17 Ekim Sigara Zamlı Fiyat Listesi
-
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------
baron_27 bunu yazdı:
konu sigarayken ve zam yapılmışken arkadaşlar;
aldığınız her kaçak sigara keleş, uçaksavar mermisi, el bombası olarak geri bize dönüyor. çünkü o yollar bunların denetimindeymiş ve haliyle karını da hainler alıyor dikkatli olalım. türk tütünü için genede kaçak almayın.
Tüm pis işler zaten o ayaktan dönüyor hocam, esrarıydı otuydu hapıydı, zaten onlarda kullanıyor, cesaret haplarını falan kafa bir milyon üstüne bağlayıp bombayı patlatıyo kendini. Hangi aklı selim adam yapar ki.
Dün bir kardeşe sigarayı bıraktırdım, bir iki can alıcı sözden sonra temennim daha çok kişinin bırakmasıdır.
O yüzden bazen zamlar caydırıcı gelebiliyor bazılarına, bırakırlar umarım vesileyle...
saglimiz icin degilde zamlar yuzunden sigarayi birakmak ne kadar aci gunumuzun turkiyesinde.. -
Ekerci bunu yazdı:
1-618-GR bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
aldığınız her kaçak sigara keleş, uçaksavar mermisi, el bombası olarak geri bize dönüyor. çünkü o yollar bunların denetimindeymiş ve haliyle karını da hainler alıyor dikkatli olalım. türk tütünü için genede kaçak almayın.
Tüm pis işler zaten o ayaktan dönüyor hocam, esrarıydı otuydu hapıydı, zaten onlarda kullanıyor, cesaret haplarını falan kafa bir milyon üstüne bağlayıp bombayı patlatıyo kendini. Hangi aklı selim adam yapar ki.
Dün bir kardeşe sigarayı bıraktırdım, bir iki can alıcı sözden sonra temennim daha çok kişinin bırakmasıdır.
O yüzden bazen zamlar caydırıcı gelebiliyor bazılarına, bırakırlar umarım vesileyle...
saglimiz icin degilde zamlar yuzunden sigarayi birakmak ne kadar aci gunumuzun turkiyesinde..
Paşam bu gün zam için bırakmazsan, bir gün sağlığın için mecbur kalabilirsin. Ne için olursa olsun işte bırakabiliyorsan bir kaç vesileyle bırakmanı isterim.
Toplumca aslında çok büyük bir sorun sigaradır. -
Ekerci bunu yazdı:
yurt disindan sigara getirebilirim cok ucuza :D bana da is cikti :D
-----------------------------Nasıl bişey, nereden getiriceksin?
-
1-618-GR bunu yazdı:
Ekerci bunu yazdı:
1-618-GR bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
saglimiz icin degilde zamlar yuzunden sigarayi birakmak ne kadar aci gunumuzun turkiyesinde..
Paşam bu gün zam için bırakmazsan, bir gün sağlığın için mecbur kalabilirsin. Ne için olursa olsun işte bırakabiliyorsan bir kaç vesileyle bırakmanı isterim.
Toplumca aslında çok büyük bir sorun sigaradır.
hocam ben zaten icmiyorumda sigara icen bi insanin bence "nooluo lan sagligim gidio"deyipte birakmasini isterdim."off bu zamlardan sonra nah aliriz sigara" diyerek birakmasini istemezdim.. -
işte sigaranın tadını bilmeyen nasıl bağımlılık yaptığını bilmeyen arkadaşlar için sağlığınız için bırakın demek çok kolay..
Ben 13 yıl bir fiil sigara içtim 1.mayıs.2011 tarihinden beridir de ağzıma bir tane sürmedim..
Sigara içmenin ne kadar büyük bir keyif olduğunu bilemezsiniz siz.. Dünya üzerinde var olan vazgeçilemeyecek 2 zeck nedir derseniz birincisi seks ikincisi de üzerine yakılan bir sigara..
Ağa herkes kendi sağlığından sorumlu bu lavuklar gibi biz sizin sağlığınız için zam yaptık mantığında düşünürseniz yanlış yaparsınız..
Sigara o kadar keyif verici ve bağımlık yapıcı bir illet ki 20 tl yapın paketini parası olan içmeye devam edecek. olmayan bir şekilde bulacak ve yine içecek. Yok bulamadı mı ya kaçak içecek yada çalacak çırpacak O SİGARAYI İÇECEK!
Şimdi bu gerçeklerin ışığında önce aqp li vekiller lüks araçlarını satsınlar ardından aşağıdaki şerefsizlerin peşine düşsünler halkın yakasını bıraksınlar..

-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------bizim burda bdpli ibne var oda o işi yapıyo
doğrudur yani
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
Kaynak ?
ntvmsnbc.com -
hayırlı olsun sayın arkadaşlar :D artık defter yaprağından sigara yapar içeriz küçükken yaptığımız gibi :D
-
beyler ben pilip morruğu lanetliyorum yüzde 6 olan zammı müşteriye yüzde 24 ve 35 arası yansıttı bok herifler almıyyorum lan daha ğparlıament falan
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
beyler ben pilip morruğu lanetliyorum yüzde 6 olan zammı müşteriye yüzde 24 ve 35 arası yansıttı bok herifler almıyyorum lan daha ğparlıament falan
-----------------------------devlet yapınca ses çıkarmayıp, philip morris yapınca celallenmek nedir ya? zam zamdır amk. kim yapıyosa siktirsin gitsin.