18 Yasına Gelip Bir Balta Olamamak
-
uhp bunu yazdı:
-----------------------------
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------@Uhp
Hocam ben Bill Gates kadar zengin olmayı istemiyorum ya.Böle yaptıgın iş konusulsun istiyorum.Benim paramı değil benim başardıklarımı konuşsunlar istiyorum.Yaptıgım projeler yada geldiğim nokta tabi ki otomatikman karizma puanlarımı yükseltecek onu bende isterim ama cok zengin olmasamda olur :)
-----------------------------eğer beğenilmek istiyorsan beğenilmek amacıyla deeğil insanlığa hizmet amacıyla yap işlerini. yoksa hep cuvallarsın ;)
-----------------------------O zaten yapacagın işde kendiliğinden olacak :)
-
adamgibi bunu yazdı:
okudugum kıtapların etkısıyle bıseyler yazmaya baslıcam galıba aklımda bı projede var refah sevıyemı yukseltınce hemen devreye sokucam
bayzıncım türkçülükle kürtçülükle ülkücülükle ugrasıcagına bilimle sanatla ugrasırsan belki bıseyler yapmaya baslarsın
adamgibi bişeyler yaz bari :Dben 23,98 yaşındayım hala bir paltaya sap olamadım.
-
bu sorular benımde kafama takıldı geçen
herkes eşit haklara sahip olamıyor malesef
belki ailesi kızının şarkıcı olması için daha 5 yaşından eğitim verdirmeye başlamıştır
biz 5 yaşında misket mi oynuyoduk napıyoduk
beterin beteri var tabi.afrikadaki cocuklar :|
-
bizde 2 yaşından itibaren tüm küfürleri biliyoruz (:
-
SeRDaR bunu yazdı:
Dünyada belli başlı sayılı insalar vardır herkesin onlar gibi olmasını bekleyemessin çünkü herkesin kapasitesi bir değildir o yüzden karamsar olmayın o 18 yaşında birşey yapar sen 50 yaş önemli değil önemli olan güzel birşeylere ortaya koymak üretim yapmak
11 yaşında kod yazma mevzusu bana hiç inandırıcı gelmiyor
-----------------------------ben 10 da başladım şahsen windows yazamadim :<
-
hiç kmseye kendimi ispatlamaya çalışmam . yapıosn kendine zararıda yararıda sana . bnde 18 yaşındaym. anne baba heb der şu yaşa geldn bi baltaya sap olamadın die ! bide unv yi kazanamadık . elbwet bir gün lanb ! diyip geçcen xD onalra gore baltaya sap olamamak derslerden ibaret :D
-
7'sinde neyse 70'inde o hesabı 30 yaşında bile sap olamayacaksın yani. :D Şaka tabii bu sendromu her insan yaşar.. Bir süre sonra düzelirsin.
-
bence türkiye'de bireyden bir bok çıkamamasının en büyük sebebi ailedir çünkü her yaptığını ( küçümsenmecek bir şey olmasa bile ) o megaloman tavırlar ile küçümseyerek senin azminin ırzına geçerek azmininde bu ırza geçme işinden rahatsız olup hadımlaştırılması ile beraber. bizler ortaya çıkıyoruz. baltaya sap olamayanlar yani. bu iş bir çok ailede böyledir kimse çıkıp bana yok benim babam beni çok seviyoy beni luna payka görüymüştü bi defasında diyip sezerciklik yapmasın.
-
bence bu konu genel değil derin konu adı altında acılmalıydıki yazacağım şeylere uysun
avrupanın üzerimize uyguladığı saçma sapan kanunlar yüzünden
öss miş cartmış curtmuş küfürü bascaam şimdi adı ne haltsa.. !!!!! bunlarla vakit öldürülmekten.
yok avrupalaşmaymış sağa sola p.. film dağıtıp daha cocukluktan türk erkeklerinin ilgisiini tamamen karıya kzıa yönlendirmekten
pc oyunuymuş internet kafeymiş ıvırmış zıvırmış yok emo takılmaymış yok gitar gruplarıymış zart zurt üniversite hayalleri yok üniversite ortamını lisede kurma hayalleri bizleri bu hale düşürdü düşürmeyede dewam edecek. yazcak cok şey war ama boşver.
-
Sebep zeka,aile ve çevre unsurlarıdır.Ailem şimdiye zaman verse 11 kere rogetzan,azelzan kurmuştum.