17 Yaşında Evi Terketmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Hacı ozaman çok çıkıp gitmek istiyorsan 18 yaşına kadar bekle  sonra git tanıdıgın bir kişi olan başka bir semte sana iş ayarlasın az çalıştıktan sonra tutarsın dandik bir ev oturursun içinde

2. Secenek yapdırırsın bir sahte kimlik 19 yaşında olarak gösterirsin izini kimse süremez takarsın bi kep tamam ama yapabilecek güç varmı o mesele

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek
    mettoman bunu yazdı
    bi hukukçu şu sorumu adam akıllı cevaplayabilir mi? Diyelim rızam var 15 yaşındanda büyüğüm evden kaçtım bu durumda hukuken ne gelir başıma?

başına bişey gelmez dava vs. açmaz devlet sana.Amma velakin polis seni arar ve de  bulursa rızana bakılmaksızın ailene teslim eder

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

artık polis birşey yapmıyor, zaten 2 hafta sonra açlıktan ölmek üzereyken dönüyorsun

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    bilenyok bunu yazdı

artık polis birşey yapmıyor, zaten 2 hafta sonra açlıktan ölmek üzereyken dönüyorsun

Genelliklen Öyle oluyorda... Bilemem İş miş Bulabilirse Kendini İdare eder gibimede geliyor.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Paran bitince sike sike dönüyorsun hocam denemediğim şey değil.

Babadan dayak yemiştim 1 sene önce kafama dank etmişti felan bazı olaylar da vardı özel konular girmeyeyim.

Kalacak yer tamam, bir şekilde buluyorsun. Hatta boş ev bulmuştum baba gibi.

2 hafta krallar gibi geçindim, peder bey de siktir etti zaten. Bozulmuştum aslında niye aramıyor bunlar beni diye ama sonradan anladım ki döneceğimi biliyorlarmış zaten peder anneme "siktir et 3 hafta sonra eşşek gibi dönecek" demiş.

Paran bittiği gün sen de bitiyorsun. "Ya işte çalışır kazanırım" diyemiyorsun çünkü vasıfsız elemansın lise diploman bile yok temizlikçilik mi yapacaksın? "Okuluma giderim, arkadaşlardan geçinirim bir şekilde" dersen eğer o iş iyice sakat bi kere okula gittiğnde ellerini koymuş gibi bulurlar seni. Ayrıca borçla ne kadar dayanacaksın?

Velhasıl 3. haftada eşşek gibi dönmüştüm eve...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    ergenligin verdigi bir etki kacmak aciz insanlarin sandigi cikis noktasidir. buyudugunde veya kimse o vatandas bu konuya kicinla gulecek ama bi arkadas yazmis dusundurucu bi cumle ne oluyor o ovundugumuz aile yapisina????

delimiyim ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juliet
    Juliet's avatar
    Erkek

polise yakalanmadıgın sürece kacarsın. ,Kayıp ilanı yada aranman yoksa bişey olmaz ama varsa götürürler aile gelir alır karakoldan.  Şiddet görüyom vs söylersen shçek bırakılırlar.1 yıl sonra canın istedigi yere kaçarsın

011100110110000101111010011000010110111000101110011000010111011001101001
Toplam Hit: 4793 Toplam Mesaj: 28