16Personalities- Kişilik Testi
-
%50 de sıkıldım sikerim boyle işi dedim kapattım
üff gideyim bi kahve içem kafam rahatlasın böyle kıytırı boktan şeklere vakit ayırmayın gençler :D
-
Kişilik tipiniz:“Arabulucu”
-

-
DJ_Alper bunu yazdı
üff gideyim bi kahve içem kafam rahatlasın böyle kıytırı boktan şeklere vakit ayırmayın gençler :D
Keske Tamamlasaydın .
belki sigortacı cıkacaktın :)
Yok yok iyi yapmışsın abi. Gereksiz. kisilik testi böyle olmaz.
-
futurist bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Keske Tamamlasaydın .
nasıl olur mesela bize biraz anlatır mısın :)
-
DJ_Alper bunu yazdı
tamam
-
BosphorusPasha bunu yazdı
mk neden hiç kimse maceracı çıkmamış.
https://www.tahribat.com/forum/16personalities--kisilik-testi-231783#msg2882044
-
Turania bunu yazdıfuturist bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Keske Tamamlasaydın .
Bak psikiyatirsleri hiç sevmem ön yargı biliyorum ama sevmem ama yinede haklarınıda yememek lazım.
4 yıl psikoloji bölümünü millet zevkine okuyor değil mi?
dünya kadar psikoloji alanında uzmanlaşmak için yüksek lisans ve doktora yapanlarda deli herlade
yüzlerce test ve saatlerce süren seanslarda birinin ne mal olduğunu anca anlıyorsun. gelmiş burda 10 dk da ( kendinin oda kimbilir nasıl cevaplıyorsan) o şekilde sana kişilik sunuyorlar :))
Bence anca gülerim buna inana.
Bu işler öyle basit değil. ama hiç kaçırmam severim ama inanmam.
Daha ayrıntıya inmeme gerek var mı ?
-
futurist bunu yazdıTurania bunu yazdıfuturist bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Keske Tamamlasaydın .
Bak psikiyatirsleri hiç sevmem ön yargı biliyorum ama sevmem ama yinede haklarınıda yememek lazım.
4 yıl psikoloji bölümünü millet zevkine okuyor değil mi?
dünya kadar psikoloji alanında uzmanlaşmak için yüksek lisans ve doktora yapanlarda deli herlade
yüzlerce test ve saatlerce süren seanslarda birinin ne mal olduğunu anca anlıyorsun. gelmiş burda 10 dk da ( kendinin oda kimbilir nasıl cevaplıyorsan) o şekilde sana kişilik sunuyorlar :))
Bence anca gülerim buna inana.
Bu işler öyle basit değil. ama hiç kaçırmam severim ama inanmam.
Daha ayrıntıya inmeme gerek var mı ?
Var tabi neden olmasın ki? Psikoloğun karakter tahlilinde direkt sorarak veya ağzından laf alarak soracağı soruları bir şekilde metne döküp buna karşılık yapacağı tahlilleri de programlayıp bir test oluşturmanın neresi inanılmaz geliyor?
İnsan kendi verdiği cevabın samimiyetine inanıyorsa sonucun gerçekten çokta farklı çıkacağını sanmıyorum
Bende Sigortacılık anlamında Risk analizleri gerçekleştiriyorum eğitimim bu yönde ama yaklaşık 30 Soruyu metne döküp programlayıp sonuç elde edebilirim verilen cevaplar dürüst olduğu sürece de yanılacağını sanmıyorum.
Ha dersen ki biri sosyal bilim biri Pozitif bilim emin ol o kadar yanılma payı Psikologta da olacaktır.
Not: Ben kişilik testi olarak bu ve benzeri testleri kastediyorum 5-6 soruluk Onedio sorularını değil :)
Turania tarafından 26/Eyl/17 12:20 tarihinde düzenlenmiştir -