folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 1800 Lümen Gücünde El Feneri (Satılık)

1800 Lümen Gücünde El Feneri (Satılık)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    metalkolik bunu yazdı
    volkan bunu yazdı

arkadaşlar işin sırrı pillerde veya lens de değil cree marka ledlerde   yanlız gerçek cree led olmaya bilir çünki led armatür üreten arkadaşlar bilir 1800 lümen gücündeki cree led in firmaların alışı 15-20$ gibi bişeydi 

örnek olarak gösterirsek 
    http://www.hero-ledstore.com/heroled-20-watt-high-power-cool-white-led-16001800-lumen-p-3311.html

işte burda devreye kasanın yapısı gelio nette çok var 8000 lümen gücünde ama fiyatı 50 tl tmm eyw. led in gücü 8000lm olabilir dedin gibi fiyatları 20+ falan ama olay kasanın o gücü desteklemesi. aa sen pahalı satıyosun bak burda ucuzu var hemde 20 tl dersen ozaman bnde derimki göte giren şemsiye açılmaz...

led in ömrü dediğin gibi soğutucu kasa ve sürücü devresine bağlı  ve sen yanlış anladın sadece led 50 tl gibi bişeyken cree okadar ucuza satmaz bu feneri çunki piyasa orginal üründen çok çakma cree led fenerler dolaşıyo 

onekine?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

led in ömrü 50 000 saattir. bide şimdi hocam bnim elimde lümen ölçme cihazı yokki tam olarak gücünü ölçüp lm gücünü yazim. ttnet in adsl i 8mb  e kadar diyerek satması ama bağlantının 6 mb in üstüne çıkmaması gibi bişeyde olabilir. ama sonuçta vidyoyu gördünüz nekadar uzağı aydınlattığı ortada bokunda boncuk aramaya gerek yok. işini görüyomu görüyo bitti. vidyoda sadece zoom out olarak kullandım. zoom in yaptınızda 200 metreyi çok geniş çapta aydınlatıyo akşam daha kapsamlı bi vidyo çeker koyarım

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

belki ihtiyacı olan vardır.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-blackberry-bold-97909780-orjinal-siyah-deri-kilif-123797933/detay/

buda aynı ürünü satan diğer şirket

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-blackberrry-bold-9700-9780-orjinal-siyah-deri-kilif-90271280/detay

metalkolik tarafından 04/May/13 18:04 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    metalkolik bunu yazdı

led in ömrü 50 000 saattir. bide şimdi hocam bnim elimde lümen ölçme cihazı yokki tam olarak gücünü ölçüp lm gücünü yazim. ttnet in adsl i 8mb  e kadar diyerek satması ama bağlantının 6 mb in üstüne çıkmaması gibi bişeyde olabilir. ama sonuçta vidyoyu gördünüz nekadar uzağı aydınlattığı ortada bokunda boncuk aramaya gerek yok. işini görüyomu görüyo bitti. vidyoda sadece zoom out olarak kullandım. zoom in yaptınızda 200 metreyi çok geniş çapta aydınlatıyo akşam daha kapsamlı bi vidyo çeker koyarım

bahsettigin videonun linki nedir hocam ?

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    metalkolik bunu yazdı

bahsettigin videonun linki nedir hocam ?

http://www.youtube.com/watch?v=Qm5Gs2ehvK8

bu hocam kendim çektim

hee son vidyodan bahsediyosan hocam ürünü livane nickli müride sattığım için başka vidyo çekemedim. sipariş veren olursa yeniden alırım fenerlerden o şekilde gönderirim stokta tutmuyorum.

metalkolik tarafından 13/May/13 08:38 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

fener elime geçti .Beklediğimden daha iyi . eline alınca fenerin kalitesini hissediyorsun zaten . 1800 lümenin ne kadar bir büyüklük olduğunu bilmiyorm bu yüzden bu konuda yorum yapamam :) Ama beklediğimdan kesinlikle çok daha iyi. Teşekkürler.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

hayırlı olsun hocam :)

"CREE XM-L T6 ile geleceğinizi aydınlatın" gibisinden bide reklam sözü olsun :D

Toplam Hit: 6083 Toplam Mesaj: 28