17 Ağustos 1999 Marmara Depreminde Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımızı Saygıyla Anıyoruz...
-
13 sene önce 3:02 sularında oaln deprem Acı dolu günlerdi,Allah kayıplarımıza rahmet eylesin yakınlarına sabır.. birdaha hiçbir toplum böyle bi afet yaşamaz inşalalh.
http://www.youtube.com/watch?v=ov6PqtK9d_E
(İzlemenizi Şiddetle Tavsiye Ederim)
-
kim bilebilirdi ki 2 dakika sonra deprem olacağını ve annesini babasını yakınlarını kaybedeciğini
Saat 3:00
-
başlık düzeldi
patates tarafından 17/Ağu/12 03:44 tarihinde düzenlenmiştir -
"nde vefat edenleri" die sıkıstırılmalı başlığa
edit: o anda yarı uyanık olarak merkez üssünde yaşadım depremi
tüpraş patlamasıda üzerine derken resmen kıyameti yaşadık o gün
DestinatioN tarafından 17/Ağu/12 03:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Salussa bunu yazdı
Hocam 3000 yıldır bu Dünya'ya gelip gidiyorum ama ilk defa depremi saygıyla anan biri görüyorum.
Tahribat Forum

Genel

17 Ağustos Depremini Saygıyla Anıyoruz.. : Yeni Mesaj
Biri banlasin la sunu. Skldk mk bu galaktik esprisinden yeter s.git.
Olenlere Allah rahmet eylesin. Cok aci bir gundu bunu gordugunde bir insan kiyamet gununden nasil korkuyor yasayan bilir. -
13 sene vay amk.
-
O gunleri bidaha yasatma alahim yarabbim faciaydi gercktn
-
Adamın hangi düşünceyle konu açtığını anlamak bu denli zor olmasa gerek.Bu tür durumlarda özel mesaj atılarak uyarılması taraftarıyım.Sorunlar çok daha hızlı ve medenice, halledilebilir bir hal alacaktır.Konuya istinaden yüreklerin yandığı,ülkemizin yas içinde olduğu o günde şehit olanlara Allahtan rahmet diliyorum.
-
Ben şimdi diğer akraba çocuklarıyla beraber dedemin tofaşında ekmek yiyordum 13 sene evvel :| hey gidi hey
-
dün gibi aklımda o gece yaşadıklarım :S yıkılan evler göcük altında kalan eş dost tanıdık.
-
Allah herkese rahmet eylesin. Acıyı yaşayanlarada Allah sabır versin. Görüntüleri izlerken gözlerim yaşardı. Her yer yıkılmış ve yardım bile gelemiyor. Görüntüde itfaiye de yıkılmış diyorlar.