folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 19 Mayıs Atatürk‘Ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

19 Mayıs Atatürk‘Ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Bayramımız kutlu olsun

Atam senin yolundan gittik diyenler biraz daha adam olsaydı bugün birtek ben o bu şu değil bütün gençlik sana sıkı sıkı sarılmış olacaktık.

Ama geçti artık yeni bir düzen kuruldu sonumuzu Allah bilir

Aynen 

Eskiden bayram kutlardık şimdi bayramcık oldu 5 10 genç kaymakamlık önünde selam selam bitti... 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

kandil fln yok mu bugun hep kandile denk geliyor asıl bayramlar 

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    Lovenocturnal bunu yazdı
    ValentinoRossi bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

yanlız gençler paylaştığınız birçok ata sözünün aslı bulunmamaktadır.

çoğusu atatürkün unutulmaması için başkaları tarafından uydurulan ve atatürk söylemiş gibi gösterilen sözlerdir.

hani farkında olmadan anti kemalistlerin ekmeğine yağ sürüyor olabilirsiniz.

mesela: Ben Sporcunun Zeki Çevik ve Ahlaklısını Severim. gibi gereksiz sözü tonlarca para harcayıp spor kluplerine duvara mermer taşı ile yazıyorlar.

zaten kim sporcunun aptal hantal ve ahlaksızını sever ki ? sporcu ancak bedenen ve ruhen sağlıklı olan kişidir.

zalimadam tamam bi cok konuda ki civikligina milleti eglendiriyosun diye göz yumuluyo da bari bu konuda ayak dibinde gezme. Dikkat cekmekten baska bi amacin yok suan.

Bu adama cok yuz verilmis hoca. Her boka salca olduguna gore.

Sen 3 gramlik beyninle Ataturkun sozunu elestiriyorsun, bari duzgun elestir. Ne mantik var nede bir espri.

Yok oymusta buymusta. Sabirlar tasiyor. 

@1.arkadaş: ben fikrimi söylediğim her konu için cıvıklık ünvanına layık görünen biri değilim. 

dikkat çekmeye ihtiyacım olsaydı  ya şeyh gibi amerikada ilginç bir insanla selfi çeker buraya koyardım yada rene gibi parfüm şişesi ile sinek öldürür paylaşırdım.

@2.arkadaş:ben her boka salça olurum her fikrimi söylerim saygı çerçevesinde. yorum yazmadığım konuları sana metin belgesinde paylaşabilirim.

maaşına zam yapılmış güvenlik görevlileri gibi özgüvenle formun bekçiliğini yapacağına fikrini yazıp köşeye çekil bence.

bırak adminler modlar yorumlarımı okuyup kişiliğimi değerlendirip gerekirse ceza versinler.

mesela ben rene olsam senin gibi bir adama kefil olmazdım. yada senin gibi bir adam olsam rene bana kefil diye götüm kalkmazdı .

ben sadece yourmumu yapan gariban bir muridim. 

ormanın derinliklerinden gelen aslan gibi yureğim var. ben iyi düşünür iyi yorum yaparım. hak yemem kalp kırmam.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lovenocturnal
    Lovenocturnal's avatar
    Erkek

edit

Lovenocturnal tarafından 20/May/15 01:28 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

neyse..

Dentist tarafından 20/May/15 02:04 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    Lovenocturnal bunu yazdı
    ValentinoRossi bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

yanlız gençler paylaştığınız birçok ata sözünün aslı bulunmamaktadır.

çoğusu atatürkün unutulmaması için başkaları tarafından uydurulan ve atatürk söylemiş gibi gösterilen sözlerdir.

hani farkında olmadan anti kemalistlerin ekmeğine yağ sürüyor olabilirsiniz.

mesela: Ben Sporcunun Zeki Çevik ve Ahlaklısını Severim. gibi gereksiz sözü tonlarca para harcayıp spor kluplerine duvara mermer taşı ile yazıyorlar.

zaten kim sporcunun aptal hantal ve ahlaksızını sever ki ? sporcu ancak bedenen ve ruhen sağlıklı olan kişidir.

zalimadam tamam bi cok konuda ki civikligina milleti eglendiriyosun diye göz yumuluyo da bari bu konuda ayak dibinde gezme. Dikkat cekmekten baska bi amacin yok suan.

Bu adama cok yuz verilmis hoca. Her boka salca olduguna gore.

Sen 3 gramlik beyninle Ataturkun sozunu elestiriyorsun, bari duzgun elestir. Ne mantik var nede bir espri.

Yok oymusta buymusta. Sabirlar tasiyor. 

@1.arkadaş: ben fikrimi söylediğim her konu için cıvıklık ünvanına layık görünen biri değilim. 

dikkat çekmeye ihtiyacım olsaydı  ya şeyh gibi amerikada ilginç bir insanla selfi çeker buraya koyardım yada rene gibi parfüm şişesi ile sinek öldürür paylaşırdım.

@2.arkadaş:ben her boka salça olurum her fikrimi söylerim saygı çerçevesinde. yorum yazmadığım konuları sana metin belgesinde paylaşabilirim.

maaşına zam yapılmış güvenlik görevlileri gibi özgüvenle formun bekçiliğini yapacağına fikrini yazıp köşeye çekil bence.

bırak adminler modlar yorumlarımı okuyup kişiliğimi değerlendirip gerekirse ceza versinler.

mesela ben rene olsam senin gibi bir adama kefil olmazdım. yada senin gibi bir adam olsam rene bana kefil diye götüm kalkmazdı .

ben sadece yourmumu yapan gariban bir muridim. 

ormanın derinliklerinden gelen aslan gibi yureğim var. ben iyi düşünür iyi yorum yaparım. hak yemem kalp kırmam.

Ahahahaha :D Hocam ne biçim teşbihler onlar ya.  Adam ezerken bile nevi şahsına münhasır. 

Toplam Hit: 4344 Toplam Mesaj: 37