17 Mayıs 2009 Ankara Tandoğan Meydanı
-
Witcher bunu yazdı:
-----------------------------
Cumhuriyetin temel değerlerine ve devrimlere karşı saldırılar hız kesmemişmiş :) Mesela şapka devrimine kimse uymuyor bunu protesto edebiliriz. Bildirinin başında ne güzel demiş her şey değişir ve gelişir. 80 yıl öncesinin şimdi çağ dışı kalmış devrimleri de değişecek tabiki. Bir de ulusalcıların vazgeçilmezi bursa nutkunu bu bildiride görememek hayal kırıklığı oldu.
senin 80 yıl öncesinin şimdi çağ dışı kalmış devrimleri dediğin şeyler bu cumhuriyetin temelini oluşturuyor ki o değerler evrenseldir bundan 100 yıl sonra da eskimeyecektir. yazmak için yazma... -
Witcher bunu yazdı:
Cumhuriyetin temel değerlerine ve devrimlere karşı saldırılar hız kesmemişmiş :) Mesela şapka devrimine kimse uymuyor bunu protesto edebiliriz. Bildirinin başında ne güzel demiş her şey değişir ve gelişir. 80 yıl öncesinin şimdi çağ dışı kalmış devrimleri de değişecek tabiki. Bir de ulusalcıların vazgeçilmezi bursa nutkunu bu bildiride görememek hayal kırıklığı oldu.
-----------------------------sen kimsin ulan devrimlere çağ dışı diyorsun haddini bil lafının ucu atamıza dokunuyo.
-
Witcher bunu yazdı:
-----------------------------Atatürk ün devrimi geleneksellikten bilimselliğe geçiştir. Bunun çağdışı kaldıgını ne senin örümcek kafalı olması muhtemel cocukların , ne de yedi ceddin göremez
-
Witcher bunu yazdı:
-----------------------------Hangi Ülkenin Vatanında nefes aldığını sanıyorsun sen ? Atatürkün Devrimlerine dokunacak adamın kellesi alınır..
şapka kanununa uymayan sözünü ben bir yerden hatırlıyorum kimden mi ? refah partili kardeşlerimiz çok söylerler bunu...saadet oldu gerçi onlar bu şapka kanununu ağızlarında ciklet yapmıştır. Sen bu ülkenin kurtuluşunda Vatanın birçok bölgesinde izmirde istanbulda trabzonda aydında vs illerde ülkenin işgaline karşı protesto mitingleri yapıldığını bilmiyorsun galiba okumamışsındır yada okutmamışlardır. yanlış okutmuşlardır...
Sen kimsinki Atatürkün devrimlerine çağ dışı kalmış devrimler dersin ? (Bunu feytullahcı süleymancı tarikatçılar-- dtp-pkk lılarda çok söylüyor. ee ne farkın kalır senin onlarla ? aldığın nefesten utan bre...
TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR.M.Kemal Atatürk...
-
Witcher bunu yazdı:
-----------------------------o çağ dışı kalmış devrimler Atatürk'ün yaptığı devrimlerse bunu demek istiyosan sen soyu arap israil karışımlı arapçı emperyalist uşaklarının birer piyonusun.Atatürk'ün yaptığı şeyler dünyaya bir ülke nasıl kurulur gelişir anlamında ışık tutucak niteliktedir.Ulusalcılarıda bi çekememezlik sezdim Ulusalcı tabiri ülkesini atasını seven anlamına gelirki siz kimi seviyosunuz oda belli sizin gibi Atatürk'e laf söyleyenlerin bu sitede işi olmaz.
-
Cumhuriyetin temel değerlerine bir şey dediğim yok. Benim eleştirdiğim şey modası geçmiş devrimlere ve geleneklere körü körüne bağlı kalanlar. Hala 1920lerde yaşadığını sananlar. Şapka devrimini örnek göstererek 80 yıl öncesinin çağ dışı devrimleri değişecek diyorum. 80 yıl önceki bütün devrimler çağdışıdır demiyorum. Tabi anlamınızı beklemem hata olmuş...
-
Witcher bunu yazdı:
Cumhuriyetin temel değerlerine bir şey dediğim yok. Benim eleştirdiğim şey modası geçmiş devrimlere ve geleneklere körü körüne bağlı kalanlar. Hala 1920lerde yaşadığını sananlar. Şapka devrimini örnek göstererek 80 yıl öncesinin çağ dışı devrimleri değişecek diyorum. 80 yıl önceki bütün devrimler çağdışıdır demiyorum. Tabi anlamınızı beklemem hata olmuş...
-----------------------------boş post atma kardeşim delimisin ? Diğer posta Cumhuriyetin Temel devrimlerine hakaret ediyorsun. sonra Ya ben Devrimlere bişey dediğim yok diyorsun kafan mı güzel ? sırf şapka giyilmesin diyorsan sorun değil o...Rejimi değiştirme hevesinde olanlara : bi bk yapamazsınız...7 yıldır bi bk yapamadılar.yine yapamayacaklar. siz anca şeyhiniz feytullahın abd nin istediklerini yaparsınız...
-
Ben yazımı yazarım isteyen istediğini anlasın farketmez her türlü geri kafalılığın karşısında yer alırım hala 1920lerde yaşadığını sanan paranoyaklara anlatmak istediklerim bu kadar :D
-
Witcher bunu yazdı:
-----------------------------Ben yazımı yazarım isteyen istediğini anlasın farketmez her türlü geri kafalılığın karşısında yer alırım hala 1920lerde yaşadığını sanan paranoyaklara anlatmak istediklerim bu kadar :D
karşındakine düşünceni anlatamadıktan sonra konuşman boş olur başka bi işe yaramaz böyle bir düşünceye sahipsen hiç konuşmaman dileği ile... atatürkün devrimleri evrenseldir öle yıllarla ölçülemez... -
Witcher bunu yazdı:
-----------------------------Ben yazımı yazarım isteyen istediğini anlasın farketmez her türlü geri kafalılığın karşısında yer alırım hala 1920lerde yaşadığını sanan paranoyaklara anlatmak istediklerim bu kadar :D
hocam o kadar mal bi insanmışsın ki şapka devrimini sadece şapka takmak olarak algılamışsın. yazık lan. yüzeysel düşünebilen ezik insanlar işte dicek bişey yok.