17 İnc Jant İle 18 İnc Jant Arasındaki Fark Nedir? Kac Cm Fark Vardir?
-
jantın göbeğine göre düşünürsen, 2.54/2 kadar teker çapın küçülecek. 17 jant takacaksan, tekerlekle davlumbaz arası mesafen artağacı için, neden sürtsün ki? bence 18 jantla sürttürmüyosan arabayı, 17 ile hiç sürtmez. tersi olsa sürtebilirdi.
-
aracda 4.5 cm spor yay var hocam 17 inc lastigin boy ebati daha kucuk 18 e gore araba daha yere yakin olmucakmi 17 i takinca surtme olayi daha cok gerceklesmezmi yoksa benmi yanlis dusunuyorum hocam
-
h2run bunu yazdı
aracda 4.5 cm spor yay var hocam 17 inc lastigin boy ebati daha kucuk 18 e gore araba daha yere yakin olmucakmi 17 i takinca surtme olayi daha cok gerceklesmezmi yoksa benmi yanlis dusunuyorum hocam
sciroccomu vardı hocu sende?
-
ozaman mesela 195/45/R18 lastik kullanıyorsan, 195/50/R17 yaparsan,o aradaki farkı biraz daha indirirsin gibime geldi. gene net birşey söyleyemem. biz hep araç üzerine takıpta göz kararı baktığımızdan, kestiremiyorum tam :)
-
TheKorsans bunu yazdıh2run bunu yazdı
sciroccomu vardı hocu sende?
aynen usta
-
235x40 - 18 inc continental kış lastigini en uygun fiyata sıfır nerden alabılırım ?
-
up
-
valla bende almaya giderken continental düşünüyordum. fakat, izmirdeki bayiinde bana continentalin ürünü olan Barum marka lastik önerip taktılar. Lastikleri gören herkes çok beğeniyor. benimde hoşuma gidiyo ve ikisi arasında tane başı 30 lira oynuyordu. bi bak derim.
-
crimeangel bunu yazdı
valla bende almaya giderken continental düşünüyordum. fakat, izmirdeki bayiinde bana continentalin ürünü olan Barum marka lastik önerip taktılar. Lastikleri gören herkes çok beğeniyor. benimde hoşuma gidiyo ve ikisi arasında tane başı 30 lira oynuyordu. bi bak derim.
hocam continental 600tl cıvarı tanesı :D sanırım gene kumho alıcak gıbıyım