18 Yaş Altı Kredi Kartı?
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
baris_ekin bunu yazdı:
garantiyi önermem bu konuda
-----------------------------neden hoca?
-----------------------------ben 20 lira yatırdıydım genç banka 20 sinide 3 ay kullanılmadı diye işlem ücreti olarak aldılardı :|
-
baris_ekin bunu yazdı:
enes bunu yazdı:
baris_ekin bunu yazdı:
garantiyi önermem bu konuda
-----------------------------neden hoca?
-----------------------------ben 20 lira yatırdıydım genç banka 20 sinide 3 ay kullanılmadı diye işlem ücreti olarak aldılardı :|
-----------------------------Her banka işlem ücreti alır. Hacı sen bence bankamatik kartı çıkar bir tane adına ona para yükle kredi kartı gibi kullan, sanal alış verişlerin içinde sanal kart oluşturursun
edit:iş bank la yapı kredi öğrencilere işlem ücreti almıyor bildiğim kadarıyla
-
lalada bunu yazdı:
gel sana benim adıma bonus kontör kart vereyim kart ücreti 5 tlmi ne onu sen çekicen ama içine atmye takıp para yükler yükler kullanırsın olurmu?
bu arada konunun cevaplarının hiçbirini okumadım...
-----------------------------Senin karın ne olacak?
-
enes bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
gel sana benim adıma bonus kontör kart vereyim kart ücreti 5 tlmi ne onu sen çekicen ama içine atmye takıp para yükler yükler kullanırsın olurmu?
-----------------------------%10 alıcam...töbe töbe...
-
Garantinin Extra Genc diye belli yas grubu icin cikardigi bi kart var.. 18 ile 23 yas arasi alabiliyor sadece.. nette bilgiler mevcut.. sanirim ya 200 yada 300 lira limitli bi kredi karti gibi bisiydi.. sadece genclere özel yapilmis.
-
lalada bunu yazdı:
enes bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
-----------------------------%10 alıcam...töbe töbe...
-----------------------------yaa kart işine hayatta güvenmedim güvenmemde şimdide çıkmış diyorsunki benim adıma kart vereyim..! Ve bunu öle biş şekilde sölüyorsunki karşılıksız...! Hoca türkiyede böle sevap yapan insan daha kalmadı...
-
bana kart satmya gelenlere" beni o kadar zengin etki senden başka hiçbirşeyim kalmasın diyorum"etmediğim lafı bırakmıyorum.kavga ediyoruz:D.çok eziyorum.
biliyorum hastayım...
-
enes bunu yazdı:
yaa kart işine hayatta güvenmedim güvenmemde şimdide çıkmış diyorsunki benim adıma kart vereyim..! Ve bunu öle biş şekilde sölüyorsunki karşılıksız...! Hoca türkiyede böle sevap yapan insan daha kalmadı...
-----------------------------adam iyilik yapmaya çalışmış yaranamamış, sana kart çıkarsa, sen harcayıp ödeme yapmasan o paralarda adama girecek yani güvenmemesi gereken sen değil o olmalı
-
Benimde kafama takildi :|
1 ) Simdi 18 yas alti kartin ustunde isimim yazcak .
2 ) 50 TL limit olucak .
3 ) Mesela param bitti ortama gidecegim gidip bunun atm'sini bulup 50 tl 'den 30 TL cekicem .
4 ) Alisveriste vs kullanabilecem .
Boyle bi kart var mi ?
:)
-
Claros bunu yazdı:
Benimde kafama takildi :|
1 ) Simdi 18 yas alti kartin ustunde isimim yazcak .
2 ) 50 TL limit olucak .
3 ) Mesela param bitti ortama gidecegim gidip bunun atm'sini bulup 50 tl 'den 30 TL cekicem .
4 ) Alisveriste vs kullanabilecem .
Boyle bi kart var mi ?
:)
-----------------------------ayısının 250TL limitlisinden bana da lütfen :D
yok mu ya. bu kadar keko mu bu bankalar :W Altı üstü annemin adını silip benimkini yazıcaklar.