folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 18 Yasına Gelip Bir Balta Olamamak

18 Yasına Gelip Bir Balta Olamamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

uhp bunu yazdı:
    -----------------------------

bayzin bunu yazdı:

@Uhp

Hocam ben Bill Gates kadar zengin olmayı istemiyorum ya.Böle yaptıgın iş konusulsun istiyorum.Benim paramı değil benim başardıklarımı konuşsunlar istiyorum.Yaptıgım projeler yada geldiğim nokta tabi ki otomatikman karizma puanlarımı yükseltecek onu bende isterim ama cok zengin olmasamda olur :)

eğer beğenilmek istiyorsan beğenilmek amacıyla deeğil insanlığa hizmet amacıyla yap işlerini. yoksa hep cuvallarsın ;)

O zaten yapacagın işde kendiliğinden olacak :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:

okudugum kıtapların etkısıyle  bıseyler  yazmaya  baslıcam  galıba   aklımda  bı  projede  var  refah sevıyemı  yukseltınce hemen  devreye  sokucam

bayzıncım türkçülükle kürtçülükle ülkücülükle  ugrasıcagına bilimle sanatla ugrasırsan  belki bıseyler  yapmaya  baslarsın

adamgibi bişeyler yaz bari :D

ben 23,98 yaşındayım hala bir paltaya sap olamadım.

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

bu sorular benımde kafama takıldı geçen

herkes eşit haklara sahip olamıyor malesef

belki ailesi kızının şarkıcı olması için daha 5 yaşından eğitim verdirmeye başlamıştır

biz 5 yaşında misket mi oynuyoduk napıyoduk

beterin beteri var tabi.afrikadaki cocuklar  :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Erkek

bizde 2 yaşından itibaren tüm küfürleri biliyoruz (:

öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

Dünyada belli başlı sayılı insalar vardır herkesin onlar gibi olmasını bekleyemessin çünkü herkesin kapasitesi bir değildir o yüzden  karamsar olmayın o 18 yaşında birşey yapar sen 50 yaş önemli değil önemli olan güzel birşeylere ortaya koymak üretim yapmak

11 yaşında kod yazma mevzusu bana hiç inandırıcı gelmiyor

ben 10 da başladım şahsen windows yazamadim :<

The king is bleeding.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abidalherifxW
    abidalherifxW's avatar
    Erkek

hiç kmseye kendimi ispatlamaya çalışmam . yapıosn kendine zararıda yararıda sana . bnde 18 yaşındaym. anne baba heb der şu yaşa geldn bi baltaya sap olamadın die ! bide unv yi kazanamadık . elbwet bir gün lanb ! diyip geçcen xD onalra gore baltaya sap olamamak derslerden ibaret :D

insan ırkının eğitimini bugüne kadar sanki gardiyanlar ile cellatlar yönetmiş gibi görünüyor! //// eski geberlanxD !!! efsaneeeW :D ama yinede geberlanxD açılsa iyi olur :S suçm yokken banlandm :S
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

7'sinde neyse 70'inde o hesabı 30 yaşında bile sap olamayacaksın yani. :D Şaka tabii bu sendromu her insan yaşar.. Bir süre sonra düzelirsin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kral_Benim
    Kral_Benim's avatar
    Erkek

bence türkiye'de bireyden bir bok çıkamamasının en büyük sebebi ailedir çünkü her yaptığını ( küçümsenmecek bir şey olmasa bile ) o megaloman tavırlar ile küçümseyerek senin azminin ırzına geçerek azmininde bu ırza geçme işinden rahatsız olup hadımlaştırılması ile beraber. bizler ortaya çıkıyoruz. baltaya sap olamayanlar yani. bu iş bir çok ailede böyledir kimse çıkıp bana yok benim babam beni çok seviyoy beni luna payka görüymüştü bi defasında diyip sezerciklik yapmasın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

bence bu konu genel değil derin konu adı altında acılmalıydıki yazacağım şeylere uysun

avrupanın üzerimize uyguladığı saçma sapan kanunlar yüzünden

öss miş cartmış curtmuş küfürü bascaam şimdi adı ne haltsa.. !!!!!   bunlarla vakit öldürülmekten.

yok avrupalaşmaymış sağa sola p.. film dağıtıp daha cocukluktan türk erkeklerinin ilgisiini tamamen karıya kzıa yönlendirmekten

pc oyunuymuş internet kafeymiş ıvırmış zıvırmış yok emo takılmaymış yok gitar gruplarıymış zart zurt üniversite hayalleri yok üniversite ortamını lisede kurma hayalleri bizleri bu hale düşürdü düşürmeyede dewam edecek.  yazcak cok şey war ama boşver.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sebep zeka,aile ve çevre unsurlarıdır.Ailem şimdiye zaman verse 11 kere rogetzan,azelzan kurmuştum.

Toplam Hit: 6054 Toplam Mesaj: 50