folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 180 Bin Dolara Kulaklık

180 Bin Dolara Kulaklık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Teknoloji modayla bu kadar da içli dışlı olsun istemiyorum. Yani 180 bin dolara kulaklık gerçekten büyük abartı. Millet 200 bin dolara uzay seyahati yaparken, kim ne yapsın altın gümüş pırlanta dolu kulaklıklığı? Novero isimli firma benimle aynı fikirde değil sanırım. Firma çarşamba akşamı Manhattan’da Victoria Premiere Edition serisi “aşırı” kulaklıklarını misafirlerine sundu.

Victoria Premiere Edition kulaklıklar profesyonel konseptler değil ve mağazalarda bulunmuyor. 180 bin dolarlık kulaklığı gidip de teknoloji marketinde rafa koyamayacaklarından, bu ürünleri sipariş eden ultra zengin kişilere özel olarak geliştiriliyor.

Kulaklıkların birer tasarım harikası olduğu kabul edilmesi gereken bir gerçek. İnci taşlarla süslü altın işlemeli kulaklıklar, gümüş ve pırlantanın uyumuna ev sahipliği yapan kulaklıklar çarşamba gecesi misafirlerin akıllarını başlarından aldı.

Novero sözcüsüne göre Rusya’dan birçok ultra pahalı kulaklık siparişi gelmiş. Bu siparişleri Roman Abramoviç tarzı kişilerin verdiğini tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok.  Birçok modeli olan Novero’nun tüm kulaklıkları bu kadar uçuk fiyatla satılmıyor. Novero fiyat listesine baktığımızda en ucuz kulaklığın bin dolar olduğunu görüyoruz. (Aşağıdaki resimde gördüklerimiz en ucuz modeller)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tamam ama bu teknoloji ile bile ilgili değil her zamanki elmasla altınla donatılmış ekipmanlar normal haber :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Para bok olunca sapıtıyor işte insanlar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

wuu inci falan diyor ondanda pahalı tabii. çok kulaklık kullandım hocam ve şunu fark ettim ki 10 liralık bi laccess kulaklıkla 350 liralık 5hv2 kulaklığın arasındaki tek fark seslerin daha kaliteli gelmesi o kadar birinde bass ve normal sesler daha kalitesiz gelir diğerinde daha net ve kaliteli gelir ama sonucta ikisindede aynı düzeyde ses gelir :))

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Kalitesiyle 180 bin dolar ediyor sandım.

Basit bir kurşun kalemin üstüne 2-3 tane elmas koyulursa yine uçuk fiyatlar yakalanır.Önemli olan kalitesinin uçuk bir fiyat etmesi.Çünkü orada para eden kulaklık değil üzerindeki mücevherler.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ahmaklıktan başka br şey değil alnının teriyle para kazanan kimse buna bu parayı vermez,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

anlamıyorum bu milleti sıçarken de para kazanıyorlar galiba bu kadar kolay harcadıklarına göre

I am Jack's inflamed sense of rejection
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

yönetimden özür diliyorum; ama içimden geldi.

anayınamı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:
    -----------------------------

Para bok olunca sapıtıyor işte insanlar.

-----------------------------

napsınlar hoca meşgale işte .

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek
    bi grup ipne bi araya geliyo bizde para bok napalım napalım diyolar sonuç olarak byle şeyler çıkıyo ortaya.

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek
    para b***********************k hayatımızda o kadar para harcamıyoruz l*n edit: ayrıca kadında çirkinmiş

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
Toplam Hit: 3218 Toplam Mesaj: 17