17 Yaş Gidilebilecek Futbol Kulubü? [ İstanbul ]
-
Karagümrük'e git nede olsa kardeş kulübümüz :)
-
altıntepsi gel bak iyidir.Arda da bizden cıktı nasıl Bayrampaşalıyııız :D:D
-
kanliay bunu yazdı:
-----------------------------
Karagümrük'e git nede olsa kardeş kulübümüz :)
gümrüğe koyim.
gittim adama diyorumki bi izle almicaksan gene alma yok nuh dio peygamber demio.
sktirsin gitsin oyle kulüpde.
-
Metanet bunu yazdı:
93lüysen resmiyette 17 sayılırsın hocam.
kasımpaşanın idman sahası nerdedir hocam bi bilgin varmı acaba ?
-----------------------------kardeim 92 doğumlu 25 eylülde resmi bi devlet dairesinde bi ikametgah için bi belge verdiler orada
... .... yaşı 16 doğum tarihi ana adı baba adı fln yazıyodu ordan biliyorum
-
feriköyspor var
rami spor mu ne var
onları dene.
he bide nerde oturuosun.
-
Kulüp Kodu : 010930 Adres : GÜLFEM HATUN MAH.TEPSİFIRIN SOK.
NO:5 ÜSKÜDARŞehir : İSTANBUL Telefon : (216)3108527 Faks : (216)4952767 Başkan : Hakan ERDEMİR ANADOLU ÜSKÜDAR 1908 SPOR bunu tavsiye ederim..
kulübun kurulusu enteresan
1907'de kurucuların bir bölümü kulübü Kadıköy'e taşımaya niyetlenmiş. Buna itiraz edilince de aradaki ipler kopmuş. Bu fikri ortaya atanlar Üsküdar'dan ayrılarak Kadıköy'e yerleşmiş ve F.Bahçe'nin temellerini atmış. Kalan grup, 1908'de Anadolu ismiyle günümüze kadar ulaşan kulübü kurmuş. Mehmed Burhaneddin (Burhan Felek) ile kardeşi Dr. Hüdai Bey kurucular arasında yer alıyor. Güreş, atletizm, atıcılık başta olmak üzere çeşitli dallarda önemli başarılar elde edilmiş. Kuruluş renkleri yeşil-sarı olan Anadolu, İstanbul Ligi'nde uzun yıllar yer almış. Daha sonra adını Anadolu Üsküdar 1908, renklerini ise yeşil-beyaz olarak değiştirmiş.
-
Fatihte oturuorum suriçi olursa dahada ii olur hatta :F
-
galatasaraya fenerbahçeye beşiktaşı felan dene git oraya ısrar et izlesinler seni
-
eskiden ataköydeki istanbulspor tesislerinde yıldızlarda oynamıştım halen duruyormu bilmiyorum alternatif olabilir..
-
başıbüyük F.C. var.. yıldız takımında oynarsın.. yalnız takıma girebilmek için bazı şartları oluyo ..