17 Ağustos
-
17 Ağustos depreminde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.Allah böyle kötü bir günü inşaallah bizlere birdaha yaşatmaz.
Depremi yaşıyan ve halen aramızda olan dostlarımıza tekrardan geçmiş olsun diliyorum.Yakınlarını kaybedenlere Allah sabır versin.
-
Allah Rahmet eylesin.
-
depremi İstanbul da yaşadım avcılardaki kokuyu unutmuyorum. Deprem jeolojik bir olay bu nedenle ilahi bir kudret değil, bizi öldüren mütahitler oldu..... Bir terörist kitle imha silahıyla saldırsaydı ancak bu kadar kayıp verirdik.... o dönemde yapılan binalar vemütahitlerinin gerçekleştirdiği bu şey vatan hainliği değilde nedir?
-
Allah rahmet eylesin tanidik bir aileden 8 kisi vefat etmisti kabirlerinin yapildigi günü hatirliyorum :(
-
Allah cümlesine rahmet eylesin...
-
Allah c.c. gani gani rahmet eylesin..
-
merkez üssünde yaşadıgım bu depremde cok fazla kan ve ölü gördüm hepside tanıdıktı
allah bir daha böle felaketler göstermez umarım...
-
Allah rahmet eylesin.. Tüm ölen Herkese.
-
Ölenlere Allah rahmet eylesin. Allah afetlerden korusun ülkemizi.
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
depremi İstanbul da yaşadım avcılardaki kokuyu unutmuyorum. Deprem jeolojik bir olay bu nedenle ilahi bir kudret değil, bizi öldüren mütahitler oldu..... Bir terörist kitle imha silahıyla saldırsaydı ancak bu kadar kayıp verirdik.... o dönemde yapılan binalar vemütahitlerinin gerçekleştirdiği bu şey vatan hainliği değilde nedir?
-----------------------------sana katılmamak elde degıl .ozellıkle bızım ulkemızde buyuk acıları hemen unututruz ama 17 agustos unutamıyacagımız buyuk bır ayıbımız.turkıye ınsaat devı olabılır dunyada suan ama bence oncelıkle terzı kendı sokugunu dıkmelıdir.
yasamını yıtırenler ıcın allah rahmet eylesın.
-
en son geçen ay içinde bir haberde görmüştüm depremden sonra içeri bir tek müteahhit girmişti adı bir türlü aklıma gelmiyor günlerdir oda çıktı işte geçenlerde böyle işin.........