folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder 160Gün,18 Saattir Giris Yapmadiniz.

160Gün,18 Saattir Giris Yapmadiniz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Erkek
    tahribat kapandı diye neti de kapattırmıştım.çok özlemişim ya.hepimiz yeniden hoşgeldik

her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Criminal im taksim e gitmedim desem yalan olur
    ama valla en son geldigimde yanimda 3 hatun ve bi de ben vardim
    o halde seninle oturup sohbet edemezdik uzun uzun.
    ama hala aklimda gecince arayacagim :)

bak rene istanbula geldiginde ir2, martyn, rene ben oturduk vurduk sohbetin gozune gozune gecen seneki cebit i yad ettik
    bu sene ne yap et mutlaka gel canerim

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bende  Tahribat bana küstüde açılmıyo zannetmiştim :)

neyse şükür kavuşturana ,

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    tamam demiştim her girişimde girilmiyor bitti düşünmüştüm  bide com org net deyiştireyim dedim lamer site leri çıktı karsıma bidefa denedim aha ne göreyim tht gelmiş üzüldüğüm nokta üyelere açıldıgiye mail atılmamış zahsen bana gelmedi

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek

Abi şuan ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum gülmeyin diycem ama gülmezsini zaten hepiniz anlarsınız durumumu

tahribat kapandı kapanalı nerdeyse normalin çeyreği kadar internete giriyodum kapandıktan sonra 2 ay boyunca hergün internete girdiğimde önce bi tahribat.com deniyodum sayfa bulunamıyor deniyodu üzgün üzgün işlerime dewam ediyodum son günlerde girememiştim tahribata ne oldu hiç haberim yok tanıdık da yok soracak öyle kalmıştım yapayalnız internette. bugün bi sietnin forumunda gezerken ne kadar saçma insanlar ve konular war dedim nerde bizim o eski tahribat diye içimden geçti bi umut hadi bi yazayım dedim ne kaybedecem ki. altta tariqat-ül tahribat yazısını görünce böyle bi gözlerim doldu önce sonra inanmadım tekrar baktım gezdim biraz zevkten ölecektim sonra üye adımı ve şifremi unuttuğumu farkettim tekrar üye oldum şimdi. tekrar internetten zevk almamı sağladığınız için hepinize teşekkür ederim . hepinizi seviyorum :)))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    yahu konu acılalı 160 gün oldu hala msj yazılıo en azından bu konuyu arşive taşıyalım :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 12028 Toplam Mesaj: 37