+18 Korku Filmleri Verecek Var Mı ?
-
Dumanqoliq bunu yazdı:
-----------------------------
bıkılırmı kardes yeterki kendi sarılsın ben sana ne diyim kardes çok tesekkr ederim xD
-----------------------------önemli değil ama benim manitayla senin manita arasındaki farklılıkları göz önünde bulundurarak aşşağıda bi kaç film ismi daha vericem
ölümden daha soğuk , cehenneme bir adım kala , tepenin gözleri serisi ,
umarım işe yararlar
-
Tehlikeli Tür 2 ;)
-
tepenin gözlerinden korkmadı igrenç olunca korkmuyor sadece bi anda canavarlar çıkıcak korkuyor bende bula bula nasıl manita bulduysam ben korkarım belki o korkmaz xD
-
enis kanka yha senin zorunmu var benden tekmeyi oturtur walla hiç acımaz böle bişey izletirsem :D
-
Dumanqoliq bunu yazdı:
-----------------------------
tepenin gözlerinden korkmadı igrenç olunca korkmuyor sadece bi anda canavarlar çıkıcak korkuyor bende bula bula nasıl manita bulduysam ben korkarım belki o korkmaz xD
-----------------------------valla o zaman yüksek tansiyonu dene film seri katil filmi yani ani olaylar falan çok oluyor benim manita acayip korkmuştu ama yok canavarlı manavarlı filmler diyosan ilgi alanıma girmediği için başka arkiler cvp versin :)
-
yüksek tansiyona bakıyorum suan işime yarar çok saol xD
-
exorsisti izlet halka 1 de fena değil bir kaç sahnede tısıtmıştı
-
exorsisti hoja belli olmaz bundan bende korkarım belki xD bu sakat biraz bi anda çıakr falan rezil olmayalım xD
-

DVDRip olarak bulabilirsin
-
Ben izlemedim de, dün gece kardeşim Musallat ı izledi, uyuyamadı sabaha kadar, yanımda yattı :D