18 Yaş Altı Müridler Geleceğiniz İçin Önemli
-
tasslehoff bunu yazdı
arkadaşlar yes için lise 3 de başvurabiliyorsunuz en son. afs için lise 4 de başvurabilirsiniz.
üniversiteyi 1 yıl dondurarak gidebiliyorsunuz. afs te 1 yazılı 1 sözlü sınav var. sözlü olan mülakat. yazılı olan derslerden değil genel kültür soruları. yes te ise bildiğim kadarıyla sadece sözlü (mülakat) ve ingilizce sınav var.
sonradan gördüğüm sorular: mülakata ben girmedim arkadaşlar. ingilizce sınavında sakın telaş yapmayın çok kolay. yani ben amerika konsolosluğundan özellikle aranıp sınavdaki notum için tebrik aldıysam siz anasını bile ağlatırsınız.
ama yes için başvuru tarihi en son 12 ekimde kalmış
afs hala devam ediyor. o da bugün bitiyormuş ama 1 kasıma kadar uzatılmış
c0nverse tarafından 27/Eki/13 10:57 tarihinde düzenlenmiştir -
c0nverse bunu yazdıtasslehoff bunu yazdı
arkadaşlar yes için lise 3 de başvurabiliyorsunuz en son. afs için lise 4 de başvurabilirsiniz.
üniversiteyi 1 yıl dondurarak gidebiliyorsunuz. afs te 1 yazılı 1 sözlü sınav var. sözlü olan mülakat. yazılı olan derslerden değil genel kültür soruları. yes te ise bildiğim kadarıyla sadece sözlü (mülakat) ve ingilizce sınav var.
sonradan gördüğüm sorular: mülakata ben girmedim arkadaşlar. ingilizce sınavında sakın telaş yapmayın çok kolay. yani ben amerika konsolosluğundan özellikle aranıp sınavdaki notum için tebrik aldıysam siz anasını bile ağlatırsınız.
ama yes için başvuru tarihi en son 12 ekimde kalmış
afs hala devam ediyor. o da bugün bitiyormuş ama 1 kasıma kadar uzatılmış
var öyle bişiler takip etmedim. ama arayıp şansınızı deneyim derdim ben -
bide şu var
Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH – Eylem 2)
http://www.afs.org.tr/yurt-disi-egitim/yetiskin-program/avrupa-gonullu-hizmeti/
Mycity tarafından 27/Eki/13 15:22 tarihinde düzenlenmiştir