18 Yaşımdan Küçüğüm Eve İnternet Bağlatabilirmiyim ?
-
iyi aksamlar muridler. evdekiler ttneti kapattı şuanda turkcellin 4 gblık paketini telefonumu modem olarak kullanmak suretiyle internete giriyorum..
bana sınırsız internet lazım! hangi şirket olursa olsun. internet aboneliği açtırmak istiyorum 18 yaşımdan kücük olarak. mümkünmüdür ? nasıl mümkün hale getirilebilir ?. yardım lütfen..
-
telefon kimin üstüne ise gidip imza atmalı.
-
ewt telefon kimin üzerineyse imza atmalı bi de o olmazsa git babanı ikna et
afkhbsefhalgfvajetgcfuwtgflaıuhvi oıygoavyh -
ttnet yolunacak sağlam tavuk arar çoluk çocukla uğraşmaz :F
-
Boşve bağlatma biz bağladıkta noldu Bak Boyum Halen aynı Ölçüyom Ölçüyom Hiç Uzamamış Tavsiye Etmem :)
-
18 Yaşına girmeden olmaz, babayiğit
Edit:Ne güzel ya şimdi 18 yaşında olmak vardı...
-
laptop'un varsa 3g al derim abin ablan, yada 18 i geçkin bi tanıdığın varsa alırsın.
-
999Epineprin bunu yazdı:
-----------------------------
laptop'un varsa 3g al derim abin ablan, yada 18 i geçkin bi tanıdığın varsa alırsın.
-----------------------------3g yi onlar olmadanda yaparım :D zaten turkcell internet kullanıyorum 2g. ama kotasız lazım..
peki şöyle birşey sorsam. bizim ttnet hesabımız silinmedi. sadece donduruldu sanırsam. 163 ü aradığımda hala hizmet numarasını kabul ediyor. 5o lirayı yatırsam tekrar aktif olmasını istediğimi söylersem olur mu ?
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------
ttnet yolunacak sağlam tavuk arar çoluk çocukla uğraşmaz :F
-----------------------------:::D:D:D:DD
-
adını sorarlarsa telefonda kimin üstüne kayıtlıysa onu söyle yoksa ben oğluyum zart zurt dersen o arasın derler
-
Hoca bence direkt olarak türk telekoma gidersen imza isterler,
Onun yerine, tt'un yetki verdiği bazı alt bayiler var bu bayiler her yeni abone kaydına 30 tl'ye yakın para alıyorlar, sende bunu kullanabilirsin. Başvuru formuna, ev tlf kimin üstüne ise onun kimlik fotokopisini iliştir büyük ihtimalle başvurunu yaparlar