18 Yas Alti Polise Sikayette Bulunma ( Acil Kamera Kaydi Silinmek Uzere)
-
Hocalar Sikayette Bulunmam Lazim Ailem Gelmeden Sikayette Bulunamazsin diyorlar Ifademi Alamazlarmis Sikayette Bulunmami Saglayacak kanun Var Mi Acil Yas 17
-
Geçen yaş 22 dedin kardeşim lisede dedin telefon çalınsa ne olur dedin. Hocam biri telefonumu çaldı babandan korkup şikayet edemiyorsun?
-
Ara 155 i oyle ihbar et isim verme
-
Atakan bunu yazdı
Geçen yaş 22 dedin kardeşim lisede dedin telefon çalınsa ne olur dedin. Hocam biri telefonumu çaldı babandan korkup şikayet edemiyorsun?
Hocam Hesabi 2 Kisi Kullaniyoruz Kardesim Dedigim Biri Benden Rica Etti Verdim 1 Kerelik Konu Acti
Edit : 2 kisi Kullaniyoruz dedigim Ustte Acikladigim Gibi 1 konu tek Acti Onun Disinda Benim Hesap
TheAvenqer tarafından 13/Oca/15 18:22 tarihinde düzenlenmiştir -
TheAvenqer bunu yazdıAtakan bunu yazdı
Hocam Hesabi 2 Kisi Kullaniyoruz Kardesim Dedigim Biri Benden Rica Etti Verdim 1 Kerelik Konu Acti
İnsanlar biyolojik olarak kardeşi olmayan birine nasıl kardeşim der anlamam.
Hiç sevmiyorum o kelimeyi.
Neyse,
Serdar tecrübeli bu konuda. :))
Dediği gibi ihbar et.
Bulurlarsa seni yaşım küçüktü dersin.
-
ben de buna ayar oluyorum 18 yaşından küçüksün ifade veremezsin, velin olmadan sözün geçmez diyorlar ama yeri gelince imza attırıyorlar. bariz saçmalık. (yaşım 21)
-
zeybekustasi bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdıAtakan bunu yazdı
İnsanlar biyolojik olarak kardeşi olmayan birine nasıl kardeşim der anlamam.
Hiç sevmiyorum o kelimeyi.
Neyse,
Serdar tecrübeli bu konuda. :))
Dediği gibi ihbar et.
Bulurlarsa seni yaşım küçüktü dersin.
Her Turlu Bulurlar Inceleme Yapilmasi Gerekiyor
Insani Satmayan Ona Kendisi Kadar Hatta Daha Fazla deger Veren Kisiye Der
-
Gidip savciliga suc duyrusunda bulun. Mevzu nedir anlat hele, hangi ildesin ?
-
Adliyeye gidiyorsun orada müracaat savcılığı var buluyorsun.
Savcı sana bir avukat çağırıp şikayetini alıyor.
afrasiab tarafından 13/Oca/15 19:13 tarihinde düzenlenmiştir -
afrasiab bunu yazdı
Adliyeye gidiyorsun orada müracaat savcılığı var buluyorsun.
Savcı sana bir avukat çağırıp şikayetini alıyor.
Aynen.
-
Karakollarda 18 yasin altinda simayetci olamazsin vasin yada mudafin olmali onun haricinde savciliga gidip sikayette bulunabilirsin.
Ihbarlik bi durum varsa 155 156 arayip ihbar edebilirsin onda yas siniri yok :)