180 Bin Dolara Kulaklık
-

Teknoloji modayla bu kadar da içli dışlı olsun istemiyorum. Yani 180 bin dolara kulaklık gerçekten büyük abartı. Millet 200 bin dolara uzay seyahati yaparken, kim ne yapsın altın gümüş pırlanta dolu kulaklıklığı? Novero isimli firma benimle aynı fikirde değil sanırım. Firma çarşamba akşamı Manhattan’da Victoria Premiere Edition serisi “aşırı” kulaklıklarını misafirlerine sundu.
Victoria Premiere Edition kulaklıklar profesyonel konseptler değil ve mağazalarda bulunmuyor. 180 bin dolarlık kulaklığı gidip de teknoloji marketinde rafa koyamayacaklarından, bu ürünleri sipariş eden ultra zengin kişilere özel olarak geliştiriliyor.
Kulaklıkların birer tasarım harikası olduğu kabul edilmesi gereken bir gerçek. İnci taşlarla süslü altın işlemeli kulaklıklar, gümüş ve pırlantanın uyumuna ev sahipliği yapan kulaklıklar çarşamba gecesi misafirlerin akıllarını başlarından aldı.
Novero sözcüsüne göre Rusya’dan birçok ultra pahalı kulaklık siparişi gelmiş. Bu siparişleri Roman Abramoviç tarzı kişilerin verdiğini tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok. Birçok modeli olan Novero’nun tüm kulaklıkları bu kadar uçuk fiyatla satılmıyor. Novero fiyat listesine baktığımızda en ucuz kulaklığın bin dolar olduğunu görüyoruz. (Aşağıdaki resimde gördüklerimiz en ucuz modeller)

-
Tamam ama bu teknoloji ile bile ilgili değil her zamanki elmasla altınla donatılmış ekipmanlar normal haber :|
-
Para bok olunca sapıtıyor işte insanlar.
-
wuu inci falan diyor ondanda pahalı tabii. çok kulaklık kullandım hocam ve şunu fark ettim ki 10 liralık bi laccess kulaklıkla 350 liralık 5hv2 kulaklığın arasındaki tek fark seslerin daha kaliteli gelmesi o kadar birinde bass ve normal sesler daha kalitesiz gelir diğerinde daha net ve kaliteli gelir ama sonucta ikisindede aynı düzeyde ses gelir :))
-
Kalitesiyle 180 bin dolar ediyor sandım.
Basit bir kurşun kalemin üstüne 2-3 tane elmas koyulursa yine uçuk fiyatlar yakalanır.Önemli olan kalitesinin uçuk bir fiyat etmesi.Çünkü orada para eden kulaklık değil üzerindeki mücevherler.
-
Ahmaklıktan başka br şey değil alnının teriyle para kazanan kimse buna bu parayı vermez,
-
anlamıyorum bu milleti sıçarken de para kazanıyorlar galiba bu kadar kolay harcadıklarına göre
-
yönetimden özür diliyorum; ama içimden geldi.
anayınamı.
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
Para bok olunca sapıtıyor işte insanlar.
-----------------------------napsınlar hoca meşgale işte .
-
bi grup ipne bi araya geliyo bizde para bok napalım napalım diyolar sonuç olarak byle şeyler çıkıyo ortaya.
-
para b***********************k hayatımızda o kadar para harcamıyoruz l*n edit: ayrıca kadında çirkinmiş