folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder 18 Yaş Altı Müridler Geleceğiniz İçin Önemli

18 Yaş Altı Müridler Geleceğiniz İçin Önemli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    tasslehoff bunu yazdı

arkadaşlar yes için lise 3 de başvurabiliyorsunuz en son. afs için lise 4 de başvurabilirsiniz.

üniversiteyi 1 yıl dondurarak gidebiliyorsunuz. afs te 1 yazılı 1 sözlü sınav var. sözlü olan mülakat. yazılı olan derslerden değil genel kültür soruları. yes te ise bildiğim kadarıyla sadece sözlü  (mülakat) ve ingilizce sınav var.

sonradan gördüğüm sorular: mülakata ben girmedim arkadaşlar. ingilizce sınavında sakın telaş yapmayın çok kolay. yani ben amerika konsolosluğundan özellikle aranıp sınavdaki notum için tebrik aldıysam siz anasını bile ağlatırsınız.

ama yes için başvuru tarihi en son 12 ekimde kalmış

afs hala devam ediyor. o da bugün bitiyormuş ama 1 kasıma kadar uzatılmış

c0nverse tarafından 27/Eki/13 10:57 tarihinde düzenlenmiştir

Converse giyen uzaylı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tasslehoff
    tasslehoff's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı
    tasslehoff bunu yazdı

arkadaşlar yes için lise 3 de başvurabiliyorsunuz en son. afs için lise 4 de başvurabilirsiniz.

üniversiteyi 1 yıl dondurarak gidebiliyorsunuz. afs te 1 yazılı 1 sözlü sınav var. sözlü olan mülakat. yazılı olan derslerden değil genel kültür soruları. yes te ise bildiğim kadarıyla sadece sözlü  (mülakat) ve ingilizce sınav var.

sonradan gördüğüm sorular: mülakata ben girmedim arkadaşlar. ingilizce sınavında sakın telaş yapmayın çok kolay. yani ben amerika konsolosluğundan özellikle aranıp sınavdaki notum için tebrik aldıysam siz anasını bile ağlatırsınız.

ama yes için başvuru tarihi en son 12 ekimde kalmış

afs hala devam ediyor. o da bugün bitiyormuş ama 1 kasıma kadar uzatılmış

var öyle bişiler takip etmedim. ama arayıp şansınızı deneyim derdim ben

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bide şu var

Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH – Eylem 2)

http://www.afs.org.tr/yurt-disi-egitim/yetiskin-program/avrupa-gonullu-hizmeti/

Mycity tarafından 27/Eki/13 15:22 tarihinde düzenlenmiştir

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
Toplam Hit: 2178 Toplam Mesaj: 14