17 Yaşında Evi Terketmek
-
Hacı ozaman çok çıkıp gitmek istiyorsan 18 yaşına kadar bekle sonra git tanıdıgın bir kişi olan başka bir semte sana iş ayarlasın az çalıştıktan sonra tutarsın dandik bir ev oturursun içinde
2. Secenek yapdırırsın bir sahte kimlik 19 yaşında olarak gösterirsin izini kimse süremez takarsın bi kep tamam ama yapabilecek güç varmı o mesele
-
mettoman bunu yazdıbi hukukçu şu sorumu adam akıllı cevaplayabilir mi? Diyelim rızam var 15 yaşındanda büyüğüm evden kaçtım bu durumda hukuken ne gelir başıma?
başına bişey gelmez dava vs. açmaz devlet sana.Amma velakin polis seni arar ve de bulursa rızana bakılmaksızın ailene teslim eder
-
artık polis birşey yapmıyor, zaten 2 hafta sonra açlıktan ölmek üzereyken dönüyorsun
-
bilenyok bunu yazdı
artık polis birşey yapmıyor, zaten 2 hafta sonra açlıktan ölmek üzereyken dönüyorsun
Genelliklen Öyle oluyorda... Bilemem İş miş Bulabilirse Kendini İdare eder gibimede geliyor.
-
Paran bitince sike sike dönüyorsun hocam denemediğim şey değil.
Babadan dayak yemiştim 1 sene önce kafama dank etmişti felan bazı olaylar da vardı özel konular girmeyeyim.
Kalacak yer tamam, bir şekilde buluyorsun. Hatta boş ev bulmuştum baba gibi.
2 hafta krallar gibi geçindim, peder bey de siktir etti zaten. Bozulmuştum aslında niye aramıyor bunlar beni diye ama sonradan anladım ki döneceğimi biliyorlarmış zaten peder anneme "siktir et 3 hafta sonra eşşek gibi dönecek" demiş.
Paran bittiği gün sen de bitiyorsun. "Ya işte çalışır kazanırım" diyemiyorsun çünkü vasıfsız elemansın lise diploman bile yok temizlikçilik mi yapacaksın? "Okuluma giderim, arkadaşlardan geçinirim bir şekilde" dersen eğer o iş iyice sakat bi kere okula gittiğnde ellerini koymuş gibi bulurlar seni. Ayrıca borçla ne kadar dayanacaksın?
Velhasıl 3. haftada eşşek gibi dönmüştüm eve...
-
ergenligin verdigi bir etki kacmak aciz insanlarin sandigi cikis noktasidir. buyudugunde veya kimse o vatandas bu konuya kicinla gulecek ama bi arkadas yazmis dusundurucu bi cumle ne oluyor o ovundugumuz aile yapisina????
-
polise yakalanmadıgın sürece kacarsın. ,Kayıp ilanı yada aranman yoksa bişey olmaz ama varsa götürürler aile gelir alır karakoldan. Şiddet görüyom vs söylersen shçek bırakılırlar.1 yıl sonra canın istedigi yere kaçarsın