18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi
-
Tüm Şehitlerimize rahmet dilerim. Allah o günleri tekrar yaşatmasın, yaşatırsa aynı gücü-kuvveti,aynı kenetlenmeyi bize bahşetsin.
Not: Bir Çanakkale'li olarak her 18 Mart'ta Türk Yıldızlarını mutlaka seyrederdim.Kaleliler kaçırmasın,manzara tepesi en iyi izlenebilecek yer.
-
tam konuyu hazırlamıştım göndermeden tekrar bir kontrol edeyim dedim konuyu açan varmı diye iyi ki de bakmışım.
bizler için,bu vatan için ölümü hiçe sayan kahraman şehitlerimiz...Nur içinde yatın!
-
-
ruhları şad olsun...
-
çanakkaleye gittiğimde toprakta hâla toprakta(sadece) şarapnel parçalarının olduğunu görünce tüylerim diken diken olmuştu,anlatılanları duyunca daha da etkileniyor insan..Rahmetle anıyoruz, mekânları cennet olsun..
-
Manzara tepesi neresi yahu, Esenler'de mi?
-
Halk iradesinin azminin en mübarek en kutsal hikayesi Çanakkale.O kadar iftihar ederim ki tek üzüldüğüm nokta ittihatçıların hayallerine bal katması.Tanrı ülkemize yine ağır savaşlar yaşatmasın.Çanakkale geçilmez...
-
Umarım bu gibi anlamlı günleri asla unutmayız!!! hep sahip çıkarız...
-
Bu vatan için canını seve seve veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum... Ruhları Şad Olsun...
-
Atalarımızın Ruhları Şad olsun..
Vatan,Bayrak,Ezan,Namus onlara emanetti…
Ölmeden,
emanetlere sahip çıkamayacaklarını anlayınca eve dönmekten
vazgeçtiler...
-