17,55 TL‘Den Domain Tescili ( Yeni Bir Alan Adı Tescil Sitesi )
-

Site Konusu : Alan adı tescil sitesi - Onlyreg.com
Site Kuruluş tarihi : Ekim 2013
Tanıtım ve Açıklamalar :
Onlyreg.com sitesi, faaliyetlerine geçtiğimiz aylarda başlamıştır. Bu site üzerinden ekonomik fiyatlarla alan adı tescil etme imkanınız bulunmaktadır.
Kampanyalı domain almak istiyorsanız, onlyreg.com isimli internet sitesine bağlanarak, dilediğiniz alan adını hemen regleyebilirsiniz.
Site üzerinde sürekli olarak yeni kampanyalar yapılmaktadır. Bu kampanyaları takip ederek, indirimli isim tescil etme fırsatı bulabileceksiniz.
Onlyreg.com sitesinin çok gelişmiş bir domain kontrol paneli mevcuttur. Siteden domain reglediğiniz takdirde, son derece profesyonel bir domain kontrol paneline sahip olacaksınız.
Hizmet ile ilgili aklınıza takılanları dilerseniz site üzerinde yer alan 'İletişim' sayfasından, Canlı Yardım butonundan, 0850 303 4 200 müşteri hizmetleri hattımızdan ya da dilerseniz üye olarak ticket sistemimizden dile getirebilirsiniz.
Herkese keyifli alişverişler dileriz. -
edit
saybirs tarafından 12/Oca/14 19:31 tarihinde düzenlenmiştir -
.com piyasadakinden 1-2 lira daha aşağıda godaddy'nin kupon kodları daha uygun ve güvenilir cok tercih edilceğini sanmıyorum
-
insidae bunu yazdı
.com piyasadakinden 1-2 lira daha aşağıda godaddy'nin kupon kodları daha uygun ve güvenilir cok tercih edilceğini sanmıyorum
Esasen evet doğru diyorsunuz , ama yeni bir Türkçe servis olduğu için heralde elden gelen en alt rakam şuan budur piyasada :)
-
1 senelik kısa vadeli domain kullanacaksanız godaddyi tercih edin arkadaşında dediği gibi 2-3 gün önce 2$ a domain regledim. her zaman kupon oluyo nerdeyse hiç arayıpta boş çıktığını görmedim.
tek sıkıntı uzatmada. şanslıysanız renewal kuponlarıda çıkıyor ama onların süreler daha kısıtlı.
4-5 domain var süresi uzatılması lazım. 1 aydır kupon bakıyorum. en sonunda godaddy kendi attı bi kupon maile :D
konu tanıtım yazısı satışı gibi olmuş yanlız :D
-
FOXXLY bunu yazdı
1 senelik kısa vadeli domain kullanacaksanız godaddyi tercih edin arkadaşında dediği gibi 2-3 gün önce 2$ a domain regledim. her zaman kupon oluyo nerdeyse hiç arayıpta boş çıktığını görmedim.
tek sıkıntı uzatmada. şanslıysanız renewal kuponlarıda çıkıyor ama onların süreler daha kısıtlı.
4-5 domain var süresi uzatılması lazım. 1 aydır kupon bakıyorum. en sonunda godaddy kendi attı bi kupon maile :D
aynen tanıtım yazısı zaten hocam :D site 3 aylık olmasına rağmen, tamamen otomatik herşeyi. yani, isim tescil panelinde ne yapabiliyorsanız buradada neredeyse aynı şeyleri yapıyorsunuz.
-
tüm kupon kodları için önerebileceğim aylardır takip ettiğim mükemmel bir site mevcut burdan bakabilirsiniz,renewal veya normal godaddy kısmı ..
-
benim isim tescilde var. 10 15 domain her sene yeniliyorum bunları başka bir firmaya taşısam iyi bir karım olurmu. 1-2 tl için deymezde harbir indirim alabileceğim site varmı.godaddy güvenemiyorum ilk sene 2 dolar sonra 30 dolar derse diye:S
-
konu altı biraz konunun amacından uzaklaştı sanırım :) o indirim kuponlarını ben şey gibi düşünüyorum, hani TTNET ilk 3 ay bedava diyorda, sonraki aylarda o 3 ayı köküne kadar çıkartıyor ya :) bunun videosunu bile çekmişti biri iyi hatırlıyorum :) O yüzden indirim kuponları, riskli olabilir belki uzun soluklu projeler için :) Genede tabi fırsatları değerlendirmek lazım. Asıl konuya gelince, yeniliklere açık olan arkadaşlara teşekkür ederim, TBT'den ilgi gösteren arkadaşlar oldu :)
-
FOXXLY bunu yazdı
Hacum nerden alıyorsunuz su kodları :D
Enayı gıbı 22 TL ısım tescıle bayılıyoruz ya :D -
Up up :)