18 Mayıs 1944 Kırım Soykırımını Anıyoruz
-
http://www.youtube.com/watch?v=W_okjn_Vv2M
18 Mayıs 1944'de zorla göçe zorlanan, vagonlarla ölüme gönderilen tüm soydaşlarımızı anıyoruz!
Türk'e anavatanında zulüm yapıldı. Türk'e anavatanında düşman muamelesi yapıldı. Ancak Türk hala ayakta!
Her ne kadar bize unutturmaya çalışsalarda UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ! -
1100 yıllık yurtları olan Deşt-i Kıpçak bozkırlarından orta asyaya sürülen bu insanlar Türklerin soydaşı olmayı bırak Osmanlı'nın Avrupa seferlerinde en büyük desteği veren Türk boyu idi, Altın Orda'nın çöküşünden sonra yayılan Slav istilasında zaten ana yurt ile bağlantıları kopmuştu sürgünle birlikte kafkasların kuzeyinde diğer Türk boylarıyla birlikte çektikleri çileyi kimse bilmez bunların mevzusu Türkiyede fazla bilinmez medyada çıkmaz tıpkı bu günkü gibi niye kahpe Türk siyaseti avrupalı piçlerin vurduğu arap çapulcularını Türkiyeye getirmekle, Suriyedeki evrim geçirmemiş yaratıkların bulunduğu kamplardan güneydoğuya mülteci getirmekle meşguldür bizene elin Kırımlısından Tatarından.
-
saolasın hatırlattığın için hocam
-
unutmayacağız, unutturmayacağız, affetmeyeceğiz. elimize fırsat geçtiği anda gerekeni yapacağız. yaşasın vatan ! yaşasın türk milleti !
-
Bu konuda Tahribat müridlerinin bile duyarsız olması üzüntü verici.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ne düşünüyorsun ki hoca ? konuya girip üzüldük, allah rahmet eğlesin diyeceklerini mi ? Yada deyince ne olacaklar ? Bizim milletimiz kendi şehitlerini bile hiçe sayıyor bu günlerde.Milletimiz dediği azerbeycanlıları sevmiyordu düne kadar..
Millet çoktan vurdum duymaz oldu.
-
zumsuk bunu yazdı:
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------ne düşünüyorsun ki hoca ? konuya girip üzüldük, allah rahmet eğlesin diyeceklerini mi ? Yada deyince ne olacaklar ? Bizim milletimiz kendi şehitlerini bile hiçe sayıyor bu günlerde.Milletimiz dediği azerbeycanlıları sevmiyordu düne kadar..
-----------------------------O anlamda demedim, böyle bir vahşetin yaşandığını çevrenizde kaç kişi biliyor sorar mısınız lütfen? İnsanları bilgilendirme amacıyla konuyu açtım. Buradan bir kişi böyle bir vahşetin yaşandığını öğrenip etrafındaki 10 kişiye anlatması bile yeterlidir. Doğruda söylüyorsun, milletimiz şimdilerde soydaşlarını düşman olarak görmekte, şehitlerini hiçe saymakta, milli bilincini kaybetmekte.
-
Türkü Türk Yapan özgülzük sevdasıdır
Göklerde dalgalanan Bayrağıdır
Çılgındır Azimlidir Savaşçıdır
Çünkü Taşıdığı asalet Kendi Kanındadır
Tşk ler Hatırlattığın için NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE -
Allah Rahmet Eylesin.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------O anlamda demedim, böyle bir vahşetin yaşandığını çevrenizde kaç kişi biliyor sorar mısınız lütfen? İnsanları bilgilendirme amacıyla konuyu açtım. Buradan bir kişi böyle bir vahşetin yaşandığını öğrenip etrafındaki 10 kişiye anlatması bile yeterlidir. Doğruda söylüyorsun, milletimiz şimdilerde soydaşlarını düşman olarak görmekte, şehitlerini hiçe saymakta, milli bilincini kaybetmekte.
yok yok lafım sana değildi :) dedem kırım tatarı bilyiorum oalyıda, milletin ne kadar boş amaçlarda yaşadıklarını söylemek istedim.Yani adamlar sadece belirli günlerde belirli şeyleri kutluyorlar.Cumhuriyet bayramı sadece 1 güne sığdırılamaz , yada Atatürk'ün yası 1 günde tutulamaz. vs.. -
Türklük moda değil artık.artık herkes ermeni, artık herkes rus.Bir ermeni için onbinler yürüdü, çin 10binlerce Türkü öldürüyor kimsenin gıkı çıkmıyor.