folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 17 İnc Jant İle 18 İnc Jant Arasındaki Fark Nedir? Kac Cm Fark Vardir?

17 İnc Jant İle 18 İnc Jant Arasındaki Fark Nedir? Kac Cm Fark Vardir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

jantın göbeğine göre düşünürsen, 2.54/2 kadar teker çapın küçülecek.  17 jant takacaksan, tekerlekle davlumbaz arası mesafen artağacı için, neden sürtsün ki? bence 18 jantla sürttürmüyosan arabayı, 17 ile hiç sürtmez. tersi olsa sürtebilirdi.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aracda 4.5 cm spor yay var hocam 17 inc lastigin boy ebati daha kucuk 18 e gore araba daha yere yakin olmucakmi 17 i takinca surtme olayi daha cok gerceklesmezmi yoksa benmi yanlis dusunuyorum hocam

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

aracda 4.5 cm spor yay var hocam 17 inc lastigin boy ebati daha kucuk 18 e gore araba daha yere yakin olmucakmi 17 i takinca surtme olayi daha cok gerceklesmezmi yoksa benmi yanlis dusunuyorum hocam

sciroccomu vardı hocu sende?

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

ozaman mesela 195/45/R18 lastik kullanıyorsan, 195/50/R17 yaparsan,o aradaki farkı biraz daha indirirsin gibime geldi. gene net birşey söyleyemem. biz hep araç üzerine takıpta göz kararı baktığımızdan, kestiremiyorum tam :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

sciroccomu vardı hocu sende?

aynen usta

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

235x40 - 18 inc continental kış lastigini en uygun fiyata sıfır nerden alabılırım ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

valla bende almaya giderken continental düşünüyordum. fakat, izmirdeki bayiinde bana continentalin ürünü olan Barum marka lastik önerip taktılar. Lastikleri gören herkes çok beğeniyor. benimde hoşuma gidiyo ve ikisi arasında tane başı 30 lira oynuyordu. bi bak derim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

valla bende almaya giderken continental düşünüyordum. fakat, izmirdeki bayiinde bana continentalin ürünü olan Barum marka lastik önerip taktılar. Lastikleri gören herkes çok beğeniyor. benimde hoşuma gidiyo ve ikisi arasında tane başı 30 lira oynuyordu. bi bak derim.

hocam continental 600tl cıvarı tanesı :D sanırım gene kumho alıcak gıbıyım

Toplam Hit: 3534 Toplam Mesaj: 20