160Gün,18 Saattir Giris Yapmadiniz.
-
tahribat kapandı diye neti de kapattırmıştım.çok özlemişim ya.hepimiz yeniden hoşgeldik
-
Criminal im taksim e gitmedim desem yalan olur
ama valla en son geldigimde yanimda 3 hatun ve bi de ben vardim
o halde seninle oturup sohbet edemezdik uzun uzun.
ama hala aklimda gecince arayacagim :)
bak rene istanbula geldiginde ir2, martyn, rene ben oturduk vurduk sohbetin gozune gozune gecen seneki cebit i yad ettik
bu sene ne yap et mutlaka gel canerim -
bende Tahribat bana küstüde açılmıyo zannetmiştim :)
neyse şükür kavuşturana ,
-
tamam demiştim her girişimde girilmiyor bitti düşünmüştüm bide com org net deyiştireyim dedim lamer site leri çıktı karsıma bidefa denedim aha ne göreyim tht gelmiş üzüldüğüm nokta üyelere açıldıgiye mail atılmamış zahsen bana gelmedi
-
Abi şuan ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum gülmeyin diycem ama gülmezsini zaten hepiniz anlarsınız durumumu
tahribat kapandı kapanalı nerdeyse normalin çeyreği kadar internete giriyodum kapandıktan sonra 2 ay boyunca hergün internete girdiğimde önce bi tahribat.com deniyodum sayfa bulunamıyor deniyodu üzgün üzgün işlerime dewam ediyodum son günlerde girememiştim tahribata ne oldu hiç haberim yok tanıdık da yok soracak öyle kalmıştım yapayalnız internette. bugün bi sietnin forumunda gezerken ne kadar saçma insanlar ve konular war dedim nerde bizim o eski tahribat diye içimden geçti bi umut hadi bi yazayım dedim ne kaybedecem ki. altta tariqat-ül tahribat yazısını görünce böyle bi gözlerim doldu önce sonra inanmadım tekrar baktım gezdim biraz zevkten ölecektim sonra üye adımı ve şifremi unuttuğumu farkettim tekrar üye oldum şimdi. tekrar internetten zevk almamı sağladığınız için hepinize teşekkür ederim . hepinizi seviyorum :)))
-
yahu konu acılalı 160 gün oldu hala msj yazılıo en azından bu konuyu arşive taşıyalım :)