadaş virüs girsin, hadi onuda geçtim uçağı yere çaksın o virüs madem bu kadar bilgisi varmış o virüsün burdan başlasın ucağı uçurmaya adanaya indirsin,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

saçma

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

uçaklar birkere programlanıp kapatılıyor.yani online bilgisayar networkune dahil olan bi sistem değilki.bi programda izlemiştim.ama sonradan sadece belirli yerleri güncelleniyor.

yalnız ilk kurarlarken adam mesela Tarih 12.12.2006 saat 15:30 da otomatik plota geçip şukadar yüksekliğe çık sonrada şu koordinatlara pike yap yani dalışı yap diye program girilirmi diye düşünüyorum.manuel otomatiği ezermi onuda bilmiyorum.:)

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı:

saçma

cih virusu

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

keske rene burda olsaydı :p ucaklarlan ılgılenıyo ya ondan seyeetım:D

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
Toplam Hit: 3219 Toplam Mesaj: 12